16.12.2015

Joulupuun kuudestoista pikkuinen oksa

Ihminen ei lähtenytkään tänään sinne töihin-juttuun! Sillä on sellanen vapaapäivä! Mä saan pitää sen koko päivän täällä mun seurana. Paitsi sitte ku se menee kauppaan hakee ruokaa ja varmaan mullekin jotain hyvää. Eihän kaupasta voi tulla kotiin ilman kissan herkkuja? Eihän? 
Kalentereissa oli herkkuja, sori niille, jotka ei oo vielä avannu omaa samanlaistaan, mun kuva vähän paljastaa mitä on tulossa... 
Me ootellaan huoltomiestä kylään. Ihminen sano, että sen pitää tulla, ku meillä on muutama vähän huono pistorasia ja keittiön hana välillä vuotaa juuresta. Lupasivat tulla kasin ja ysin välillä, taitaa olla kello vähän eri ajassa ku meillä.
Njaaaaaaaaaaaam....

Hauskaa päivää kaikille sanoo Pena, joka on tänään jo kerran kätkenyt lelun hellan alle niin, että ihmisen on pitänyt siirtää hellaa ja todeta, että senkin alta vois välillä taas imuroida...

23 kommenttia:

 1. Se on hyvä välillä huomauttaa ihmisiä hienovaraisesti siivottavista paikoista - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Ei se muuten varmaan ikinä tajuais katsoo mihinkään hellan alle.
   -Pena

   Poista
 2. Kuinka monta kertaa sun piti näyttää siivoustarpeesta, ennenkuin ihmisesi tarttui imuriin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se kyl vieläkään tarttunu imuriin. Meinas, että sitte ku saadaan noi huoltoheppuhommat ohi vois ehkä imuroida tai sitte vasta viikonloppuna... Huoltohommat jatkuu ehkä jo tänään tai huomenna ni ei toi ihminen viitsi mua joka päivä imurilla häiritä.
   -Pena

   Poista
 3. Oliko huoltomies kiva, toiko se sulle lisää nameja, tuliko hana kuntoon? Nuohooja on ainaki kiva ukko! -Alfred

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se kiva. Ei kyl tuonu herkkuja, mut se kerto, että silläkin on kotona kissa. Vähän mä nuolin sen kättä, maistu ihan kelvolliselle. Ihminen sanoo, että hana vaihtuu vielä ennen joulua, samoin kuin noi huonot pistorasiatkin.
   -Pena

   Poista
 4. Hyvä että pidät ihmisen kiireisenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy pitää tai se laiskistuu ihan kokonaan ja muuttuu joksiki sohvaperunaks. En kyl tiiä mikä sellanen on, mut kuulostaa pelottavalta.
   -Pena

   Poista
 5. Hyvä että Pena huolehdit teidän kodin siisteydestä. Sä oot tainnu kuitenkin jo ihan kokonaan unohtaa tehdä ihmiselle pyykkiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkunhan siitä siisteydestä pitää huolehtia, ettei ihan hukuta pölyyn... Kyl mä tänään tein vähän pyykkiä ku tuli ahmittua ruoka niin nopeesti, että tuli heti perään vähän paha olo, ihmisen peitolle sitte kävin päästämässä yrjöt. Ihminen oli tosi onnellinen ku pääsi taas pyykkäämään ja kirjoitti heti joulupukille, että jos sais jonku päiväpeiton.
   -Pena

   Poista
 6. Meilläkin oltiin tänään kotona! Tai mami oli, sitten ne kuulemma kävi jouluostoksilla, mutta me ei ymmärretty mistä se oikein puhui...
  Ja hei mieti mikä vääryys, me ei saada mennä keittiöön! - Hannibal & Myrsky

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne jouluostokset on jotain ihan mysteeristä juttua, en mäkään ymmärrä mitään niistä.
   Kauheeta, ette pääse keittiöön? Ikinä? Meil ei oo keittiössä ees ovea, ni en voi olla pääsemättä sinne. Teillä on sitte joku erillinen ruokasali jossain jos ette kerta keittiöön pääse syömään?
   -Pena

   Poista
  2. Meidän keittiö on sellainen pienk koppi jonka ovi on kiinni koko ajan. Ei päästä sinne. :(

   Joo me syödään makuuhuoneessa. Minä kirjahyllyn päällä ja Myrsky lattialla. Katsos arvovaltaisat kissan syö korkealla. ;) - Hannibal

   Poista
 7. Ai sä oot tollanen siivouspoliisi? Tosta eilisestä tuli mieleen, että laittakaa tyypin kanssa ens kerralla joku siivousliina sen sun kelkan alle, niin pyyhkiytyy lattia samalla kun ootte lenkillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välil pitää vähän olla. Ainaki jos ei oo imurii näkyny pariin päivään. Eikä tarvi laittaa siivousliinaa erikseen, on ton kelkan pohjas niin paljon karvaa lenkkeilyn jäljiltä, että taitaa ihan ite toimii siivousliinana...
   -Pena

   Poista
 8. Hellan alta tulee kyllä imuroitua ihan liian harvoin.. :D

  VastaaPoista
 9. Ei oo totta! meidän mamma on unohtanut koko joulukalenterin tänään. Ei olla saatu herkkuja! Lakkoon siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihan hirveetä! Onko se koko päivän vaan istunu siellä ihailemassa pentuja ja sen takia unohtanu? Mä oon kuullu, että sellaset pienet pennut saattaa häiritä ihmisten ajatuksia pahasti... Kai saitte illalla herkut vielä?
   -Pena

   Poista
 10. Pena, sä oot kyllä tosi kuvaksellinen nuorimies !

  VastaaPoista
 11. Pena auttaa joulusiivouksessa. :D Kiva kun oli vapaapäivä ja laatuaikaa yhdessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus vois paljastaa vähän vähemmänkin noita siivouksen tarpeessa olevia paikkoja. :D

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)