2.12.2014

Joulukuun toka

Tänään availtiin taas aamulla kalenterista luukut. Penalle tonnikalaa ja mulle yks lisäkapistus Legojuttuihin (nää on ihan huippuja tietyissä valokuvausprojekteissa, siks mä niitä haalin itselleni). Huomenna taidan vaivautua etsimään jalustan jostain vaatehuoneen uumenista, niin saattaapi saada kuviin jotain laatua kanssa... :) Vaiks ei me kyllä varmaankaan ihan joka päivä aleta näitä kalenteripäivityksiä tehdä, kattoo ny miten jaksaa ja viitsii.

"Anna tänne ne Legot nyt, mä haluun leikkiä niillä!"
Sitte asiasta kukkaruukkuun tai oikeestaan kiipeilytolppaan... Tossa jonkin aikaa sitten blogeja lueskellessani jossain törmäsin sellaseen postaukseen, jossa joku kertoi kuvin ja sanoin tekemästään kiipeilytolpasta kissalle. Materiaalit oli hyvin yksinkertaiset, sisalnarua, muovinen viemäriputki ja mäntylevy sekä kulmarautoja tms., mutta jokin mua jäi siinä ohjeessa mietityttämään ja nyt oonki yrittäny etsiä sitä ohjetta uudelleen - jostain idioottimaisesta syystä en sitte ollu viittyny kuitenkaan kirjanmerkkiä tohon ohjeeseen tehdä tai sitte se oli just sillon kun mun selain päätty kaatua, mutta joka tapauksessa toi ohje meni hukkaan. Kuulostiko tutulta? Onko tää sun blogissa jossain tai tiedätkö missä tollanen vois olla? Jos kyllä, niin pliiiiiiiiiiis kerro mulle kommenteissa niin saan lakata vaivaamasta pientä päätäni ja käydä toimeen. :) Sellanen vinkki vielä, että muistelen sen olleen vähän vanhempi juttu...

Hauskaa päivää kaikille toivottelee ihminen.

10 kommenttia:

 1. Toivottavasti löydät sen ohjeen!! On kyllä niin ärsyttävää jos unohtaa laittaa jotain kirjanmerkkeihin ja sitten ei enää löydä sivua.. Mullekkin on käynyt niin usein :--(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää toivoo, että se jostain ilmestyy. Yrittäny googlettaakki sitä vaikka millä hakusanoilla, mutta ei vaan tärppää, uskomattoman syvälle se on uponnu netin syvyyksiin jonnekkin.

   Poista
 2. Eipä ole jäänyt mieleen tuollaista tolppaohjetta.. Mutta meillä on ihan samis kalenteri kuin Penalla, kun meilläkin oli eilen nautaa ja tänään tonnikalaa. Harmi kun meidän pitää vain jakaa kalenteri..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos joskus moiseen törmäät, ni tiedät mihin voipi ilmotella. :D
   Onpas ne ny ku kaikki kalenterit ihan samanlaisiks tehneet... Kyl vois olla ihan oma kalenteri kaikilla. :D

   Poista
 3. Taitaa olla joulunodostus aika mieleistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pena: No siis ku mä en ees oikein vielä ymmärrä, että mikä se joulu on, mutta odotan sitä kyllä ihan hirveesti, että näen sen sitte ku noi kaikki luukut on auki. Ihminen sanoo, että se joulu on joku sellanen turhake mistä ei oo mitään muuta hyötyy ku ylimääräset vapaat. Se vois kuulemma kirjottaa vaikka monta sivullista siitä miks se ei niin joulusta perusta, mutta on päättänyt säästää lukijat siltä valitukselta kuitenkin.

   Poista
 4. Kyseisen kiipeilypuun tekijä kertoo että juttu ei ollut blogipostaus, vaan kirjoitus Somakiss ry:n lehdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi, en oikeesti tiiä itkeäkkö vaiko nauraa... Tossahan mulla näköjään on lehti vieressä ja siellä ohje. Ei edes tullu mieleen, että oisin paperilla moista lukenu. Ihmekkös ei löytyny googlettamalla. Kiitos ihan älyttömästi, että kävit ohjaamassa katseeni oikeaan suuntaan. :D Projekti jatkukoon.

   Poista
 5. Pena on söpö. Ei mulla muuta.

  VastaaPoista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)