15.9.2015

Oma koti, oma haju

Ihminen haki mut kotiin perjantaina sieltä tyypiltä. Ihan kiva olla kotona taas, mutta oon kuulemma lihonnu niin herkkujen määrää taas pienennetään... Ei oo reilua.
"Ei oo reiluu jos ei herkkuja tipu entiseen malliin!"
Viikonloppu meillä meni ihan ilman suuria draamoja, vähän mä merkkasin sohvaa ja olohuoneen seinää ja keittiön verhoja lauantaina, mut sunnuntaina tais olla ihan vaan lepopäivä. Ihminen sai nukkuukki ihan rauhassa aamuun asti. Paitsi eilen ku meidän toinen palovaroitin ilmoitti, että meinaa patteri loppua. Oli se aika hauska katella vähän ennen viittä ku ihminen raahas keittiön pöytää makuuhuoneeseen, jotta yletty ottamaan sen vinkuvan vimputtimen alas tuolta katosta.
Siinä sen palovaroitinhomman jälkeen mä vähän merkkasin makuuhuonetta, verhoja ja lattiaa ja sitte syötiin aamupalaa. Ihminen lähti sinne töihin-juttuun ja mä jäin kotiin nukkumaan. Päivällä joskus sitte ku ihminen tuli kotiin, mä annoin sille oikein kunnon halipusukehräyshellyydet ja estin sen pääsyn koneelle ja telkkarin viereen.

"Mun sohva, mun hajut."
Sitte jossain vaiheessa tuli taas sellanen olo, että pitää merkata ja mähän merkkasin! Sohvan päällä on ihmisellä aina sellanen tyyny ja peitto, niin ne molemmat piti merkata, mut se ei vielä ihan riittäny ni kävin keittiössä merkkaamassa seinää hellan vierestä. Ja olohuoneessa kiipeilytolpan yläpäässä olevaa seinää. Ihminen oli jotenki tosi onnellisen olonen kun se siivos täällä seiniä iltamyöhäsellä. Sitte ku ihminen sai seinät pestyä, oliki jo nukkuma-aika. Ihminen hoiti iltahommat ja meni petiin, otti kirjan käteen ja taas mulle tuli sellanen olo, että pitää muistuttaa kuka täällä asuu - menin siihen ihmisen pedille ja ruiskis, ihmisen peitto oli märkä. Ihminen pisti kirjan pois ja raahas peiton kylppäriin, suihki siihen jotain kauheen hajusta ainetta ja kaiveli kaapista uuden peiton ja pussilakanan. Se ei heti laittanu sitä peittoo päällensä ku sille oli tullu lämmin ja niinpä kun se peitto oli silleen kivasti kasassa siinä ihmisen vieressä oli mun ihan pakko taas... Jep, eilisen saalis kankaiden osalta on siis yks verho, kaks tyynyä ja kolme peittoa sekä yks pussilakana. Ihminen tykkää pyykkäämisestä tosi paljon, ni mun pitää antaa sille pyykättävää.
Tää on ihmisen uus paras kaveri.
Yöt mä oon ollu siis ihan hiljaa ja siitä ihminen tykkää. Viime yönä oli pakko ihan vähän antaa hammaspusua ihmisen leukaan joskus kolmelta... Vieläki kaikuu seinissä se ääni mikä ihmisestä siinä kohtaa lähti.
 
Hauskaa iltaa kaikille sanoo Pena joka rakastaa niin, että roiskuu.
 
P.S. Mä kuulin, että ton ihmisen äippä ja iskä on hankkinu kissan, niille onnea uudesta perheenjäsenestä! Ihminen lupaa kertoo siitä tarkemmin täällä pian.

34 kommenttia:

 1. Voi Pena sun kanssas! Mahtaakohan se ihminen noin paljon tykätä pyykkäämisestä ja siivoomisesta? Me jotenkin epäillään, että se on kohta nips-naps...
  Uusi kissa perheessä, jees! Juttua ja kuvia sitten pian kehiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä vaan voi mitään itelleni, kun sellanen olo tulee, niin on pakko toimia... Ja ainaki toi ihminen sanoo mulle jokaisen uuden pyykin edessä jotain "olipa kiva kun taas teit lisää pyykkiä", ni luulis, että se sitte tykkää pyykätä.
   Eilen illalla ihminen päästeli jotain nipi-nipi-ääniä kun se siivos peittoja kylppäriin, en kyl oikein tajuu mikä toi on ku kaikki siit puhuu.
   -Pena

