6.10.2014

Puu on koottu...

Nyt on tassusankarin kiipeilypuu rakennettu, mutta ihan ongelmitta ei sujunut sillä alaosan tikkaiden kiinnitysreiät on väärässä kohdassa. Niin ja tikkaiden poikkipuutkin on vinossa kun kiinnitysreiät on väärässä kohdassa... Ei siis mikään täydellinen pakkaus, mutta kyllä tuon kanssa elää. Jollain pitää vaan saada reikä tikkaiden kiinnittämistä varten, nyt roikkuvat yhden ruuvin varassa tuossa mikä ei välttämättä ole kovin turvallista... Porakone vois olla kätevä olemassa.

Tassusankarin leikkikenttä

Saas kattoo mitä otus moisesta kiipeilyhommelista tykkää ja onko kaikki osat kunnolla kiinni (käsi vieläkin vähän pipi, joten ihan täysillä ei pysty tekemään)...  Kukkaset varmaan pitää sijoittaa uudelleen, luulen vähän, että jos jää tohon noin lähelle puuta, houkuttaa ne sitten tassusankaria maistelemaan ja maistelu ei välttämättä ole hyvä idea ihan joka kasvin kohdalla.

Tassusankari tulee kotiin lauantaina ja yhtäkkiä huomaan, että aika ei millään meinaa riittää kaiken tekemiseen ennen lauantaita... Yhtäkkiä onkin vielä ihan hirveesti kaikkee mikä pitää piilottaa ja laittaa talteen ja suojella pieniltä hampailta ja tassuilta, mutta silti en vois paljon onnellisempi olla tietäessäni, että ensi viikolla tähän aikaan täällä tepastelee pieni otus mun seurana! :)

16 kommenttia:

 1. Siellä eletään jännittäviä aikoja! Komea puu ja kukkaset muualle - ilman muuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä niin jännittävät ajat, että ihan hirvittää, että miten tästä selvitään. Puu on tosiaan komea ja sopii muihin huonekaluihin paremmin kuin osasin odottaa, kukkaset saa muuttaa ensin keittiöön ja siitä sitten jonnekin missä niillä on turvallinen olo. :)

   Poista
 2. Hieno leikkikenttä. Me ei olla suostuttu käyttämään vielä yksiäkään tikkaita vaan hyppiminen on jänskempää. Niinpä meistä tikkaita ei kannattaisi edes kiinnittää tuohon - turhaa työtä. Meidän ihmisetkin on jo oppineet sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä mullakin on vähän sellanen tunne, että ihan turhaan noita tikkaita kiinnittelee, mutta toisaalta kun ne on niiiiiin söpöt! :)

   Poista
 3. Vau, tuossa kelpaa kiipeillä ja oleskella! ♥ Tsemppiä loppuodotukseen!

  VastaaPoista
 4. Komea puu. Ai joko se on nyt se aika :) Ihanaa. Enää muutama kissaton päivä siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, muutama päivä enää... Vähän kauhistuttaa, mutta kaipa se siitä...

   Poista
 5. Hieno puu! Nää viimeiset päivät hujahtaa varmasti nopeasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä tykkään kanssa, että se on aika hieno. :)
   Nyt tuntuu, että aika ei sittenkään riitä mitenkään vaikka vielä muutama päivä sitten oli ihan tuskaisen pitkä odottelu vielä edessä. :)

   Poista
 6. Elät hienoa aikaa. Ja vielä hienompaa ensi viikolla :-)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, toivon, että ensi viikolla kaikki menee hyvin ja elämä siitä eteenpäin on kissamaisen letkeää. :)

   Poista
 7. Kohta, kohta...! Ja me täällä ruudun toisella puolella iloitaan teidän kanssa :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei enää kauan. Hirvittää ja nauratta ja vaikka mitä, mutta nyt on koti valmis kissan tuloon... :)

   Poista
 8. Onpas kivanoloinen tuo kiipeilyteline!
  Monipuolinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän Pena tuossa viihtyy, enimmäkseen tuolla ylimmällä tasolla. Riippumatto on niin pelottava, että kun siihen laittaa hänet, niin alkaa koko kissa vapista niin, että koko puu vapisee mukana - taidan ottaa koko riippumaton pois. :)

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)