9.4.2016

Ihmisen pikku-apulaiset

Me oltais haluttu herätä viideltä, ja oltais haluttu, että ihminenkin herää, mut se ei halunnu. Se huijas meidät pois makkarista, ja laitto oven perässään kiinni, ku meni takas nukkumaan. Meillä oli sitte vähän tylsää, ja päätettiin auttaa ihmistä ottamalla noita melkein kuivia pyykkejä pois narulta jo valmiiks.
Ihminen piti tosi omituista ääntä, kun se keräs noi pyykit, ja vei suurimman osan sinne pyykkikoneeseen uudelleen pyörimään. Ihan hyvin ois voinu laittaa suoraan kaappiin, ei me kauheesti ripulitassuilla noiden päällä pyöritty. Ihan vähän vaan. Ei ees jätetty tassunjälkiä muistoks.
Sano ihminen jossain vaiheessa, että onneks ei sentään kumpikaan meistä oo loukannu itseensä ku on autettu. Varoitteli, että ton kuivatusvehkeen kanssa on tosi vaarallista leikkiä, ku siinä voi pää tai tassu jäädä pahaan väliin. Ihme hermoilija. Nyt se on ollut tosi pitkään ihan hiljaa eikä edes katso meihin päin. Se on vähän pelottava tollasena, ihan kuin se hautois meille jotain lomamatkaa jonnekin pois kotoa. Tai itelleen.
Hauskaa lauantaita kaikille sanoo ihmisen pikku-apulaiset!

24 kommenttia:

 1. Voi pojat minkä teitte..
  Kuulkaas kun se nukkuminen on oikeasti kivaa. Varsinkaan ennen auringonnousua ei saa ruveta tolleen riehumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut pitää nukkuu oikeeseen aikaan, ei silloin voi nukkuu ku on leikkimis- tai sapuska-aika! Auringolla ei oo mitään merkitystä niitten suhteen.
   -P&P

   Poista
 2. Minä vähän eilen kokeilin tuota emännän unien häirintää. Ei ollut valitettavasti pyykkitelinettä jonka olisin voinut kaataa, joten työnsin pääni muovipussin sangan läpi ja lähdin juoksemaan. Emäntä tuli aika nopeesti ulos makuuhuoneesta, kun se pussihan ei ollut siis tyhjä, vaan siellä oli ton tyhmän piskin kova aktivointipallo ja metallinen ruokakuppi, jotka sitten kolisi toisiaan vasten ja ehkä vähän seiniinkin. Hih ;)
  Siinä vaiheessa vaan kun emäntä ehti pussin luo, ei mua näkynytkään enää missään.
  - Cru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, meillä ei oo ikinä mitään pusseja missään silleen, että niit vois raahata perässä. Toi kuulostaa kyl ihan superhauskalta! Ja loistavaa, että ehdit poistua paikalta ajoissa.
   -Pena

   Poista
 3. Teidän pitää laittaa se ihminen jonnekin lomalle (vaikka meille), jos se noin pienistä hermostuu.. - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei toi niin paha hermostuminen ollu, sitte se vasta oikein riemastu ku oli laittanu uudelleen noi rievut kuivumaan ja Punkku päätti kaataa telineen uusiks. :D
   -Pena

   Poista
 4. Hienostipa olette auttaneet ja sitten ne laitetaan uudelleen pesuun. Kummallista ! - Alex

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, me vielä pestiin ihmisen neljä sukkaa ihan kokonaan uudelleenki ku kone oli tehny vähän huonoo jälkee, mut ei sitäkään arvostettu yhtään.
   -P&P

   Poista
 5. Auttaminen ei mee aina ihan putkeen, ollaan huomattu kans. Mutta hei, hieno kurkistusaukollinen pahviloota teillä! Taitaa olla oikein disainia.

  terv
  Ilona ja Zetor

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihmiset ei oikein osaa arvostaa aina. Loota on meidän uus versio hakkaa hiirtä -pelistä, tyyppi sen tossa kerran teki. Ihan huippuvimpain!
   -Pena

   Poista
 6. Aina ei osata auttamista arvostaa. Niin suuri vääryys. Hienoa looraa mäkin ihmettelen muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmiset on niin kummallisia, et apu ei meinaa kelvata ollenkaan. Loota on ihan superhyvä peli. Suositellaan kaikille.
   -P&P

   Poista
 7. Hyvä pojat, ihmiselle vähän askaretta!

  VastaaPoista
 8. Ihmiset on kyllä kummallisia, kun ei osaa tuollaisia eleitä arvostaa. Täälläkin aina valitellaan, kun pyykkien laitto on niin ikävää, mutta ei ole koskaan vastaava apu kelvannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihme niuhottajia kyllä. Voisivat oppii arvostamaan apua.
   -P&P

   Poista
 9. Hihihi meilläkin on käynyt noin jostain kumman syystä ;--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei kuulemma enää tuu käymään. Ihminen näki kun toi teline kaatu toisen kerran ja päätti saman tien, että teline vaihtaa paikkaa. Sen mielestä mun loikka telineen päälle oli pelottava.
   -Punkku

   Poista
 10. Todellakin. Ihanat pikku-apulaiset...

  VastaaPoista
 11. Tässä se nähdään miten aiemmin opittuja taitoja (Penan pyykkikoulutus) voi tarvita vielä myöhemminkin. :D Voi kisut, toivottavasti masut ovat jo paremmassa kunnossa! Kun muutettiin tähän meidän asuntoon, pelkäsin näkeväni useinkin samanlaista kuvaa, sillä aiemmissa asunnoissa meillä oli pyykkitupa, jossa pyykit piti myös kuivata. Jos koitin tuoda pyykit meille kuivumaan, ne kiinnosti kisuja aivan liian paljon. Hassua, että sitten kun saatiin oma kone ja kotonakuivaaminen tuli pakolliseksi, katosi kisuilta mielenkiintokin. :D

  Tosi hauskannäköinen laatikko muuten! Tuleeko siitä jossain vaiheessa jonkinlaista omaa julkaisuaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä oli hyvä, että Pena on mua kouluttanu vähän etukäteen. :D Sen jälkeen kun olin ripustanu pyykit uusiks telineelle, näin miten homma tapahtu ja päätin, että teline ei enää ikinä oo tossa kohdassa. Punkku hyppäs parimetrisen kiipeilytolpan päältä suoraan telineelle. Siinä voi oikeesti käydä tosi pahasti. Pelottavaa.

   Vois kai laatikosta koittaa jonku jutun tehdä tässä jonain päivänä. :)
   -ihminen

   Poista
 12. Meille tuli muutama viikko sitten kaksi uutta kissaa, ovat arviolta noin 6kk ikäisiä tällä hetkellä. Etenkin toisella pikkuriiviöllä on ollut tapana kaataa pyykkitelinettä ahkerasti - ja vedellä sitten niitä märkiä pyykkejä pitkin lattioita. Voin vannoa, että mitään kovin herttaista ei suustani ole päässyt näinä hetkinä.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä löytää sanavarastostaan näinä hetkinä ihan uusia, unohtuneita ilmaisuja. :D

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)