12.11.2015

Pikkujouluriemua Turussa

 

Tollasii hopisee ihminen ja muistuttaa vielä, että nää illanistujaiset on siis 5.12. kello 18.0 alkaen tuolla: Dragon Palace ja ilmoittautumiset osoitteeseen abyssinianangel@gmail.com viimeistään 23.11.2015 illan viimeisellä minuutilla.

17 kommenttia:

 1. Oon kyllä vähän kade, kun Turussa ja suuressa etelässä on kissablogi-, kissakasvattaja- ja rotuyhdistysihmisten kansoittuma. Mua vähän kiinnostais tavata teikäläisiä joskus livenä, mutta ootte harmillisen kaukana (tai minä olen harmillisen kaukana). Toivottavasti saatte hyvät ravintoloinnit aikaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää joskus järkätä jotain siinä puolimatkassa! Tai ehkä sinnekin ois kaikilla liian pitkä matka...
   Ois se kyllä suakin kiva joskus nähdä, mutta hankalaa on.

   Poista
  2. Mää asun turussa :P kuule kyl säkin tänne tuut!

   Poista
 2. Minullakin välimatka estää tulemasta. :/ Pitäkäähän hauskaa, tosi kivaa kun tuollaisia järjestetään! :)

  VastaaPoista
 3. Oi kun olisi kiva... Mutta sieltä päin luulisi löytyvän tulijoita paremmin kuin täältä (keskeltä ei mitään) :) Toivottavasti tulee kivat pippalot!

  VastaaPoista
 4. Ootte te ihania kun tällaisen järjestätte! Pitäkää hauskaa ♥

  Valitettavasti en pääse mukaan, kun on jo muuta ohjelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän me just väkisin saada vähän jotain hauskaa aikaseks. :)

   Harmi, että et pääse mukaan, mutta jospa sitte ens kerralla vaikka. :D

   Poista
 5. Voi kun tekis mieli... Mutta meillä on h-hetket jo niin lähellä, etten uskalla Turkuun saakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta jos ens kerralla ois sitte siellä kotona vähemmän jännitettävää. :D

   Poista
 6. Tykkäisin ja mietinkin, mutta just selvisi että tällä kertaa noutänks. Mutta: voitais varmaan skypettää jos kellä on padi mukana! Niin meillä pidetään kokouksiakin kun duuni on jakautunut kahteen eri kaupunkiin. Vallan helppoo. Jos joku haluu yhteykisä näin, niin kirjottaapi tuonne zepander@gmail.com niin annan yhteystietoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpä konsultoin tuota meidän valtaisaa osallistujajoukkiota, että jos jollakin ois vaikka mahdollisuus ottaa padi mukaan niin saatais sinutkin porukkaan. Itellä on tabletissa akku niin finaalissa, että sen kanssa ei pärjää.

   Poista
 7. Minäkin, jolla kalenteri on viikonloppuisin yleensä aina tyhjä niin on saanut siihen jo merkinnän aikaisemmin enkä pääse mukaan. Tosi kiva kun järkkäätte, onko määrä jo noussut kolmesta ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, edelleen sama kolme on määränä. Tai jos joku ottaa padin mukaan ni sitte saadaan Ana mukaan virtuaalisesti niin oisko se sitte kolme ja puoli...

   Poista
 8. Moi kyl meki voitas tul ,mut kun on auralas kuoron joululaulu tuokio,mut se loppuu kyl noin seittemäks! Voitas tul,vaik vähän myöhää tää vastaus tais tulla ! Jos kelpaa ni tulla siin seittemä jälkee!! .Leevin Akka!

  VastaaPoista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)