4.10.2015

Keskustelua joskus yhdeltä yöllä

Pena: Ihmineeeeen!
Ihminen: No mitä pikkuinen?
Pena: Oli kivaa. Mennääks uudestaan?
Ihminen: Nyt on yö, pitää nukkua.
Pena: Mut jos ihan hetkeks vaan?
Ihminen: Jos vaikka sitte huomenna? Mua nukuttaa ihan hirveesti. Ja sitäpaitsi siellä on kylmä.
Pena: Mut siellä oli niin kivaa. Mentäis nyt!
Ihminen: Voi mussu sun kanssas! Miks et voinu kesällä olla yhtä innoissas? Silloin ois ollu lämmintä ja vähän ees valoisaa.
Pena: No mut se just on parasta, että ei oo valoisaa! Mentäis nyt.
Ihminen: Mä jatkan nyt unia, mennään huomenna.
Pena: No joo sitte, mut älä ees haaveile, että oon hiljaa loppu yön. MÄ HALUUN ULOS NYT!
Valjaiden päälenkki on ehtinyt käydä vähän pieneksi, mutta ei
kuitenkaan kuristavaksi. Uudet pitää tilata.

~Pena jatkoi keskustelua yksinään tämän jälkeen vielä varmaan parisen tuntia, mutta ei päässyt ulos ja nyt kun yrittää laittaa valjaita päälle, tulee vastaukseksi murinaa ja ärinää, joten yritämme sitten illalla hämärän laskeuduttua uudelleen.~

Hyvää eläinten päivää kaikille elukoille sanoo Pena ja ihminen!

24 kommenttia:

 1. Että silleen! Mäkin ulkoilen mökissäni viikonloppuisin vielä yömyöhällä. Se on hauskaa. Valjastelut on kuulemma ohi tältä kaudelta, ettei mun tassut palellu :) - Alex

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl yöllä on ihan parasta ulkoilla. Tai mitä myöhäisiltaa tää ny on, tultiin vähän aikaa sitte sisälle ku ihmisen varpaita alko paleltaa... Oisin jaksanu vielä ainaki kymmenen kertaa talon ympäri.
   -Pena

   Poista
 2. Oi Pena! Ihmiset ei koskaan tajuu. T. Sulo ja Namu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tosiaan tajua! Mut pääsin mä tänäänki illalla ulos ni alkaa toi ehkä vähän hoksata jotain.
   -Pena

   Poista
 3. Moi Pena kantsii pyytää ulos päiväl ni mä teen ,mut ei kannata karata valjaist ,sit ei pääs ulos ennen ku saa jostai kunnon valjaat! Mä karkasin yks päivä ja akka joutu juoksee hulluna mun perään ja naapereil oli hauskaa! -Leevi.
  Joo kyl oli semmone juoksu et en yhtää ihmettele vaik Harakatki olis nauraneet! Kumma juttu et Pena ei ollekaan hiljene, on varmasti raskasta kuunnella kaiket yöt sen mesoomista! Meil ei onneks huudeta kun muutaman kerran illan pimetessä sillo pitäis päästä ulos, mut kun sanoo ei ni siihen loppuu! Olisko juttu ni et Leevin vanhas paikas olis päästetty pieni kisu yksin yöksi ulos!-Leevin Akka.
  Hyvää Eläinten päivää kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivällä tuolla on kaikkee ihmeen hirveetä petolintuu mitkä vie pienen kissan mennessään ni ei paljon huvita mennä ulos. Neki hirveen isot jotku pulut tai sellaset on tosi pelottavia kun ne kurnuttaa ja läiskii siipiään! Pimeellä paljon parempi käydä ulkona ku muut ei näe.
   -Pena

   Se nyt vaan on toi luonto sellanen kummallinen juttu ku pistää pojan julistamaan miehuuttaan koko keuhkojen täydeltä. Tietty ei yhtään haittais jos sellasia hiljasia öitä ois vähän enemmänkin, mutta ei voi valittaa ku ite mä halusin, että Penalla pallit pysyy... Ja itellä mulla on valta viedä poitsu nipi-nipiin heti kun tuntuu, ettei enää jaksa, mutta vielä ei olla niin pitkällä eikä niin väsynyttä.
   Se voi olla, että Leevillä on ollu tapana käydä jossain yöjuoksuilla tai ehkä sen kanssa on käyty valjastelemassa yöaikaan kun se niissä valjaissa niin kotonaan oli heti...
   -ihminen