   Poista
 2. Hih hih! Et tee ihmisen elämästä liian tylsää :D Mutta varo ettei se hermostu suhun ja vie sua johonkin muualle kuin tyypille. - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos se ois tylsää elämää halunnu ni kai se ois ottanu lemmikiks muovisen hämähäkin. Vai?
   Mihin muualle se mut ny veis ku tyypille?
   -Pena

   Poista
 3. Siis en tiiä mitä tossa vaiheessa tekisin itksin vaiko naurasin.. :D Joskus Ruffe oli piilokiveksen takia tehnyt pisut varmaan kuuteen eri nurkkaan ja sit vielä mun naaman eessä verhoihin... Onneks se leikattiin heti seuravana päivänä uudestaan, mutta se oli kyllä ihan kamalaa aikaa ja toi samainen aine oli meidänkin bestis ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ei ihan oikeesti niin hirveesti toi merkkailu haittaa kun haisut saa pesemällä pois, enemmän mua on viime aikoina häirinny yökonsertit ja niiden takia vähiin jäävät unet. Katellaan vähän aikaa ja jos ei ala daamia löytyä ni sitte lienee aiheellista suorittaa nipi-nipi.
   -ihminen

   Poista
 4. Voi Pena. Onneksi sun ihminen on kumminkin niin innokas pyykkääjä ja siivooja niin noi merkkihommat ei sitä varmaan riso yhtään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se oo yhtään kettuuntunu jatkuvaan pyykkäämiseen, sähkölaskua vähän murehtii, mutta on onnellinen, että vesi on kiinteellä hinnalla.
   -Pena

   Poista
 5. Hei kundi, hillitse nyt edes hiukan. Muista se nips naps-juttu. Sen seuraukset voivat olla kammottavat. Kokeile sen merkkauksen sijaan esimerkiksi esineiden siirtelyä. Telkkara ei kannata yrittää, mutta keittiöstä löytyy varmasti kaikenlaisa opivan kokoista kannislkeltavaa. Mikään ei piristä ihmistä niin kuin tiskiharja tyynyn alla. Kokeile.Joka toinen kenkä parvekeella on myös hauska juttu. Sii rupea hieman mieheksi, kolli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää varmaan ruveta tutkii mikä ihmeen nips-naps tai nipi-nipi ku kaikki sellasesta puhuu... En mä jaksa mitään roinia potkia, ihmistä vois vähän.
   -Pena

   Poista
 6. Onkohan se tarpeen ihan noin ahkerasti merkkailla? Annahan nyt Pena ihmiselle välillä vapaapäivä pyykkäämisestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tänään mä en oo ku ihan pienen merkin tehny ihmisen jalkoihin, sen sukat vaan vähän kastu.
   -Pena

   Poista
 7. Voi hyvänen aika! Anteeks että täällä vähän naurattaa. Vaikka ymmärrän jossei teillä ihmistä naurata yhtään. Silloin ei ihmisen suusta pääse muuta kuin "nipinipi nipsnaps"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas tota nipi-nipi nips-naps -juttua.... Kuulostaa kamalalta, pitää varoa, ettei pääse näkemään mitä se on.
   -Pena

   Poista
  2. Pena, ei huolta - et pääse näkemään, koska olet unten mailla kun nips-naps...

   Poista
  3. Nyt mä en tiiä uskallanko nukkuu enää ikinä!
   -Pena

   Poista
 8. Hertsilee! Toista on sun meininkis Pena kuin meidän Mesi-mamman kun märättää Puolu-tätin koiranpetin ja pyyhkeen boxissa. Ne on nopee pestä ja vielä on vesi vapaa pari vuotta :) Ja yöt saa nukkua paitti kun Sipi-tytsy karjuu/mylvii/mouruu joka toinen tunti yöt läpeensä (sillon kun kollin perään huutaa)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut tääl ei oo koiranpetiä minkä vois merkata niin toi ihmisen peti on just hyvä merkattavaks. Ja yöllähän ne parhaat konsertit pidetään niin miks en sitte minäki. Nih.
   -Pena

