12.12.2014

Joulukuun kahdestoista

Nyt on jännää! Tänään me lähdetään sinne Turkuun tai Åboon tai miten ikinä kukakin sitä kylää haluaa kutsua... Mä joudun olemaan varmaan kaks yötä tyypin kanssa ihan kahdestaan kun ihminen lähtee johonki Bjöörneporiin tai johonki juhliin. Kehtaaki jättää mut pois juhlareissulta! Mut tyypin luona pääsee taas varmaan ovien päälle riekkumaan, ni kyllä sekin vähän juhlalta tuntuu.
Tänään mun kalenterista tuli kanaa, se oli luikerrellut naapuriluukkuun ja ihminen joutu sen onkimaan sieltä pienen kirouksen saattelemana ulos. Onneks pysy naapuriluukku sentään ehjänä! Kalenterikuvasta nyt tulikin tollanen ikkunakuva kun en malttanut lähtee pois ikkunalta edes kun kalenteri tuli esiin - jotain jännää pihalla oli.

"On siellä jotain jännää, mutta
en mä sulle kerro mitä mä
siellä nään! Jos et ite nää
ni oo näkemättä."
Toinenkin jännä asia on ilmassa - me on odotettu Zooplussan laatikkoa pieni ikuisuus ja nyt toi ihminen hopisee jostain seurantasivusta, että siellä sanotaan paketin olevan jakelussa... Ei voi kuin toivoa, että se ehtii perille ennen kuin meidän pitää jo olla bussipysäkillä odottelemassa kauhumatkaa taas. Siellä laatikossa on jotain sellasta suihketta minkä pitäs kuulemma tehdä matkustuksesta helpompaa ni sen takia ois tosi kiva jos se loota tänne tulis ja äkkiä sitteki! 

Mä palaan ääneen joko sunnuntaina illalla tai sitte maanantaina joskus, riippuu miten rankka on toi viikonloppu ollut. 

Hyvää viikonloppua kaikille toivottelee Pena!

8 kommenttia:

 1. Hui zooplus paketti, meille ne tulee aina joskus 11 aikoihin, esim eilen tuli ja saatiin kissojen lahjat pakettiiin! Kivaa matkaa teille sinne turkuseen, me ei olla sielä ikinä käyty ehkä joskus pitäs! :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillekin ne tuli ennen aina joskus yhdentoista paikkeilla, mutta pari viimisintä on tullu vasta lähempänä kahta! Nyt oon täällä sormet ja varpaat sykkyrällä ja toivon, että paketti ehtis tulla vielä ennen ku lähdetään ni sais suihkii feliwaytä tohon kuljetuskoppaan jos se vaikka vähän hillitsis sitä matkustusraivoo... Hitsin jouluruuhka ku piti pakettia pidempään matkalla ku tavallisesti ja hitsin minä kun en osannu ajatella jotain jouluruuhkaa...
   Jos Turussa aikoo käydä niin suosittelen sitten kesäaikaan käymistä. Sitähän vois vaikka jonku kissaihmistapaamisen järkätä kesällä Turussa jossain vaiheessa. Joo, tätä pitää alkaa kehitellä ja järjestää. :)

   Poista
 2. Mukavaa matkaa, toivottavasti paketti ehti perille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se sitten perille ehtinyt, lähetti soitti melkein heti kun oltiin Turkuun asti päästy... Huomenna sitten tulee paketti.
   Matka oli 'mukava' jos ei oteta huomioon sitä, että eläin huusi kuin sitä olisi nyljetty elävänä suunnilleen koko matkan. :D

   Poista
 3. Kivaa matkaa, toivottavasti se suihke on auttaa matkanteossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suihkehan ei sitten ehtinyt ennen matkaa tänne, pitää kokeilla seuraavalla reissulla sitten.
   Matka oli ihan kiva, mutta ei varmaan Penan mielestä, koska huuto oli jotain sellaista, että vieläkin korvat soi...

   Poista
 4. Ää, kaikille tuntuu tulevan noita Zooplussan paketteja, mutta ei vaan meille! Meidän paketti seilaa ensimmäistä kertaa tilaushistorian aikana Vantaalla, mikä on hieman epäilyttävää, kun me asutaan täällä Turussa (ollaan samassa kaupungissa!)... -Kaikka neljä Kattimanialaista-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pari viimesintä Zooplussaa on kiertäny Vantaan kautta Turkuun kanssa ja se samalla myös pidensi toimitusaikaa päivällä. Pakettihan ei sitten tietenkään ehtinyt ajoissa perille, mutta tulee sentään huomenna.
   Nii, aattele, ei tiiä vaikka Pena ois ollu teidän naapurissa koko viikonlopun kun mä olin Porissa hankkimassa päänsärkyä!

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)