   Poista
 4. Ihmiset on siitä(kin) tyhmiä, että ne haluaa nukkua öisin. Just öisin ois ihan paras aika leikkiä ja olla tarhassakin. Ymmärrän harmisi, terveisin kohtalotoverisi Aura.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi mun ihminen sanoo, että jos se voittaa siinä jossain lotossa jotain rahaa kauheen kasan niin sitte seki voi ruveta nukkumaan päivisin ja valvoa mun kanssa kaikki yöt... Kuulostais mun mielestä just loistavalta.
   -Pena

   Poista
 5. Pena, oot aika söpöliini. Ihanaa eläinten päivää sulle! Nyt ois hyvä lähteä ulos, eikö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Ana. :D Mä suostuin lähtee ulos vasta puol ysiltä ja takas tultiin puol kympiltä. Sitte me nähtiin joku ihan vieras täti tossa talon edessä ja se sai silittää mua - ihminen ei oikein vieläkään ymmärrä mitä tapahtu, mutta on kovasti tyytyväinen kun en ihan jokaista enää pelkää täysillä.
   -Pena

   Poista
 6. Vai yöulkoilua yhdeltä! Oot aikamoinen pikku häirikkö :) t. P
  Mut me kisathan ollaan YÖeläimiä. Mehän piristytään illan pimetessä, näin se on. T. S&O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yhdeltä ois just paras aika, mut on toi puol ysiki aika hyvä ku on jo ihan pimeetä.
   Ootte muuten ihan oikeessa, YÖeläimet hilluu öisin, ihmiset ei vaan tajuu.
   -Pena

   Poista
 7. Miksei ne ihmiset tajuu et sillon on mentävä ulos kun meille sopii eikä toisinpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne vaan on ihan hölmöjä. Luulevat tietävänsä jotenki paremmin.
   -Pena

   Poista
 8. Penalle ja ihmisellekin hyvää eläinten päivää! Aika myöhäisen ajankohdan on Pena keksinyt ulkoiluille, mutta toisaalta eihän me ihmisetkään nyt esimerkiksi kovin aikaisin jakseta lähteä käyskentelemään pihalle.

  Mekin herättiin viime yönä, kun keittiön induktioliedeltä kuului "PIIP PIIP PIIP PIIP PIIP PIIP PIIP PIIP" niin pitkään, että oli pakko nousta ylös, häätää liedellä tyytyväisenä makoileva Roope alas ja käydä peittämässä hella. Tämä oli tosin vain noin 10 minuutin herääminen, johon verrattuna 2 tuntia kuulostaa jo selvältä yöunen lyhenemiseltä. Toivottavasti Penan ihminen jakselee tästä huolimatta ja saa vaikka nukuttua päikkärit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vallan mukava eläinten päivä oli, paljon rapsuja ja yks kostea merkkaus ihmisen syliin. :)
   -Pena

   Tänään ulkoilu sijoittu puol ysiin ja niillä main sen vois yrittää pitää jos Pena vielä kauheesti pimeellä ulos kaipailee. Ehtii sitte vielä ihminenki suunnilleen ajoissa nukkumaan.
   Varmaan toooosi kiva kuunnella lieden piippausta yöllä. :D Mulla menis hermot ihan totaalisesti.
   Tänään ollu yllättävän pirtee päivä, ei edes missään vaiheessa käyny mielessä, että pitäs päikkärit ottaa, veikkaan, että huomenna töissä se väsymys sitte iskee oikein kunnolla, mutta siellä se ei niin haittaa kun voi olla ihan robottina. :D
   -ihminen

   Poista
 9. Haikukin ulkoilee paljon mieluummin yön pimeydessä, kivaa kun ei oo ihmisiä liikkeellä eikä kukaan edes näkisi. :D Ehkä tuoksutki on yöllä paremmat. Tänä kesänä tosin ulkoilut jäi.... Ja nyt syksyn tultua en varsinkaan lähde ulos seisomaan pitkälti paikoilleni ja täten kylmettymään. :D Kiva että Penalla on vähän viitseliäämpi mami!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokin siinä yöilmassa varmaan on kissan mielestä parempaa kuin päiväilmassa - täällä keskellä kaupunkia varmaan ainakin on vähemmän ällöpakokaasuja yöllä kuin päivällä ja näin hajutkin parempia. Tänään pitäs vissiin taas vähän käydä ulkona kun tuolla ovea ulvotaan. Paitsi jos tuo lorina mikä tuolta just kuulu osu mun lenkkareihin niin sitte ollaan sisällä...

   Poista
 10. Pena tietää parhaat ulkoiluajat :´D

  ps. Teille on haaste meidän blogissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainaki omasta mielestään parhaat. :D

   Kiitos haasteesta, yritetään osallistua.

   Poista
 11. Tai yrittänyt voi päästä ulos ?

  :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On päässy aika monta kertaa tuon jälkeen, mutta ei edelleenkään yhdeltä yöllä. :D

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)