24.7.2014

Ensimmäinen tervehdys teille kaikille

Kissaa odotellessa ajattelin jotain tuumailla tänne toisinaan. Kissa on syntynyt ja pian päästään ensimmäiselle vierailulle ja jos kumpikin osapuoli on sitä mieltä, että kissa meille tulee, niin sitten alkaa pitkä ja piinallinen odotus. Vaikka onhan se jo alkanut, mutta sitten siitä tulee todellisemman tuntuista, sitten tietää, että se ihan oikeasti pian tapahtuu. Sitten voi alkaa laittaa kotia pentuystävälliseksi ihan tosissaan ja pikkuhiljaa kaivamaan esiin kaikkea pientä mitä on otusta varten jo 'vahingossa' kaupasta mukaan tarrannut. Kaikkea muuta jo oikeastaan on, mutta ruoka ja hiekka vielä puuttuvat. Ruoasta ja hiekasta pitää kasvattajan kanssa jutustella ja ottaa selvää mihin otus on tottunut.

Niin, että mikä kissa meille on tulossa? No aby tietenkin! :)_____________________________________________________________________

While waiting the cat to arrive I thought to write something down here every now and then. The cat has been born and soon it'll be our first visit and if both parties agree that the cat can move in our home, then the wait can really start. Actually the wait has already started,  but then it'll be more real, then I'll know it's really gonna happen. Then I can start to kitten proof our home and start digging out all those little things that I've 'accidentally' bought for the cat... I think I have pretty much everything but the food and the sand for the litter box, about those I'll need to talk with the breeder and see what they are using so there wont be too big change for those when the kitten arrives to his new home.

What kind of a kitten is it? Well, of course it's an Abyssinian angel!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)