27.10.2014

Mää nyt vaan oon niin kätevä...

Tilasin Penalle uuden huussin viime viikolla ja se saapui torstaina. Perjantaina kun purin vessan paketista, huomasin, että sen ovesta oli toinen sarana poikki. No, otin sitten yhteyttä Mustin ja Mirrin asiakaspalveluun ja sieltä lupasivat katsoa josko heillä noita ovia olisi. Tänään aamulla sain tekstiviestin, että uusi ovi on nyt matkalla ja muutamaa tuntia myöhemmin sitten tuli viesti, että ovi on noudettavissa postin pakettiautomaatista ja kävin sen sitten sieltä hakemassa. Tähän asti kaikki oikein hyvin. 
Kotona purin paketin, oli hyvin paketoitu, paljon pehmustetta ympärillä eikä yhtään vauriota ovessa. Vieläkin kaikki hyvin. 
Otin oven käteeni, polvistuin huussin eteen ja aloin asentaa ovea, kuului ilkeä 'naps' ja jotain lensi kaaressa kohti otsaani - kyllä, onnistuin katkaisemaan saranan. 

Siinä se saranatappi nyt irvistelee mulle...
Pääsi muutama ärräpää ja sitten päätin, että kunhan jonain päivänä viitsin niin käyn hakemassa pikaliimaa ja koitan saada oven korjattua ihan itse. 
Vähän mua kyllä nolottaa kun toiset hyvää hyvyyttään lähettää mulle supernopeasti uuden oven niin sitten heti hajotan sen. Sinänsä ovi ei ole mikään välttämättömyys, sillä Pena näyttää viihtyvän tuolla huussissaan ihan hyvin ilman oveakin, mutta toisaalta olisi se kiva olla kun tarkoitus olisi saada tuota ympäristöön leviävää ököplussaa vähän vähemmäksi... 

Kukaan ei varmaan ikinä usko, että osaan ihan ite koota huonekalut ja kiipeilypuut kun en edes yhtä huussin ovea saa paikalleen sitä hajoittamatta. :D

12 kommenttia:

 1. Pepsi: Minä tykkään ovesta huussissa, ettei Max pääse tirkistelemään. Muuten ei kai sillä olisi väliä. Mutta luulen että oli kyllä saranassa laatuvikaa, kun mun huussin sarana on kestänyt jo kuusi vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tirkistely ei kyllä oo kivaa, mutta täällä onneks ei oo ketään ku tirkistelis Penan vessapuuhia. :)
   Voi olla, että on laatuvikaa tai sitte minä oon vaan niin kädetön, että en osaa. :D

   Poista
 2. Aikamoista! :'D Jospa se pikaliimalla korjaantuisi. :)

  VastaaPoista
 3. Tuommoisia sattuu! Minulla jäi kerran käteen autossa aurinkolippa, vaikka ihan nätisti sitä taivutin...Arvaa harmittiko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkolippa saattais harmittaa ihan pikkasen enemmän kuin tuo saranatappi. :)

   Poista
 4. Minä en perusta ollenkaan noista heiluriovista; hyvä, jos et laita takas. Pena on fiksu pentu, kyllä se osaa mennä ja käydä siellä hiekkiksellä ilman tommoisia. Suosiotassu sulle!
  - Miiru -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan miten käy kun tulee taas uusi ovi. :) Kirjoitin M&M:lle, että onnistuin oven hajoittamaan ja lupasivat lähettää vielä uuden tilalle - jos senkin onnistun hajoittamaan niin sitten saa Pena hoitaa vessahommat ilman ovea. :D On toi ököplussan leviäminen ilman tuota oveakin huomattavasti vähäisempää kuin vanhasta ei katetusta vessasta niin ei ovea välttämättä tarvita.

   Poista
 5. Aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, pitää toivoa, että seuraavalla kerralla onnistuu. :D

   Poista
 6. Todella huonoa tuuria, tai sitten valmistus- tai suunnitteluvirhe. josko tuossa mallissa tapit lentelee muuallakin. Vaikka nolottais, kannattais antaa palautetta ja kysellä vähän..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä onko sitten muuallakin lennelleet kun M&M:n väki lupasi uuden oven laittaa vieläkin tulemaan vaikka tämän ihan itse onnistuin hajottamaan... Katsotaan miten meikäläisen käy kun uusi ovi taas tulee - lentääkö tappi vai alkaako täällä ovet paukkua Penan rientäessä huussiin asioilleen. :)

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)