12.8.2014

Yleisön pyynnöstä...

Tässä hän nyt sitten on, minun pieni otukseni:

Ikää on kuvaushetkellä 23 päivää.  
 
Nimetkin hänelle on jo valittuna, mutta se kutsumanimi ainakin pidetään salaisuutena siihen asti, että hän ihan itse pääsee tänne esittäytymään. :) Siihen asti käytetään kaikkia mahdollisia nimiä kuten 'kissa', 'pentu', 'otus', 'ihana', 'mussu', jne... :)

Vielä vaikka kuinka monta viikkoa pitää jaksaa odottaa, että heppu pääsee kotiin. Ei millään jaksais, mutta onneks on vielä lämmin niin voi viettää paljon aikaa ulkona parhaita kissaulkoilupaikkoja etsien.


12 kommenttia:

 1. Emäntä: Aaah... Söpö... Ihana!! `Tuota kannattaa odottaa! Tosi kiva että jaoit kuvan!!! Onkos hän tyttö vai poika?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on pieni poika, josta aikaa myöten tulee mahtava kolli (toivottavasti hyvätapainen kuten isänsä kuulemma on). :)

   Poista
 2. Nohevan näköinen kaveri. Sullekin siis tulee riistanvärinen poju sekoittamaan ja rikastuttamaan arkea - ollaan samiksia. :D Kiva, kun laitoit kuvan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se sellanen touhukas viipottaja on... Mä ensin haavelin punaista pojua, mutta mitä pidemmälle tiineys edistyi, sitä enemmän aloin toivoa, että jos sittenkin riista ja sellanenhan sieltä sitten tulikin! Joskus sitä näköjään saa just mitä haluaa eikä aina vaan jotain sinne päin. :D

   Poista
 3. Voi miten nätti, touhukas poika siellä on kasvamassa <3!
  Pipsun ja Miirun Pirjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihan äärettömän nätti minun mielestä ainakin. :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Oli hän kyllä ihan älyttömän pieni... En ollut ymmärtänytkään, että miten pieniä nuo on tuossa vaiheessa elämäänsä vielä - ensimmäinen kohtaamiseni alle luovutusikäisen kissanpennun kanssa mikäli oikein muistan.

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)