28.1.2015

Moi

Mä tulin vaan sanoo moi kun en oo pitkään aikaan täällä sanonu mitään. Ei mulla mitään asiaa varsinaisesti oo ku mitään ei o kauheesti tapahtunu ja me vaan laiskaillaan kotona. 
"Rrrrapsuttaisit nyt vähän vielä..."
Mulla on yks ihan pieni pissi karannu eilen tohon laatikon ulkopuolelle heti sen jälkeen ku kävin päästää laatikkoon oikein ison pissin, mutta muuten ei mitään pissivaivoja. Vielä jokunen päivä kuulemma niitä pinkkejä herkkunapsuja pitää syödä ja sitten katotaan onko vaiva kokonaan ohi. Toivottavasti on ku en millään haluais sinne lääkärille uudelleen. Me on ihmisen kanssa harjoteltu keittiön pöydällä lääkärillä olemista - ihminen pitää mua paikallaan ihan omituisissa asennoissa ja sanoo, että tälleen oot sitte lekurillaki jos pitää joskus vielä mennä, että ei jouduta rauhottaan, mut mun mielestä se lekurin pöytä on ihan eri homma ku kotipöytä niin enpä usko, että viitin siellä olla niin rauhallinen ku täällä... Tietty jos siellä saa yhtä paljon herkkuja olemalla rauhallinen ku täällä noitten harjotusten aikana ni sitten voin harkita.

Hauskaa päivää kaikille toivottelee Pena!


12 kommenttia:

 1. Sitä onkin hyvä harjoitella, pitäisköhän meidänkin..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan siitä harjottelusta olla apua tai sitten ei oo, se me nähdään sitte joskus jos joudutaan lekurille taas menemään. Tai eihän se mikään jos ole vaan kun - jossain vaiheessa on ainaki rokotukset uusittava. :D

   Poista
 2. Lääkärin pöytä on kyllä ihan kauhee juttu ja me joudutaan kolmelta semmoselle koska rokotus :--(( Ei oo kyllä yhtään kivaa eikä kukaan oo ees harjottanu meitä moiseen!!!
  -Ruffe ja Coco

  Hyvä ettei ole enää pahemmin pisuja päätynyt muualle huusholliin :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pena: Mulla on sellanen hämärä muistikuva jostain rokotusjutuista, mutta ne tapahtu kaikki siellä ennen kun tulin asumaan ihmisen kanssa... Ei se kyllä mun muistaakseni mikään ihan kauheen kiva juttu ollu...
   Koittakaa kestää ja jos sattuu, ni näyttäkää sitte sille rokottajalle, että kuka käskee.

   Ihminen: No on kyllä ihan huippujuttu, että on noi lirut lähes kokonaan loppunu. Toivottavasti kanssa pysyy poissa!

   Poista
 3. Harmaan mielestä lekurilla on periaattees aina kivaa, koska tädit siellä hellii niin hyvin ja lässyttää. Jos sitten sammuu valot, niin... minkäs sille voi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei kyllä lääkäritäti mitään lässyttäny, heti totes vaan, että onpa villi poika ja että mahtaakohan tota millään saada tutkittua. :D

   Poista
 4. Mä en oo vielä ymmärtänyt mitä kamalaa siellä lekurin pöydässä on, tai ei ainakaan jos Mami tai Iska on mukana. Kerran mut vietiin yksin (leikattavaks) ja se oli vähän jännää, en oikein muista siitä jutusta mitään. -Devi-

  Onpas Pena kasvanut! -Mirene-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pena: No ei siinä mitään ihan hirveen kamalaa sinänsä ollu, mutta sillä oli sellanen suihkuttelupullo mistä se suihi mun navan ihan täyteen jotain kamalan kylmää lientä ja sitte se sorkki massua sellasella hassulla koneella, niin teki vähän mieli kiemurrella. Tätä kiemurtelua toi ihminen on yrittäny näillä harjotuksilla saada vähemmäks, että jos tarvii uudestaan mennä niin saatais ilman myrkkyjä hommat edelleen hoidettua. Hui kamala, toivottavasti en kyllä ihan yksin sinne joudu koskaan! Sitte en kyllä oo kenenkään kaveri.

   Ihminen: No on tosiaan kasvanu! Löysin kännykästä just yks päivä yhen videon ihan sieltä ekoilta päiviltä ku Pena oli tullu tänne asustelee ja ihmettelin, että mikä ihmeen rääpäle mulla on täällä ollu ku nyt on jo noin iso kissa!

   Poista
 5. Saattaa olla että tuo treenaaminen ei ehkä auta:/ Meillä on ihan karsea huuto aina kun lääkärissä ollaan. Ja sitten pimeneekin -pääsääntöisesti aina käy niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvin todennäköistä, että ei auta, mutta kaikkee kannattaa yrittää. Penankin suvusta kun kuitenkin löytyy ainakin yksi surullinen tarina niin en haluais antaa rauhoittaa ihan pikkuasioiden takia... Ja mun mielestä joku vaikka pissinäyte on vielä aika pieni juttu, mut kissa voi olla eri mieltä. :D

   Poista
 6. Höhh, toivottavasti jäi ainoaksi hutipisuksi! :) Vaikka herkkunappeja onkin kiva syödä, niin niiden syöttämistarkoitus ei ole kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainakaan nyt oo ton jälkeen tullu yhtään hutia, joten hyvältä näyttää. Pari päivää herkkunappeja vielä ja sitte jännitetään, että miten on tehonnu.

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)