19.4.2015

Jos vähän karkaa...

...joutuu vankilaan.
Mä siis laitoin heti aamun aluks ihmiset juoksee mun perässä ja mun ihmisen konttaamaan pitkin raviradan likaisia lattioita... Mitäs päästi mut karkuun siitä lääkärin pöydältä. Saas kattoo järjestänkö vielä jotain kivaa täällä tänään. Kohta lähetään katsoo sitä tuomaria.

-Pena, the one who ran away...

30 kommenttia:

 1. Pena! Se ravirata oli siellä ulkona ja tarkoitettu hevosille. Ei kissoille! Ehkä olivat unohtaneet laittaa ilmoituksen tästä näkyvästi esille. Tsemppiä päivään! Kiva oli tavata sinun ihmistäsi eilen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai jaa. Joku ois voinu kertoo ton ravihomman ennen ku käytiin katsoo sitä tuomaria... Piti siitä sen pöydältäki lähtee vähän ravaamaan... Ihminen on vähän kiukkunen mulle nyt, mut oli täst karkailust ehkä se hyöty, et en ehkä enää joudu uusiin näyttäytymisiin...
   Ihminen kerto eilen, että oli nähny sut ja sano, että oli kiva tavata. Namun hajuterkut oli hurrrrrmaavat.
   -Pena

   Poista
  2. Että sellaista peliä siellä! Noh, ei moitita. Namu ainakaan. Tassut kyllä väpättivät siihen malliin, että olisi tainnut pienet ravit maistua Namullekin.

   Mä pistin sulle Pena ihan parhaat terkut ♥ Ihanaa jos tykkäsit ♥ t. Na-mu

   Poista
  3. Toivottavasti Namu ei nyt ota mitään oppia näistä Penan tempauksista. :)
   -ihminen

   No oli kyl ihan huippuhurrrrmaavat terkut, kiitos Namu.
   -Pena

   Poista
 2. Pena.... Oliko toi kosto siitä pesusta? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osakosto ainakin. Nyt mä mietin, et miten tän vankilan katon sais auki ja ihminen yrittää epätoivoisesti keksii miten sen sais sidottuu kunnolla kiinni...
   -Pena

   Poista
 3. Oikein poikaseni. Juuri näin tulee menetellä silloin kun joku outo alkaa olla liian tunkeileva ja perehtyä asioihin, jotka eivät sille pätkääkään kuulu. Onhan tuollainen pikku jumppa aamulla ihan paikallaan niillekin. Menestystä kisoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl pitää kaikille näyttää kuka on pomo!
   -Pena

   Poista
  2. Heh, mä näin kerran kun Bertta (tuommoinen vastaava orava kuin sä) karkasi näyttelyssä. Oli draamaa ja vauhtia! Hyvä, että pidät perinteitä yllä. Bertta ei enää käykään näyttelyissä :->

   Poista
  3. Mä joudun kuulemma ainakin kerran vielä näyttäytymiseen... Se sitte ratkaisee joudunko joskus vielä lisääkin. Kuulemma ihminen tykkäis mua näytellä siellä, mutta sanoo, että on vähän vaikeeta jos mä vaan pakenen.
   -Pena

   Poista
 4. Sä Pena siis näytit niille kissan paikan!

  VastaaPoista
 5. Teillä ei ainakaan ole jännittävistä tilanteista pulaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän vähäisempiki jännitys ois riittäny...
   -ihminen

   Poista
 6. Pena, Pena. Otit sitten minusta mallia?

  Minä olen aikoinaan minun ensimmäisestä ja myös ainoasta näyttelystä karannut peräti kaksi kertaa. Silloin siedin vielä eläinlääkärikatselmuksen vaikka annoin niiden kyllä kuulla kunniansa. Varsinaisessa näyttelyssä kävin parillakin tuomarilla ja karkasin niiltä molemmilta!

  Ekalla tuomarilla sain kiinni emännän huolimattomuudesta, eli se ei pitänyt minua tarpeeksi hyvin silmällä, joten pääsin livahtamaan. Toisella tuomarilla sain vaan tarpeeksi ja ponkasin vauhtiin suoraan tuomarin sylistä.

  Näyttelyn jälkeen emäntä oli niin tuskissaan, että lupasi minulle ettei minun koskaan enään tarvitse mennä näytelmiin. Ja sen lupauksen hän on pitänyt.

