6.6.2015

Kesäpesu

Mua on kidutettu taas! Ihminen sano menevänsä pesulle ja mä menin luonnollisesti perässä kylppäriin vahtiakseni, että se ei lutraa siellä liian kauan, mutta sepä ottikin ja pesi mut ensin! Väittää, että haisin kissanhiekalle muka. Pesulta se yritti mut kantaa pyyhkeen sisällä jonnekki kuivempaan paikkaan kuivatettavaksi, mutta mä annoin vähän kynttä ja pyyhälsin sängyn alle sinne perimmäiseen nurkkaan mihin toi ei ylety ja kuivattelin siellä ihan ite. Vieläki pitää mennä jatkamaan, kauhee homma täs kuivattelussa on ja ihminen ei kyllä osaa yhtään olla hyödyllinen ton pyyhkeen kanssa, pistää turkin sotkuun vaan.

Yääk ku oon ihan märkä!
Täälläki on vettä ihan hulluna!
Tää homma ei lopu ikinä.
Me meinataan vähän tehdä muutoksia täällä blogissa tässä lähiaikoina, joten ei tarvi ihmetellä jos jotain outoja värejä ja juttuja näkyy - ne on vaan testailua. Blogin nimi vaihtuu ekana, mä päätin, että tarvitaan miehekkäämpi nimi ja ihminen puoliks suostu... Oikeestaan ihminen sano, että sen tekis mieli muuttaa koko blogi toiseen osoitteeseen, mutta meinaa, että siitä on ihan liian iso vaiva, joten jatketaan tällä mikä nyt on ainakin toistaiseksi.

Hyvää iltaa kaikille, mä meen nyt kuivattelee loputki varpaanvälit, että ei tarvi märkänä nukkua. Terkuin Pena.

24 kommenttia:

 1. Pena roikkuuko sulla vähän masu vai näänkö mä harhoja? :3 Oot söpö märkämirri. Blogin ulkoasun säätely on kyllä kivaa, mullakin meni hetki että olin tyytyväinen ja nytkin tahtoisin vaihtaa bannerin joksikin muuksi mutta ei oo yhtään inspistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihminen on ny pari päivää katellu tota mun massunahkaa ja ihmetelly, että miten se tolleen roikkuu... Ilmeisesti se siis roikkuu kun muutkin sen huomaa. En kyllä yhtään ymmärrä miten se tolleen on alkanut roikkua!
   -Pena

   Alkanu kyllästyttää tää liiallinen sinisyys niin pitää keksiä jotain uutta ulkonäköä tähän hommaan... Jaksais vaan oikein ajatuksella istua tekemään niitä muutoksia niin tulis kerralla hyvä. :D
   -ihminen

   Poista
 2. Kauheeta, näyttää kun sulta olisi oikein käpälä lähdössä irti kun on niin märkä ;)

  Blogin muokkausta, ihanaa mutta niin kamalaa. Tsemppiä siis sen tiimoille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siltä kyllä tuntukin, että irtoo koivet ja korvat ja kaikki!
   -Pena

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ei varmaan kauheen kauan enää tarvi jännittää. :D

   Poista
 4. Suihku, pyyhe, märkyys.. Mikä työ ja vaiva ihan turhasta!! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mä en tajuu miks noi ihmiset ei ymmärrä miten paljon helpommalla me kaikki päästäis jos saatais pestä ihan ite ittemme aina.
   -Pena

   Poista
 5. Voi Pena-parkaa! :D Ihan huippu toi eka kuva, joss tassu on kastunut aivan käyttökelvottomaksi.

  Blogin ulkonäköasiat ovat kyllä vaikeita. Mäkin haluaisin omaani uuden ulkoasun ja ennen kaikkea uuden bannerin, mutta kun ei ole ideoita eikä taitoa (eikä oikein energiaakaan :D), niin tyhjästä on vähän vaikea nyhjäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä koko kissa ihan käyttökelvoton koko illan!
   -Pena

   Poista
 6. Mielenkiinnolla odotetaan, miltä teidän blogi näyttää muutostöiden jälkeen! Munkin pitäisi tehdä omalle blogille pari juttua, lähinnä päivittää Oivasta kertova sivu ja joku uusi banneri olis kans kiva (ainakin jos osaisi sellaisen tehdä). Mut milloinpa saisi aikaiseksi, siinä vasta kysymys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekki vielä mielenkiinnolla ootellaan mitä tästä tulee. :D

   Poista
 7. Voi, häntäkin on ihan litimärkä! Kamalaa! Onneksi meillä kissoilla on taito kuivatella itsemme - ei ihmiset osaa niiden pyyhkeidensä kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyyhkeet on ihan kivoja, jos ne on ihmisen ympärillä - silloin niihin on hyvä kiillottaa kynsiä! Kissan kuivaamiseen pyyhe on ihan turha kapistus!
   -Pena

   Poista
 8. Voi Pena. Tommost se sitten on kun joutuu asumaan ihmisten kaa. Mut sä oot kaunis ja mukava, ootka märkä tai kuiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tajuu miten ihmiset voi käydä suihkussa joka päivä! Ihan kauheeta.
   Kiitos kehuista.
   -Pena

   Poista
 9. Vai että miehekkäämpää tulossa :) Jäämme odottelemaan kuivumista ja muutoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuivahtanu oon ja oksentanu yöllä ihmisen sänkyyn ihan kunnolla, nyt oon vähän hereillä ja kokeilen josko ruoka pysyis massussa sekä opastan ihmistä kokeilemaan uusia nimiä tänne blogiin... Ihminen sanoo, että muutos valmistunee lähimmän viikon aikana.
   -Pena

   Poista
 10. Voi eiii, tämä on kyllä huijauksista kamalin heti kantokoppahuijausten jälkeen! Mie haluaisin pestä Rakun, mutta Raku ei ole yhtään innoissaan ajatuksesta. Ehkä pesän sen tässä kesällä, ehkä en. Katsotaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kuulemma ihan pakko pestä kun haisin niin paljon vessalle... En kyllä ite yhtään huomannu moisia hajuja...
   Raku on kyl onnenkissa, jos välttyy pesulta!
   -Pena

   Poista
 11. Tuo on kauheinta mitä ihminen voi kissalleen tehdä!

  VastaaPoista
 12. Näytät hirrrrmu julmalta tuossa ekassa kuvassa. Jospa ihminen nyt katuis tekojaan ja tajuis, et ei enää tommosta vesikiusaa tee! Kissat osaa parhaiten ihan _itte_ pestä, nih.
  - Pipsu ja Miiru -
  Hieno uusi nimi!
  - Me koko poppoo -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl toi ihminen vähän tais säikähtää kun näki mut noin hurjana, ainakin se lupas, että ei tuu vesipesua ihan heti.
   Hyvä kun joku tykkää nimestä ku ihminen ei oo ollu ihan varma onko se hyvä vai ei, nyt mä päätin, että toi nimi saa jäädä ainakin kunnes kyllästytään.
   -Pena

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)