24.8.2015

Arvottu on

Hikihän tässä tulee... Melkein pari tuntia siitä kun painoin koneen virtanappia ja nyt näyttää siltä, että tämä teksti ehkä saadaan julkaistua. Selain huutelee vähän väliä 'Ei vastaa' ja heti jos on enemmän kuin yksi välilehti auki, meinaa koko selain kaatua. Jippii. Me ollaan siis vieläkin ilman kunnollista tietokonetta, mutta päätin silti, että tämä arvonta pitää saada tehtyä. 
Arvonnan suoritti random.org, koska Pena kieltäytyi valitsemasta tekemistäni lapuista vain yhtä - Penan mielestä palkinto olisi pitänyt jakaa kaikkien osallistuneiden kesken, mutta... Tässä voittaja:
Eli paljon onnea Kissakolmioon! Laittakaahan meille osoite abyssinian.angel@gmail.com niin saadaan paketti matkaan.

Hauskaa iltaa (tai yöhän tämä jo melkein on) kaikille sanoo ihminen, joka edelleen etsii sitä oikeaa tietokonetta. Pena sanoo kaikille mau ja toivoo kaikilta kärsivällisyyttä - paljon olisi tarinaa kerrottavana, mutta kun ei tällä vanhalla romulla jaksa naputella niin vielä joudutte odottelemaan. 

P.S. Mutkien kautta kuultiin, että Ilonan ja Zetorin Ana on joutunut yllätysleikkaukseen - pikaista toipumista Analle ja suuri sydän Naukulan Mammalle, joka on ollut kissojen sijaisäitinä Anan sairaalamatkan ajan!

7 kommenttia:

 1. Hej, joo näin on. Oli uskomatonta, että olin jo valmiiksi Naukulan mamman - juuri sen oikean ihmisen - seurassa, kun sain tietää että Meikkuun pitää lähteä heti. Siinä ei nokka tuhissut kun käytiin pakkaamassa kissat ja sitten matkaan. Naukulan Mamma on SUPER!

  Mä niin toivon että saatte tietsan nopeesti. On jo kovin ikävä Penaa!

  VastaaPoista
 2. Pystytkö sinä Pena mitenkään nopeuttamaan sitä tietokoneasiaa? Olusit yhden illan ilman herkkuja (säästö), painostaisit että nyt on kone tultava, kiristäisit että jos ei tule karkaat seur näyttelyssä, lahjoisit että oot oikein kiltti kaksi päivää tai jotain muuta? - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 3. Wootwootwoot, mekö voitettiin!? Vautsi! Laitetaan sun henkilökunnalle tuleen sähköpostia :)
  - Crusoe

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä sen koneen kanssa ja onnea voittajalle!

  VastaaPoista
 5. Voin kuvitella mikä turhautuneisuus siinä on näpytellä kuolemaa tekevällä koneella, joten tsempit ja kiva kun pystyit tekemään ainakin tuon verran! Onnea koneen etsintään, toivottavasti tärppää pian! :)

  VastaaPoista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)