15.6.2015

Pihalla pyörähtämässä

Tässä yhtenä iltana ihminen huijas mulle valjaat päälle ja sitte mentiin pihalle. Tällä kertaa mentiinkin vaan tohon meidän talon takapihalle, ihminen istu penkille ja laski mut siihen pöydälle eteensä. Hetken mä kykin siinä pöydällä, mutta sitte oli pakko mennä kattelee, että mikä siellä pusikoissa rapisi. Mitään ei näkyny, mutta rapina oli kova. 

Tää blogi alkaa olla nyt kuulemma hyvän värinen, taustakuva pitää vielä kuulemma vaihtaa ja sitte ihminen on ahdistellu mua kameran kanssa monta päivää ja yrittäny saada kuvaa, joka olis hyvä banneriin, mutta kuvia ei oo tullu kun se linssi maistuu niin hyvälle... Ehkä tää tästä joskus on valmis. Tai sitte ei.

Hauskaa alkuviikkoa kaikille sanoo Pena.

12 kommenttia:

 1. Pusikossa liikkuu jänniä rapisuttajia eikä niitä aina löydä, vaikka kuinka etsisi.. Teidän blogi on aika tumma nyt :) - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihminen väittää, että se rapina tuli jostain ihan muualta kuin tuolta puskista, mutta mä väitän, että ihminen on taas väärässä...
   On tää aika tumma, mutta ku ihminen meni siitä missä aita on matalin tuli tästä nyt tämmönen...
   -Pena

   Poista
 2. Sun ihminen on nyt kyllä tossa huijaushommissa turhan aktiivinen, onneksi nyt sentään oli siedettävä huijaus eikä mitään pesua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sais kyl lopettaa noi huijaukset jo. Vaiks kyl mäki huijasin ihmistä eilen - ensin menin muka vasemmalta, mut sitte syöksyinki oikealta ja juusto oli mun! Ihminen ei edes varmaan tajunnu mihin se juusto lopulta joutu... Hyvää se oli, mut illalla haisin kuulemma pahalle.
   Ulkoilu on kyl ihan yliarvostettu harrastus.
   -Pena

   Poista
  2. Ai sä oot juustokissoja! Mut se rapina ei ehkä ollut kuitenkaan juusto. Varmaan sun pitää mennä tarkistamaan, oliko...?

   Poista
  3. En mä kauheen monta kertaa oo sitä juustoo päässy varastamaan, mut kyl se on ihan hirveen hyvää sitte ku onnistuu... Voisko se olla juusto siellä puskassa? On kyl varmaan pakko mennä tarkastaa huomenna.
   -Pena

   Poista
 3. Sun pitää ottaa selville mistä se rapina kuului. Pihalle täytyy mennä siis uudemman kerran. Se rapina voi tarkoittaa jotain syätävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syötävää? No sitä ei oo kyl ikinä liikaa... Ehkä mä käyn vielä katsomassa mikä se rapina oli...
   -Pena

   Poista
 4. Ihana kuva ♥ Ja hermoja molemmille kuvaukseen. :D Mieki haluaisin päivittää meidän blogin ulkonäköä, mutta se odottaa vielä inspiraatiopuuskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä se inspiraatio jossain vaiheessa yllättää, toivottavasti ei hylkää yhtä nopeesti ku täällä. :D

   Poista
 5. Mitähän se rapina oikeen oli? Oliks Pena ulkona kivaa? Meistä ainakin oli, mut nyt on taas ihan tylsää kun ollaan kotona kaupungissa HÖ..
  -Rufus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihminen sanoo, että siellä puskan takana maassa joku kuiva lehti rapisi tuulessa, mut en tiiä uskonko. Ulkona oli tavallaan ihan kivaa, mut kyllä mun mielestä ulkoilu on ihan yliarvostettu harrastus ku kotonaki voi olla.
   -Pena

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)