   Poista
 9. Voi voi sua Pena,ei ole kiva kun teetät ihmiselle niin paljon kaikenlaista harmia! Ihminen ei kyllä pidä pesemisestä niiiiin paljon, että sinun on pakko järjestää aina vaan lisää hoommia! On hyvä että annat edes nukkua vähän aikaa, se on kiva juttu mutta toivon että loputat pian sen ruiskinnan muuten tulee nipnaps! Terveisiä sinulle ja ihmiselle lähettä meidän uusi kissaherra Leevi! Voi olla että kuulette hänenstä jotain pian kun saamme auki tämän sivuston!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmisen pitäs ehkä vähän miettiä kannattaaks kaikkee heti pestä ja puunata - ehkä mun ei tarvis uusia merkkejä koko ajan jos niitä ei koko ajan hävitettäis.
   -Pena

   Poista
 10. Voisiko merkata tyypin luona ja jättää kodin rauhaan? Meilläkin on samaa ainetta. Sitä on pari kertaa tarvittu maalla pyykkäyksen yhteydessä. Toivottavasti nyt teillä laantuu kun saatiin oma reviiri merkattua. Meillä merkkaillaan eka päivä maalla ulos tuttuja paikkoja, sen jälkeen saavat olla enemmän tai vähemän rauhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos mä pääsen pian uudestaan sinne tyypin luokse ni voin sitte kokeilla sielläki tietty, mut siel oli kyl jo valmiiks niin miehekäs haisu et en tiiä tarviiks siel merkata.
   -Pena

   Tota ainetta onki menny ihan kiitettävästi pyykin mukana tässä muutamana päivänä, toivottavasti nyt sais ees pari päivää pesukone levätä... Eikä kyl yhtään haittais vaikka nurkatki sais olla merkkaamatta nyt kun ne on merkattu kertaalleen loman jälkeen.

   Poista
 11. Ei teiltä äksöniä puutu. :DD Pena tuntuu ottaneen kiinni ne merkkailut mitkä jäi välistä loman vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei puutu ei, ainakaan pesukoneelta... :D Toivottavasti eilisiltaset lakanat oli viimeset merkit vähään aikaan, loppuu kohta peitot ja lakanat ku kaikki on kuivumassa tai odottamassa pesua. :D

   Poista
 12. Huh, ens kerralla pitäis varmaan viedä kaikki lakanat ja pyykit mukaan tyypille Penan pesäksi, jos Pena ei sitten merkkaisi outoja hajuja. :) toivottavasti merkkailu nyt vähenee, kun on taas tuttu, oma koti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän siinä just vähän hämärää olikin, että kotona merkkailee täysillä ja sitte ku menee sinne vieraisiin hajuihin loppuu merkkailu heti ja taas kun tulee kotiin jatkuu ruiskiminen täysillä. Tosin eilen tais olla vaan yks ruisku ja tänään ei vielä yhtään ainakaan niin, että oisin nähny, joten ehkä tää tästä helpottuu.

   Poista
 13. Voi sinua Pena! Kyllä ihmisellä on tekemistä sun kanssasi. Jospas se likkakaveri löytyisi nyt pikaiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut täytyy ihmisellä puuhaa olla ettei vallan tylsisty...
   -Pena

   Poista
 14. Vähän pitää meidän poikien näyttää kuka määrää! En mä tosin tollasesta merkkailusta välitä enkä muista oonko koskaan välittänyt, mutta kirjoja on hyvä tiputella, jos toi muka-pomo on liikaa koneella, ja yöllä sit voi vähän paukutella ovia ku haluu testata ihmisten reaktiokykyä. -Piki-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei kukaan muuten tiiä kuka on pomo jos ei vähän merkkaa paikkoja tai muuten osoita mahtavuuttaan!
   -Pena

   Poista
 15. Vau Pena! Sä oot oikee merkkailun ammattilainen. Mäki kokeilin kerran. Meillä oli yövieraita ja päätin kerätä huomion eka leikkimällä niiden pedillä. Kun kaikki vieraat ja mun omistajat oli kerääntyny ihastelemaan mua pedin ympärille, mä suihkasin ainaki litran omaa hajua siihen pedille! Kjeh kjeh. Mun emäntä ei vissiin tykkää pyykätä niin paljon ku sun, ku siitä tuli sellanen hälinä... T. Paavo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä oon tehny merkkailusta taidetta. Ihminen on tosi ihastunu aina kun mä keksin jonkin uuden paikan mihin vetästä merkki. Harmi kun meillä ei koskaan käy yövieraita niin ei pääse kokeilemaan jos ne tykkäis.
   -Pena

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)