2.5.2015

Ensimmäinen ulkoilu kärryissä

Tänään aamulla ihminen lähti kauppaan ja torille eikä se tuonut sieltä yhtään mitään kissalle, mutta lupas, että tänään tehdään jotain kivaa. No sitten vähän sen jälkeen kun se tuli takas sieltä torila ihan innoissaan kun oli saanu tomaatti-tädin tomaatteja ja kurkkua pitkästä aikaa se ilmoitti, että nyt mennään ulos. Mä ensin vähän kapinoin, mutta jotenkin se sai mulle pannan kaulaan ja mut tonne kärriin istumaan. Se laitto sen tuolla kärrissä olevan narun kiinni mun kaulapantaan, mutta joutu irrottaa sen melkein heti ku mulla oli kohta jalat ja häntäki siinä niin solmussa, että teki kipeetä. Ihminen sitte otti riskin ja laitto vaan noi luukut kiinni ja luotti, että en tuu kankaasta läpi matkalla enkä tullu vaikka pari kertaa teki mieli yrittää. 
Matka suuntautui tossa lähellä solisevan joen rantaan ja koko matkan mä annoin äänekkäitä neuvoja. Muutama ihminen vilkaisi meitä vähän oudosti, mutta kukaan ei sanonut mitään ennen kuin oltiin päästy tonne rantaan asti. Rannassa nähtiin kaksi naista, toinen luuli kuulevansa kissan huutavan jossain ja toinen sitte sanoi sille, että 'katohan, se on tuolla rattaissa!' ja vähän aikaa ne naiset mua pällisteli ja ihaili ihmisen kertoessa niille vähän millanen kissa oon. Yks setä näytti siltä, että se varmaan jäi miettimään, että olikohan se viimenen drinksu sittenkin vähän liikaa ja eräs nuori mies, jolla oli sellanen pieni ihminen tollasissa vähän samanlaisissa kärreissä katso meitä monta kertaa ennen kuin hoksas, että mä en oo sellanen pieni ihminen vaan äärest söpö kissa - sen oikein näki siitä kun se havaitsi, että kärrissä on kissa, huulille nousi iso hymy ja taisi sitä vähän naurattaakkin.
Ei me kauheen kaukana käyty, mutta mulle ois riittäny lyhempikin reissu ja sen kyllä sitten tein tiettäväksi erinäisin äänitehostein useita kertoja. Kyllä mä joskus vielä kokeilen uudelleenkin, mut en ainakaan tänään ku ulkona sataa taas.
'Mennään jo kotiin!'
Hauskaa päivää kaikille toivottelee Pena.

26 kommenttia:

 1. Komeat on kärryt! Ja vinkkinä: Vetskarin päät saa kivasti lukittua laittamalla niihin sellaisen avainketjun lukon. Käytetään sellaista kankaisessa häkissä, kun kissapoika käy ulkoilemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo, mulla on tossa kangaskopassa sellaset lukitsimet, mutta nyt vaan unohtui laittaa kärryjen vetoketjut lukkoon, kotona vasta huomasin kun tultiin takaisin... Toisaalta toi noiden kärryjen verkko on niin ohutta, että jos Pena päättää sieltä paeta niin ei toi verkko yksin ainakaan pakoa estä. :D

   Poista
 2. Äläs Pena nyt, ei kai se niin kamalaa ollu? Sait ainakin ihailevia katseita! :)

  VastaaPoista
 3. "Viimeinen drinksu vähän liikaa" hih. No sun kurkkua ei vissiin kuivannut, kun niin ohjeistit kuljettajaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei mun kurkkua kyllä kuivannu yhtään eikä kuivaa vieläkään... :D
   -Pena

   Poista
 4. Me arvattiin ihan oikein että mikä sieltä laatikosta löytyi!

