12.10.2014

Töttöröö, suuri nimipaljastus ja ensimmäisten hetkien muistoja!

Tässä hän on, minun pieni tassusankarini, FI*Vorax Apollo, kutsumanimeltään Pena. Kasvattajan nettisivut löytyy täältä, siellä voi tutustua Penan äippään ja systereihin sekä muihin vauva-ajan kavereihin.


Onpa herkullinen tämä hämähäkki...
Kyllä mä sut hämähäkki vielä kesytän!

Yö meni hyvin, pari kertaa heräsin kun tuntui, että hiukset lähtee päästä. Heppu nimittäin valtasi suurimman osan tyynystäni ja leipoi kaikilla neljällä tassulla päätäni lähes koko yön. Yöllä ei tullut isoja itkuja, kerran kävi tökkäämässä tassulla päin näköä kuin kysyäkseen, että pitääkö kauan vielä nukkua. 

Tänään heräsimme joskus ennen kuutta. Sen jälkeen on syöty ja vietetty melkein tuntinen leikkihetki ja vessakin on rapissut pariin otteeseen. Leikkihetken jälkeen Pena juoksenteli ympäri asumusta, varmaan etsiskeli äippää ja systereitä, mutta nyt hän nukkuu tyytyväisen oloisena kiipeilypuussaan ja kerää voimia seuraavaan riehuntaan.


Aamulla sitten aamutoimien jälkeen istuin tähän koneelle hetkeksi ja Pena oli heti ihan kursorin lumoissa - ei meinannut millään ymmärtää, että sitä on ihan turha yrittää metsästää. Vähän hän myös kokeili näppäimistön toimintaa, joten voi hyvinkin olla, että pian täällä kirjoittaa vaan kissa.
Päivällä taidan kokeilla saada valjaat ujutetuksi Penalle, vois olla kiva käydä vähän tuolla metsässä katsomassa mitä siellä näkyy, ainakin ikkunan ohi vipeltävät oravat vaikuttaa mielenkiintoisilta otuksilta. :)

24 kommenttia:

 1. Hei Pena! Oot tosi söpö ♥ Kyllä olet mullistanut yhden kodin jo yhdessä päivässä :-D Penan kannattaa antaa juoksennella valjaissa ensin sisällä ja sitten kun se ei enää niitä huomaa siirtyä vasta pihaseikkailuun :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä oon pistäny tääl kuulemma kaiken ihan uusiks. Toi ihminen ei oikein halua ymmärtää, että tonne sen vessaanki mun on ihan pakko päästä katsoo mitä se siellä tekee... -pena

   Vähän testattiin valjaita ja ei tuo vastustellut yhtään, oli ihan tavallisen oloisena kunnes sitten ehdotin, että jos ihan vähän käytäs ulkona - ei ihan onnistunut, joten jatkamme harjoituksia sisällä toistaiseksi. :) -ihminen

   Poista
 2. Ihana Pena! <3

  Minäkin suosittelen pysyttelemään vielä hetken sisätiloissa, sielläkin riittää varmasti paljon jännittäviä juttuja ja tutkittavaa :) On sitten turvallisempaa ja helpompaa ulkona, kun kissa on tottunut kunnolla sekä valjaisiin että uuteen omistajaansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihana.

   Joo, testin perusteella pysytään sisätiloissa vielä toistaiseksi vaikka ei nuo valjaat näytä heppua kyllä yhtään häiritsevän - ulkoilma taitaa olla pelottavampi kuin valjaat. :)

   Poista
 3. Voihan Pena ♥ Onnea perheenlisäyksestä, sulle tuli sitten kampaajataiteen asiantuntija ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo, onkin oikein todellinen kampaaja, ihan sama missä istun tai retkotan niin kohta on neljä tassua hiuksissa solmussa. :)

   Poista
 4. Pena on just hyvä nimi! Meilläkin vietetään kastejuhlia ensi sunnuntaina (vaikka pieni lipsahdus blogiin taisi tulla jo eilen...)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Pena sopii tolle oikein hyvin, just sellanen Pena. Jännityksellä ootetaan niitä kastejuhlia (vaikka se yks vähän tais livahtaakkin ilmoille eilen)... :)

   Poista
 5. Voi kun ihana Pena ja jo tosi hyvin kotiutunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuo kyllä ihan mahtava otus ja onneksi kotiutui noin helposti... Ei yhtään huutoa ja parkua, vähän sellasta levotonta juoksentelua, että varmaan kavereita etsii, mutta muuten kaikki vallan mainiosti ainakin tähän asti ollut. :)

   Poista
 6. Onpas hyvä nimi, sellainen reilu ja selkeä. Jippiii, Pena!

  VastaaPoista
 7. Jättikokoiset onnittelut! Siitä se lähtee!

  VastaaPoista
 8. Ihana leipuri ja leikkijä. ♥

  VastaaPoista
 9. Jee, nyt on pentu kotona ja ilmeisesti hyvin asettunut! :) Onnea uudesta elämän keskipisteestä, koska jos Pena on yhtään samanlainen kuin mun Oivelo, se valtaa emännän asunnon, sydämen ja ajatuksenjuoksun aika totaalisesti ainakin alkuviikoiksi. Vähän myöhemmin pystyy keskittymään jo vähän muuhunkin ehkä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toi on kyllä asettunut niin hyvin, että en ois ikinä uskonut. Toivottavasti yhteiselo jatkuu yhtä helppona tästä hamaan tulevaisuuteen asti.
   Minut tuo on vallannut ihan totaalisesti ja kodissa ei ole kuin pari nurkkaa suljettujen ovien takana mitä ei vielä ole ehtinyt valtaamaan. Kun ei vaan ihan heti ainakaan oppis avaamaan ovia...

   Poista
 10. ParturiPena antoi heti ensimmäisen hiuspohjan hieronnan :) Upea "lisäominaisuus" kisssassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun oppis, että yöllä kolmelta pärjää ilmankin päähierontaa... :)

   Poista
 11. Onnea uudesta perheenjäsenestä! Olet selvästi saanut syvästi kiintyvän kissanpennun, josta kasvaa varmasti upea herra! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan, että tuosta tulee upea herra sitten aikanaan. :)

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)