17.8.2014

Kissan omaisuutta vol. 3

Mun kissasta on kovaa vauhtia tulossa pilalle hemmoteltu otus vaikka hän ei ole kotiin edes vielä muuttanut... Alkaa tuota tavaraa nimittäin olla jo niin paljon, että ei kohta tiedä mihin niitä puskee... Tämä kasa sisältää aktivointilelun, hierontapisteen,
heinänkasvattamon ja vesilähteen.Tässä kuvassa vanha ystäväni testaa kissan rapinatunnelia
ja ihmettelee naksuttimen pitämää kovaa meteliä.


Nyt vaan mietin, että mitä sitten jos kissa onkin sitä mieltä, että tuollaset aktivointilelut ja vesilähteet on ihan syvältä eikä suostu niihin päin edes vilkaisemaan... Kaipa ne voi sitten yrittää myydä johonkin tai vaikka lahjoittaa läheiseen löytökissalaan, siellä ainakin luulis jonkun innostuvan...


14 kommenttia:

 1. Max: Meitä on niin erilaisia. Me molemmat ollaan tykätty rapinatunneleista kovasti. Aktivointileluista minä tykkään tuossa kuvassasi oikealla alhaalla olevasta pelistä kovasti, Pepsi ei niinkään. Oppimistehtävät ovat taas Pepsin juttu. Sillä oli opetuksessa naksutin aluksi käytössä, kunnes siitä tuli ex-naksutin; voi olla että tönäisin sen leivänpaahtimeen hyllyltä ja kun emäntä laittoi paahtimen päälle.. siitä tuli entinen :-D. Jos sinun kissa ei tykkää kaikista, niin eiköhän ottajia aina löydy :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Max, toivottavasti opit kerrasta, että leivänpaahtimeen ei kannata laittaa muuta kuin sitä leipää... Voin vaan kuvitella mitä emäntäsi päässä on liikkunut siinä kohtaa kun naksutin on lähtenyt paahtumaan! :)
   Mä vähän veikkaan, että kissaa tulee näistä eniten kiinnostamaan tuo rapinatunneli, mutta toivottavasti muutkin jutut edes vähän jaksaa innostaa. :)

   Poista
 2. Mä ainakin rrrrrrakastan rapinatunneileita! Mut tosta hieromajutskasta ja ihme käärme-pallolelusta (leikkiradasta) me ei olla oikeen valitetty. Tai no, Sähisijä saattaa välillä vähän kiehnätä sitä, jos on kissanminttua. -Devi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, käärme-pallolelu kuulostaa paljon hauskemmalta kuin leikkirata, joten taidanpa kutsua leikkirataa uudella nimellä tästä eteenpäin. :) Mikähän siinä mahtaa olla, että te kissat niin rakastatte noita erilaisia rapisevia juttuja? Aina vähän ihmetelly, että miten joku paperipussi tai rapisevasta kankaasta väsätty tunneli voi olla niin hurjan huvittava...

   Poista
 3. Ainahan ne voi antaa eteenpäin jos niillä ei ole käyttöä. Ja kannattaakin. Joku toinen voi tykätä ja ilahtua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä sitten jos niin käy, että kissa ei noista välitä niin johonkin eteenpäin jaetaan.

   Poista
 4. Koin kans "ei jestas, nyt pitää hillitä tätä pennun karvaan naamioitunutta materialismin hyökyaaltoa!"-oivalluksen, kun laittelin tähän mennessä hankitut/saadut kissanlelut kaappiin paikalleen. Missä välissä niitä muka on kertynyt näin tuhottomasti? En tajua. :D Nyt en saa ostaa vauvalle leluja ennen kuin se tuhoaa hyvän osuuden noista. Paitsi ehkä pari onkiversiota, jos oikein kivoja tulee vastaan (koska aina pitää olla jokin porsaanreikä :P).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vähän sellasen ostoshysterian puolelle tää on mulla ainakin menny... Jos ei nyt ennen otuksen kotiin saapumista hankkis ku kuljetuskopan ja hiekkalaatikkoon jotain täytettä. :)

   Poista
 5. Ohhoh, ompas siellä osteltu. Onnenpäivät koittaa selvästi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän tuli innostuttua alennusmyynnissä (tai ainahan noi vaikuttaa alehinnalla olevan zooplussalla)... :)

   Poista
 6. Hih, on siinä kaikenlaista tavaraa odottamassa!
  Kiva se on odotellessa hankkia kaikenlaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä ne ainakin on kivoja, kattoo sitte mitä otus ite niistä tuumaa. :)

   Poista
 7. Pennulla on ihan runsauden pula, kun se pääsee kotiin :-D. Mutta eihän se mitä, on sitten kiva kokeilla erilaisia leluja ym., mikä alkaisi tuntua kissastasi omimmalta. Kissa on kyllä hyvä valitsemaan :-)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, raukka menee varmaan ihan sekasin ku on ihan uudet nurkat ja sitte vielä kaikki paikat täynnä jotain roinaa josta pitäs jaksaa innostua. :) Jos vaikka esittelis kamat vähän vaiheittain niin ei tulis sitte niin isoa yllätystä.

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)