  VastaaPoista
 5. Mä niiiiin ostaisin tollaiset kärryt jos kehtaisin ja jos oikeasti keksisin missä tarvitsen niitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin vähän mietin, että kehtaanko oikeesti sitte lähtee noiden kanssa ulos, mutta ei se niin kauheeta sitte ollutkaan. :) On noi kätevät tälleen ku ei oo omaa autoa ni pääsee kissan kanssa kuitenkin kulkemaan helposti ympäri kyliä - kopassa tota hulluu huutajaa ei jaksa kantaa pitkiä matkoja.
   -ihminen

   Poista
 6. Mekin arvattiin ~KarkkiKaksoset
  PS. Mammaa tuppas kovasti naurattaan noi tyyppien reaktiot! Erityisesti se setä, joka luuli ottaneensa yhden liikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootte teki niin välkkyjä, että ei ihme jos arvasitte!
   No se setä oli kyllä ihan just sen näkönen. :D
   -Pena

   Poista
 7. Just hyvin huudeltu ohjeita sietlä etupenkistä, pitää olla selvä kuka ohjaa kärryjä ja kuka on moottorihommissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ei tota ihmistä voi päästää päättämään asioista, tiiä vaikka jouduttais jokeen vielä!
   -Pena

   Poista
 8. On hienot kärryt! Uskallettaiskohan mekin ulkoilla tollasissa?
  Mami käy usein kävelemässä noilla nurkilla. Käskettiin sen tarkkailla näkyisikö sua kärryttelemässä, niin vois kertoa meiltä terveisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kyllä mä luulen, että tekin uskaltaisitte jos mäkin uskalsin. :D
   Sanokaa sille mamille, että jos näkee meidät joskus tuolla niin tulee rohkeesti vaan juttelee, ihminen ois ihan tyytyväinen jos jonkun kissaihmisen kanssa sais joskus jutella. Eikä aina vaan kissan.
   -Pena

   Poista
 9. Ihanat kärryt! Jos me muutettaisiin tampereen keskustaan niin sit kyllä mä pakotan sen miehen suostumaan noihin, koska siitä vois helposti kävellä aina lääkäriin tai puistoon kissat rattaissa, tahdon!! Hauskaa että saitte vähän höpsähtäneitä katseita ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mä ehdottomasti jo heti yhden käyttökerran jälkeen voin kaupunkiasujille lämpimästi suositella. Meni huomattavasti helpommin toi matka tosta vilkkaita katuja tonne rantaan kuin pari aiempaa yritystä valjaissa...
   Katseet oli kyllä sellasia, että muutamien vuosien takainen minä ois piiloutunu äkkiä takasin kotiin eikä ois enää ikinä menny ulos. :D
   -ihminen

   Poista
 10. HIlpeää, hihhih, just sekin "yks drinksu liikaa". Mut hyvä kun ohjeistit emäntää, ihminen voisi muuten työnnellä niitä kärryjä minne sattuu. Hyvä Pena!
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihminen on sanonu, että ne drinksut on sellasii, et jos ottaa liikaa, voi nähdä hassuja...
   Ohjeita on pakko antaa, aatelkaa ny, joki ihan vieressä ja jos ei kukaan ohjeista niin kyllähän toi varmaan sinne suoraan onnistuis ohjaamaan.
   -Pena

   Poista
 11. Hih, ei varmaan ole ihan jokapäiväinen näky kissa rattaissa. :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä taida olla ei, ainakaan katseista päätellen. Mutta eipä tiiä jos tästä tänä kesänä tulis jokapäiväinen tai ainakin joka viikkoinen näky Auran rannoilla. :D

   Poista
 12. Houkutteleva tuollainen menopeli!

  VastaaPoista
 13. Mä en ehkä kehtaisi lähteä ihan vain ulkoilemaan tuollaisen kanssa :D Paikasta A paikkaan B siirtymiseen tuo sen sijaan olisi tosi kätsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähinnä onki ajatuksena, että kotoa johonki missä kissan mukavampi tallustella ku keskustan kaduilla, mut oli toi tollanen lyhyt ulkoilukin ihan hauskaa noin. Vieläki vähän ihmettelen, että mulla oli pokkaa lähtee ulos kärriä työnnellen. :)
   -ihminen

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)