10.8.2014

Seitsemän

Meillä täällä blogissa on jo seitsemän lukijaa, kiitos teille kaikille kiinnostuksesta! Yritän saada juttua aikaiseksi mahdollisimman paljon, mutta nyt on ollut vähän hankalaa kun olen ollut kesälomalla ja aivan äärettömän laiska... Huomenna alkaa arki ja säännöllinen elämä, joten sitten ei enää ole mitään tekosyitä olla kirjoittamatta.

Kissasta tässä vaiheessa sen verran, että hän painaa nyt vähän vajaa 700 grammaa ja on oppinut syömään kiinteää sapuskaa. Hiekkalaatikon merkitys on myös tullut selväksi, joten kaikki hyvin siellä suunnassa. Vielä kun saisi jotenkin järjestettyä vierailun kasvattajan luokse kissaa katsomaan niin  helpottaisi tämä ikävä aika reippaasti, mutta matka on pitkä ja kun omassa omistuksessa ei autoa tällä hetkellä ole niin hankalaksi menee... Toivotaan, että autokauppias soittaa alkuviikolla hyvien uutisten kera. :)

Cocolle ja Hugolle sekä heidän ihmisilleen suuret onnittelut pentujen syntymän kunniaksi - eläkööt pennut pitkään ja onnellisina!

6 kommenttia:

 1. Kunpa pääsisit pian katsomaan ja ottamaan kuvia, niin mekin nähtäisiin kuka sinulle on muuttamassa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano... Vaikka voi mulla ehkä ollakkin joku kuva mistä saapi selvän minkä näköinen otus on. Pitääpä tutkia tuota arkistoa pikkuisen tarkemmin (aiemmin olin sitä mieltä, että ottamani kuvat on niin huonoja, että ei kehtaa maailmalle näyttää, mutta nyt kun on vähän aikaa mennyt voi mieli vielä muuttua). :)

   Poista
  2. Joo, kuva pennusta olis hauska! Ei kannata olla liian kriittinen niiden kanssa. Mäkin oon napsinut Cafun kuvat enimmäkseen puhelimella, enkä ole koskaan ollut mikään valokuvauksen tulevaisuudenlupaus saati omista kallista järkkäriä. :D

   Poista
  3. No joo, eiköhän tosta yks kelvollinen irtoo tännekin...

   Poista
 2. :D Kyllä me täällä odotellaan sun seurana teidän H-hetkeä. Hankalahan se saattaa olla kissajuttuja keksiä ilman kissaa :) Ja hei, ei me olla kovin vaikea yleisö: Huonoinkaan kuva ei onnistu piilottamaan pennun söpöyttä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää, että muutkin odottaa enkä vaan minä (joskus tuntuu, että toi ukko on vähän sitä mieltä, että on ollu joku heikko hetki kun suostu tähän kissahommaan...). :)
   Kyllä mä tosta taisin yhden pienen kuvan löytää minkä kehtaa näyttää.

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)