30.6.2015

Matkalla saaressa

Vihdoinki ihmisellä aikaa istuu hetki, että mä pääsen näyttää teille missä mä oikein olin! Me oltiin siis yks yö mökissä semmosessa jossain saaressa, se on siis läntti maata keskellä vettä. Sen saaren nimi on Vepsä ja mennään ehkä joskus uusiks, mut ei enää koskaan yöksi. Liikaa kännisiä örisijöitä naapurimökissä ja ei oo kuulemma kivaa siivota kissan ripulista matkahiekkista alkeellisissa oloissa. Niin, mulla tuli 'vähän' ripuli tuolla ja ihminen jo luuli, että oon syöny jotain myrkkyä, mutta ne saaren ihmiset kerto, että siitä ei oo pelkoa kun myrkyt on jo kauan sitten siivottu tarkasti pois. Talvella kuulemma laittavat hiirille baareja, jotta eivät syö mökkejä ihan pilalle. Ihmisen mielestä vois antaa hiirien mellastaa, mut kaikki ei oo samaa mieltä.
Täs on vähän kuvia saarelta:

'Ei tää oo sitä miltä näyttää!'
Ilman narua ois tullu saalista.

Ja tää ois ollu se saalis.


Tän mää näin vaan tosi kaukaa, se oli iso ja pelottava.

Äänekäs, mutta nätti.

Nää ärisi ja sähisi meille. Pelotti.
Mökin tiputelkkari oli...

...ihan huippu.

Hauskaa iltaa kaikille sanoo Pena the bird hunter.

P.S. Ihminen sanoo, että Bloggerin blogisysteemi on ihan syvältä ja tätä viestiä kun kirjoitettiin meinattiin jo luovuttaa kun kuvia ei mitenkään saanut siihen järjestykseen kuin halusi. Ei edes aloittamalla kokonaan alusta. AAAAAARRRRGGGGHHHH! Toivottavasti ne muiden koneilla ja selaimilla näkyy edes jossain järjestyksessä.
26 kommenttia:

 1. Ei oo kyllä kivaa tommoset kännisetörisijät jos haluais itse vaan rentoutua :( Ja voi ei tuliko sulle ripuli aijai, ihan tuttuajuttua meiän perheessä. Viime kesänä Ruffekin oli mökillä ripulilla eli tiedän tunteen alkeellisista oloista.. Ja voi blogger kun sillä on taas ollut vammapäivät, mutta ehkä se seuraavalla kerralla taas toimii :3 Hienoa lintubongausta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne örisijät oli tosi inhottavia, vähän välii piti juosta ikkunat ja ovi tarkastamassa etteivät tuu vahingossa kylään. Ihminen kyl sano, että vahtiKOIRAT murisee eikä kissat, mut kyl mun mielestä murina on tehokas vahtiväline.
   Joo sellanen joku vatsanväänne tuli, että ei maistunu ruoka ja jos maistu ni piti heti juosta vessaan, siitä ihminen on onnellinen, että mulla on lyhyt turkki ja osaan mennä vessaan asioille myös kun on kiire. Kotimatkan alkaessa olo parani ja kotona jo söin onnellisena ison kasan ruokaa. Ihminen väittää, että uus paikka vaan jännitti niin, että meni massu sekasin.
   Linnut oli tosi kivoja paitsi noi isot ja pelottavat.
   -Pena

   Poista
 2. Pena, tosi hienosti suhtaudut matkustamiseen ja uusiin paikkoihin. Oot tosi rohkea ja kiinnostunut tutkimaan paikkoja, hieno kissa! Emäntä lukee tätä nyt Firefoxilla, ja sanoo, että järjestys taitaa olla ok, mutta kuvat saattavat olla himppasen lomatuulella asettautumisensa suhteen :-D. Joka tapauksessa asia tuli ihan hyvin selville, ei huolta!
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ollu muuta mahdollisuutta kuin matkustaa ku toi ihminen onnistu mut hämäämään valjaisiin ja siitä heti samantien rattaisiin ilman mahdollisuutta paeta sängyn alle piiloon. Varmaan jos oisin päässy piiloon ei ois lähdetty mihinkään. Matkustaminen on ihan yliarvostettua huvia kun kotonakin vois vaan olla.
   -Pena

   Poista
 3. Äriseviä saaliita ja mölyäviä ihmisiä! Onneksi näyttää olleen kiva reissu noista huolimatta! Sä oot muuten komee kolli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli siellä ihan kivaa, varsinki ne sillä vesibussilla kuljetut matkat oli ihan parasta, mut kyl koti on aina koti ja tääl mä mieluiten olisin aina.
   Ny mä vähän punastun taas kun noin kehutaan. Kiitos!
   -Pena

   Poista
 4. Höh, miksei siellä voinut olla vaikka kissanaapureita? Ja hurjia saalismahdollisuuksia oot nähnyt, kade! -Devi-

