1.8.2014

Kissan omaisuutta vol. 2

Nämä olivat ensimmäisessä zooplus tilauksessani yhdessä raapima-/kiipeily-/pesäpuun kanssa. Puusta teen ihan oman postin sitten joskus kun kokoan sen.
Jälkeenpäin on vähän harmittanut, että ei tullut mieleen pyytää jotain kissabloggaajaa kutsumaan itseäni zooplussan asiakkaaksi kun siitä olisi sitten tämä kutsuja saanut jotain iloa itselleen...

Ensin leikitään:

Pikku hiirut valmiina saalistettaviksi.

Sitten napostellaan vähän herkkuja ja nautitaan hyvistä tuoksuista:

Kissanminttua (lähinnä aikeena laittaa omatekoisten lelujen sisään).
 Cosman herkkunapsuja, testilajitelma.


Sitten putsataan paakut hiekkalaatikolta:

Hiekkalapio, aivan valtava hiekkalapio.

Sitten varmistetaan, että turkki on ojennuksessa:

FURminator, joka kuulemma on oikein hyvä olla olemassa.

Sitten voikin valita paikan torkuille:

Saiskohan näitä pesäpalleroita ihmisenkokoisena???

Kylminä päivinä varmasti mukava päästä patterin
lämpöön riippumattoon lojumaan. :)

 
Furminaattorin mukana tullut suihke on joku karvapallojen estosuihke, mutta epäilyttää kyllä vähän uskaltaako tuollaista pienen kissan karvoihin suihkia... Tiedä mitä kamalia aineksia siinä on... Onko teillä kokemusta moisesta suihkeesta? Jotenkin luulis, että sellaista ei tarvita jos harjailee irtokarvat kissasta jo muutenkin irti... No, suihke oli otettava vastaan, koska missään ei ollut rastia, joka olisi jättänyt suihkeen pois matkasta... Mahtaiskohan sillä omat hiukset saada kivasti kiiltäviksi??? :)

Toinen Zooplus tilaus on parhaillaan matkalla kotiin, lähettipoika juuri soitti ja kysyi, että sopisko tulla tossa kohtapian laatikon kanssa ovelle... Niistä roinista lisää sitten myöhemmin.

13 kommenttia:

 1. Furminaattori on hyvä laite ainakin maatiaiskissalle. Tuttavan kissa rakasti omaansa - tuli aina kiehnäämään naattoria vasten, jos superkamman otti käteen. Sillä sai hyvin vähennettyä irtokarvan määrää. Itse en (vielä) ajatellut hankkia kyseistä karvasieppoa, kun kasvattajan ja synnyinkodin väen kanssa juttelun perusteella heidän somaleilleen on riittänyt tavallisemmat harjat. Tuumin, että kun abyn turkki on kuitenkin lyhyt, niin ehkä pärjää ilman furminaattoria. Eipähän tule aiheutettua vahingossa kaljuja laikkuja kisulle. Hankin sitten, jos alkaa näyttää tarpeelliselta. Zooplussassa vilahtanut muoviversio (sellainen sukamainen limenvihreä) sen sijaan kyllä kiinnostaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon lueskellu joitakin aby-blogeja ja aika monella näyttää furminaattori olevan. Tossakin paketissa mainitaan, että on just sopiva abyn karvalle, mutta syksymmällähän mä sitten vasta tiiän, että onnistunko niin, että ei tule niitä kaljuja länttejä! Jos ei sovi kissalle, niin voin sitte vaikka kokeilla omiin koipikarvoihin. :) Ja on mulla tuolla sellanen vähän tavallisempikin harja kissaa varten jossain jos vaikka käykin niin, että furminaattori ei oo kiva.

   Poista
 2. Max: Ihana riippumatto! Tuollaisen minäkin tahtoisin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Max, sinun pitää sille ihmisellesi siellä kehrätä kauniisti ja katsoa anovasti silmiin samalla kun esität toiveen riippumatosta niin kukapa tietää vaikka hyvinkin sellainen jostain ilmaantuisi. Tai sitten ei ilmaannu... :)

   Poista
 3. Harmi ettei meillä ole pattereita. Nimittäin kissojen puolesta =) Tuollainen patteripeti olisi ihana. Ja tuota hiekkalapiota ihailen...ja pesäpalleroa ja ja. Pitäisköhän taas panna tilaus ZP sisään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissan onneksi meillä on patterit, mutta itse kyllä toivoisin, että olis joku sellanen lämmitysmuoto mikä ei noita rumiluksia vaadi. Tai vois asua jossain sellasessa paikassa missä ei tarvi lämmittää ikinä! :)

   Poista
  2. Niin ja ZP tilauksesta piti sanoa, että mun vissiin on ainakin syytä pitää pieni tauko - ukko oli ihan sen näkönen tänään paketin saapuessa, että hänelle riittäis tota kissan omaisuutta jo ihan enemmän ku tarpeeks! :)

   Poista
 4. Meillä on furminaattori koirille, ihan ehdoton ja hintansa väärti. Suihkeesta en ole ikinä kuulluutkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon kyllä, että furminaattori tekee tehtävänsä, mutta tuo suihke on vähän epäilyttävä... Ei siinä mitään kovin vahvoja kemikaaleja ole, mutta silti.

   Poista
 5. Kivan näköinen tuo pesä. Täällä herättäisi heti kiinnostusta ^.^! Kyllä sun kisulle on ihana koti tulossa.
  Pipsun ja Miirun Pirjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihan oikeesti haluaisin itellekkii tollasen pesän, mutta eipä taida ihan tarpeeks isoja olla olemassa. :) Mä luulen pikkasen, että saattaa mun kissasta tulla ihan hiukkasen hemmoteltu pikkuprinssi... Osaisinpa vaan lopettaa ajoissa kaiken roinan hamstraamisen.

   Poista
 6. Hiiret <3 -Devi-
  Tuo pesä <3 -Mirene-

  VastaaPoista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)