10.2.2015

Huomio Åbo!

Ihminen katseli ihaillen Helsingissä minun pentukodissa käydessään aina siellä ovessa olevaa tarraa (tämmönen), joka kertoi pelastuslaitokselle, että asunnossa on lemmikkejä. Nyt kun meidän elämä on tässä vähän mullistumassa, niin ihmiselle tuli taas mieleen tuo tarra ja että onkohan Åbossa vastaavia tarroja saatavilla ja kysäisikin sitä sikäläiseltä pelastuslaitokselta. Pelastuslaitos kertoi, että heillä on tarroja ja niitä saa hakea lähimmältä paloasemalta tai sitten voi huomenna käydä 112 tapahtumassa kävelykadulla hakemassa moisen tarran, eli jos teillä ei vielä kodin ovessa ole pelastuslaitoksen työtä helpottavaa tarraa, menkäähän ihmeessä sellainen noutamaan! Ihminen noutaa sitte paloasemalta joku päivä kun on taas Åbossa.


Ei mulla tänään muuta, toi huutaa mua toi
pakastekuivattu katkarapu tuolla...

14 kommenttia:

 1. Niitä saa myös mustista ja mirristä tai ainakin me haettiin sieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihminen käski sanoo, että toi on hyvä tieto, mutta ihan silmien lepuutuksen kannalta ajateltuna se aikoo käydä paloasemalla hakee sen tarran. Mä en kyl yhtään ymmärrä miten ihmisen silmät liittyy tähän.

   Poista
  2. Okei, uskotaan sitte ku sinäki sanot niin. Pitää yrittää tarkkailla ihmistä tarkemmin, että selviää vielä miksi.

   Poista
 2. Pakastekuivattu katkarapu.. mitä se huuteli sulle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No suunnilleen näin:TUU JA SYÖ MUT, MÄ OON IHAN HUIPPUHERKULLINEN! Tein työtä käskettyä... :)

   Poista
 3. Meillä on tarra,mut silti tulin käymään kun vois kehua tuota sun kuvaa. Tai naamaa, kummin vaan. Erittäin komea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että ootte tarran lätkässy oveen. Ja kiitos kehuista, melkein punastun kun noin kehutaan.

   Poista
 4. Eläinkaupossa noita tarroja on tarjolla , kuten yleensä eläinlääkaäriasemillakin MUTTA (!) Paloasemalta saa niiiin paljon paremmat ja ehkä jopa laadukkaammatkin tarrat ;)

  Ps.Pena on SÖPÖ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en vaan oo koskaan älynny kysyä eläinkaupassa tarraa eikä niitä oo ollu näkösällä... Ja paloasemalla on aina kiva vierailla. ;)
   Pena kiittää kehusta.

   Poista
 5. Mieki oon miettiny tollaista tarraaa jo piiiitkään. Edellisessä asunnossa meillä sattumalta oli moinen tarra kun edellinen asukas oli sen siihen jättänyt ja oli kyllä itselläkin helpottava olo tietää, että tulipalon sattuessa palokunta tietää, että asunnossa on lemmikkejä. Saatiin nauttia asunnosta ja tarrasta vain kolmen kuukauden ajan ja koska tässä nykyisessä asunnossa asutaan toivottavasti vuosia, niin tarra voisi todellakin olla jees. Vuokranantajat tosin sanoivat, ettei ainakaan asunnon sisälle saa laittaa liimajuttuja, kuten sisustustarroja, seinään, mutta koskeekohan se ulko-oveakin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän siihen ulko-oveen voi tollasen tarran läiskästä. Ei ne varmaan voi kieltää niitä ei mainoksia tarrojakaan ni miks sitte nää vois.

   Poista
  2. Meillä on kyseinen tarra ulko-ovessa sinitarralla. Hyvin pysyy, vaikka asutaan luhtitalossa. Eikä tule ongelmia vuokranantajan kanssa liimajäljistä ovessa.

   Poista
  3. Ei oo muuten ees käyny mielessä, että sinitarraakin vois käyttää... Hyvä vinkki niille, jotka haluaa pysyä väleissä vuokraisäntien kanssa. :D

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)