  Mutta jos sua ei näyttely varsinaisesti pelottanut vaan halusit vain kokeilla juoksemista, niin sano sille ihmisellesi, ettei pelästy yhdestä kerrasta. Sen pitää vaan osata vahtia sinua paremmin ja laittaa käsi sun selälle, jotta sillä on hyvä ote sinusta ja sinulla turvallinen olo. Älkää siis hätäilkö :)

  T. Bertta - the former runner queen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Bertta,

   Kiva kuulla, että en oo ainut karkailevainen ku jotenki tuli tuolla sellanen olo, että moista ihmettä ei kovin usein päästä näkemään ni luulin jo, ettei kukaan muu oo uskaltanu!
   Kyl toi ihminen sitte myöhemmin rauhottu vähän ja sanoo nyt, että ainakin toi Tammere käydään vielä kokeilemassa kun sinne on jo maksutki maksettu ja kyyti ja apulainen hommattu... Et ei se sitte vissiin niin pahasti järkyttyny ku oisin halunnu... Mähän siis karkasin myös sitte sieltä tuomarin pöydältä vaikka ihminen ja tuomari molemmat piti musta kiinni just silloin - ei vaan huvittanu haistella sen tuomarin niikottiinisormia... Pakkoko on haista pahalle herkkänenäisen kissan edessä???
   Ihminen luulee, että sitte ku tyyppi on mukana, mä oon muka jotenki helpompi, mutta enpä tiiä viittinkö olla, mut sehän nähdään sitte jo ihan pian siellä Tammereella...

   -Pena

   Poista
  2. Eiköhän siellä Tampereella mene paremmin, kun kokemustakin on jo karttunut!

   Harmi, ettei me sinnekään päästä, mutta tsemppiä joka tapauksessa!

   T. Bertta

   Poista
 7. Ihana Pena. Oli ihana nähdä sut ja tosi kiva tavata sun ihminen! Teit vaikuttavaa työtä! Päivän aikana kuului kaksi "kissa irti" -huutoa...ja molemmat olit sie :) Hyvä pitää ihmiset valppaana :) Kyllä se siitä! Tammmereella nähdään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi kiva tavata sut myös ja sun sormissa tuli myös kissoilta hajuterkkuja, niistä mä tykkäsin ihan tosi paljon! Ihminen sano, että senkin mielestä oli kiva tavata sut.
   Piti keksii jotain millä pääsee huomion keskipisteeseen ja pitihän se pesuhuijauskin jotenkin kostaa niin tässä tuli nyt sitte kaks kärpästä yhdellä tassulla...
   Nährään Tammereella!
   -Pena

   Poista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Voi Pena :D Oot kyllä hurmaava nuorimies <3 Älä karkaa enää, ettei emännälle tule hätä ;---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy katsoa sitte siellä Tammereella jos viitsii pysyä pöydällä... Nyt toi kyllä sano, että tyyppi tulee meidän mukaan, niin voi olla, että ei ihan niin helposti edes pääse pakoon kun sillä on niin isot kädet...
   Ai pissahätä?
   -Pena

   Poista
 10. Pena hei, kysy siltä sun ihmiseltä sattuiko ottamaan kuvia Namusta pöydällä? Ois kiva nähdä jos olis. Meidän s-postiosoite on sivupalkissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se tais just hetki sitten laittaa niitä tulemaan. Pyytää kertomaan jos ei onnistunut...
   -Pena

   Poista
 11. Snap ! Siinäs saivat ihmiset- selkeästi ei vielä ole koko koiruus ja rottamaisuus täysin kuitattu, mutta on sulla Pena ollut aika loistava koston eka osa !

  Mä vaan voin kuvitella, kun näyttelyssä on raikunut toi "kissa irti" ja itse on saanut tuskanhiki otikossa yritää Penaa kiinni. Sori, mutta nyt on pakko kikattaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon vaan ihan paras kostaja.
   -Pena

   'Kissa irti' kaikui kahdesti ja saman verran kertoja meikäläinen oli punainen kuin paloauto ja jouduinpa vielä konttamaan pitkin likaisia lattioitakin... Olipa todella kiva päivä. :D Nyt jo hymyilyttää hyvinkin leveästi, mutta kyllä eilen oli hymy vielä kovin tiukassa.
   -ihminen

   Poista
 12. Voi että, ihana <3 Voin kuvitella, miten pinnaa saattoi kiristää! Tämä blogi olikin minulle ihan uusi löytö, ja liityin lukijaksi! Näin hauskasta ja huumorintajuisesta tyypistä lukee mielellään lisääkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi! Pikkasen pinnaa kiristeli, mutta enää ei pysty muuta kuin nauramaan koko jutulle. :)
   -ihminen

   Joo, tervetuloa tänne vaan lueskelemaan ja kiva kuulla, että oon hauska!
   -Pena

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)