27.8.2014

Justiin hoksasin jotain...

Tässä pikkuhiljaa miettinyt, että kun otus sitten lopulta kotiin saapuu, niin pitää olla kodin turvallinen paikka tulokkaalle. Eilen sitten sattui silmiin istuimena käyttämäni jumppapallo ja heti perään tuli mieleen kuva kissan kynsistä ja sitten kuva kissasta jumppapallon päällä ja hetikohta jumppapallon riekaleiden päällä lattialla pelästyneenä - päätin siis, että jumppapallon aika istuimena on tullut päätökseensä ja minun on aika siirtyä tuolille istumaan.Kiitos pallo, olit oivallinen istuin...

Mites muissa kissakodeissa, onko kissat onnistuneet puhkomaan jumppapalloja jos sellaisia on talossa ollut?7 kommenttia:

 1. Emäntä: Pitkään jumppapallo sai olla rauhassa. Sitten löysin sen vain yksi aamu vajuneena.. Mutta ei se ollut räjähtänyt; ilmaa vaan alkanut hiljalleen vuotaa pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonkin useesti miettiny, että mahtaakohan noi pallot oikeesti puhjettuaan tyhjentyä silleen hitaasti vai pamahtaako ne kunnolla... En taida kuitenkaan ottaa riskiä vaan siirryn oikealle tuolille istuksimaan. :)
   (Toivottavasti tämä vastaus tallentuu, jostain syystä kolme edellistä ei ole tallentuneet...)

   Poista
 2. Ei oo jumppapalloa.. Tai on, mutta se on ollut ainakin 5 vuotta autotallissa, kun se haisi niin pahalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, mun pallo ei kyllä haise yhtään miltään... :)

   Poista
 3. Oi, näin syksyllä pisti omantuntoon :-), pitäisi olla, mutta eiiii. Mun kissoilla on tämä pallopuoli omien, pienten leikkipallojensa varassa, mutta ompelukoneen ja sitä myötä neulat olen laittanut oven taakse/laatikkoon. Se uteliaisuus... !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sormet näköjään teki omiaan... :-) piti olla "omaantuntoon".

   Poista
  2. En mäkään tota jumppaamiseen oo käyttäny, tuolina vaan... Vaikka kyllähän sitä siinäkin huomaamattaan vähän jumppaa ku pallolla istuskelee - joutuu asentoa korjaamaan vähän useasti ja tasapainoa joutuu pitämään yllä ihan eri tavalla kuin tuolilla istuskellessa.

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)