  P.S Kuvat eivät ole kovinkaan hyvässä järjestyksessä, mutta ei se haittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ollu kissoja ei, kaks koiraa näky, mut ne pelkäs mua eikä tullu lähelle ja sitte oli noita isoja sihiseviä suhisevia lintuja ihan älyttömästi. Niin ja niitä kännisiä örisijöitä.
   Saalismahdollisuudet ois ollu ihan mahtavat, mutta ku toi ihminen roikku narussa kiinni koko ajan niin ei päässy saalistamaan. Sun pitää sanoo sun ihmisille, että tosta jokirannasta pääsee tonne Vepsään joka päivä vesibussilla jos ne vaikka veis sut käymään siellä päiväretkellä joskus.
   -Pena

   Poista
 5. Lintubongaus mökillä on parasta!
  - Pöpö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan parasta tuolla oli just lintubongaus, oisin voinu istuu sisällä siinä tiputelkkarin edessä vaan koko ajan, mut sehän ei tietty ihmiselle sopinu ku oli pakko ulkona laahustaa.
   -Pena

   Poista
 6. Tasokkaat tirppatv:n -alueelliset lähetykset ovat matkailun suurimpia etuja! - Pepsi

  VastaaPoista
 7. Noi rotanmyrkyt on pelottavia juttuja. Ne on yhtä kohtalokkaita kissalle kuin rotallekin. Ne pitäisi kieltää, loukut saavat luvan riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäs todellakin moiset myrkyt kieltää ja mielellään keksiä joku vielä loukkuakin mukavampi tapa päästä hiiristä jos niistä nyt on pakko päästä eroon.

   Poista
 8. Kissa tiskialtaassa on näky, joka saa mun mielen ajatumaan oitis pissanpesurättiin ja erinäisiin puhdistustärpätteihin. :D Pena tosin taisi olla tiskipisteessä vain chillaamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli Penan mielestä ehkä paras paikka tarkkailla ohi ohjustavia pääskysiä... Kotona Pena ei yleensä ikinä istu tiskialtaassa, mutta tuolla oli vähän väliä tuolla irvistelemässä.

   Poista
 9. Kuvat on ihan ok. Tarinat kans!

  VastaaPoista
 10. Hauska ilme Penalla tiskialtaassa! Kävitkö tarkastamassa, tuliko astiat puhtaiksi? Toisaalta yllättynyt ilme viittaisi johonkin ilkikuriseeen toimintaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meillä ollu astioita, tai siis sellasia mitä ois tarvinnu tiskata... Tosta altaasta näki tosi hyvää tiputöllöä ja siksipä siinä tuli istuskeltua aika paljon. Ihminen luuli, että mä oon pissimässä tuolla! :D
   -Pena

   Poista
 11. Sähisevistä hanhista olisi pitänyt tehdä mahdollisimman pientä lihahaketta. Kissoille muriseminen on viimeinen niitti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli niin karmeen isoja, että ei uskaltanu mennä repimisetäisyydelle, mutta kyllähän noista varmasti hyvää ruokaa kissoille tulis...
   -Pena

   Poista
 12. Aikamoinen ammattihuijari toi sun ihminen kyllä on, jatkuvasti niissä hommissa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sellanen huijaava laiskimus koko ihminen. Nytkin vois hyvin siivota hiekanmurut pois lattioilta, mut tossa se vaan istuu sohvalla ja punoo juonia.
   -Pena

   Poista
 13. Tosi hieno maasto ollut teillä, tosi harmi vaan kun oli ajattelemattomia örisijöitä lähellä! Ei ole kivaa kun ei oteta naapuritaloja huomioon ja saa pelätä tuleeko kutsumattomia vieraita. :( Kurja myös ripulia, toivottavasti on jo parantunut! Meillä yksi mökkikerta Haiku oksensi ja kakkasi kantokoppaansa kesken matkan enkä ollut hoksannut ottaa vaihtoalustaa mukaan.... Onneksi takakontista löytyi muovipussi, johon sain laitettua alustan, mutta kisu pääsi toki pesulle vasta perille päästyämme. Oli kerrassaan ihana pestä käsin sotkuinen alusta ja kantokoppa, mutta tämä kokemus onneksi opetti, ettei Haikulle tule antaa ruokaa mieluusti neljääkään tuntia ennen matkaa ja aina pitää olla muovipussi, paperia ja vara-alusta mukana. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan siellä hienoa, mutta känniset örisijät ja hanhen kikkareet teki ulkoilusta melko epämiellyttävää.
   Ripuli loppui kun päästiin kotiin, kerran taisi illalla tulla vähän löysää, mutta sen jälkeen on ollu taas normaalia. Taisi olla vaan niin jännät paikat, että meni massukin sekaisin jännityksestä.
   Voi Haikua, varmaan jo aavistaa yllättävästä paastosta, että on joutumassa johonkin reissuun...

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)