7.2.2015

Viisi kysymystä

Kissankujeilta sain haasteen vastata viiteen kysymykseen ja sitten haastaa viisi bloggaajaa vastaamaan taas viiteen uuteen kysymykseen. 
Haasteen säännöt on siis hyvin yksinkertaiset, vastataan viiteen saatuun kysymykseen ja sitten haaste eteenpäin viiteen blogiin viiden uuden kysymyksen kanssa.

Tässäpä nämä:

1. Mitä pelkäät tällä hetkellä?
*Mä oon vähän pessimisti luonteeltani, eli ajattelen kaikki asiat sen pahimman mahdollisen vaihtoehdon kautta - pelkään vähän kaikkea, mutta en mitään tiettyä erityisesti paitsi ehkä sitä, että teen tietämättömyyttäni jotain sellasta mikä on kissalle haitallista.

2. Lempiruokasi?
*Åbon tyypin tekemä mac&cheese tai saman tyypin tekemä papupata. En osaa päättää kumpi on parempaa ja kummankin maistelusta on niiiiiiin liian pitkään, että pitäs päästä taas maistelemaan niin osais sanoo tarkemmin.

3. Millaisia asusteita käytät, vai käytätkö niitä ollenkaan?
*Riippuu tietty vähän siitä, mitä lasketaan asusteiksi, mutta yleensä on jokku korvakorut, joskus joku kaulakoru ja toisinaan hartiahuivi tai kaulahuivi. Niin ja sitte joskus mä kuljen tän mun käsiveskan ja noitten kahden kaverin kanssa tuolla kylillä...


4. Minkä väriseksi et ikimaailmassa värjäisi hiuksiasi?
*Ei äkkiä tuu mieleen mitään yksittäistä väriä, mutta sellasta en ehkä koskaan tekis mikä vaikutti Ruotsissa olevan jonkinlaista muotia, että oli osa hiuksista mustat ja osa sellasta hopeista platinablondia - YÄK (sori vaan kaikki ne lukijat, joilla on pää tolleen värjätty, sopii se joillekin, mutta mä en vaan tykkää).

5. Millaiset ovat mielestäsi täydelliset villasukat?
*Sopivat, sellaset, jotka ei pääse pyörimään jalassa. Inhoan jos sukka kääntyy silleen, että kantapää on tossa jalan päällä. Ei oo muuten yhtään täydellisiä villasukkia mulla...

Mä haastan tähän sitte mukaan ihmiset näitten blogien takaa (jos oot jo jostain muualta ottanut haasteen vastaan, niin tän voi unohtaa):

Naukulan Mamma
Lulun, Lean ja Lotan ihminen
Foxkissin ihminen
Tassutoverien ihminen
Herra Harmaan ja Neiti Ilonan ihminen
 
Ja kysymykset. Tätä varten teki mieli kaivaa arkistojen aarteista vanha ala-asteella täytetty ystäväkirja esiin, mutta en jaksanut ni tuli sitte tämmöset:

1. Lempikirjasi?
2. Lempielokuvasi?
3. Lempibiisisi?
4. Lempituoksusi?
5. Lempijäätelösi?

8 kommenttia:

 1. Hei Pena! Saanko mä vastata sun kysymyksiin täällä? Saan, kun vastaan vaan.

  1. Lempikirjasi?

  Täysin mahdoton vastata, jos ihminen on lukenut niin helv kuin minä. Lempikirjasi _tällä_viikolla_ voisi olla hyvä säätö? :-D No eiku. Joku hyvä nyt tähän. Mika Waltarin Valtakunnan salaisuus. Kate Atkinsonin Elämä elämältä. Juha Hurmeen Nyljetyt ajatukset.

  2. Lempielokuvasi?

  Sama vika kuin edellä. No, sanotaan että Filth on niin loistava että voin sanoo vaikka lempielokuvaksi.

  3. Lempibiisisi?

  Aaaaaaa! Pahenee vaan! En juurikaan kuuntele musiikkia. Mozartin Requiem.

  4. Lempituoksusi?

  Ai tällä viikolla? Kiehl'sin vanilja on kyllä upea useammallakin viikolla.

  5. Lempijäätelösi?

  Huh, vihdoin helppo kysymys. Joku sitruuna-lakritsi varmaan, paisti että sitä on vain maitojäätelönä ja ite mieluummin suosisin ei-maitoja jos mahd. Mutta maku on nam.


  terv. armaan Harmaan ja iloisen Ilonan ihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saahan niihin tässäkin vastata ja hyvinhän sieltä vastaukset pienellä hakemisella löyty. :)

   Poista
 2. Emäntä: Hyvät vastaukset ja ihana laukku! Myös Armaan ja iloisen ihmisellä on kivat vastaukset! Jäätelöä alkoi tekemään mieli..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihminen: Toi laukku on kyl ihan mahtava, en oo koskaan törmänny samanlaiseen missään ja kerran aiheutin espanjalaisessa junassa hysteerisen hepulin laukkuni kanssa. :D
   Joo, jäätelöö tekee itekki mieli, mutta ku tuli itelle luvattua herkuton kuukausi niin pitää tyytyä kuolaamaan vaan. :)

   Poista
 3. Kiitos haasteesta! Vaikeita kysymyksiä :) Palaan niihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäämme odottelemaan vastauksia, ei mitään kiirettä.

   Poista
 4. Kiitos haasteesta, kinkkisiä kysymyksiä olivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, sähän vastasit kahteen haasteeseen yhdellä kertaa...

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)