14.12.2015

Joulupuun neljästoista oksa

Tänään mulla oli kalenterissa kolme pientä palaa herkkuja ja ihmisellä taas niitä leekoja. Tänään mä myös varmistin, että ihmisellä ei enää ole yhtään reijittämättömiä kotihousuja.
 
"Mä ihan vähän vaan teen näistä paremmat pökät."
 Hauskaa maanantaita kaikille toivottaa Pena, the koiperhonen.


15 kommenttia:

 1. Oot kyllä hassu koiperhonen :) Tarkoittaako toi myös sitä, että ihmisen jalat on täynnä pieniä punaisia pisteitä? Meidän mamin jalat on, kun mä leivon sen sylissä. t. Sofi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku ne on täynnä pitkiä punasia naarmuja ne jalat. Mä otan sellasella piiiiitkällä otteella jalasta kiinni ja venutan kunnolla, leipominen on sitte erikseen.
   -Pena

   Poista
 2. No tuo kangas näyttää kyllä just sellaiselta pehmoisen ritsahtelevalta, että ai kun ois kiva vähän kokeilla kynsillä ja ehkä vielä hampaillakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, just täydellinen kangas repimiseen ja puremiseen.
   -Pena

   Poista
 3. Kyllä Pena tietää millaisilta hullujen kissanaisten vaatteiden kuuluu näyttää! :) Raku taasen parantelee minun t-paitoja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tietää todellakin, ei oo vaatetta, jossa ei ois jossain kohtaa kynnen tai parin mentävää reikää. Paitisi takki taitaa olla vielä ehjä. :)
   -ihminen

   Poista
 4. Pena vaan tahtoo koristaa vaatteita. Meillä tehdään ihan samaa. Turhauttavaa välillä. Jackson varsinkin rei'ittää housuja takapuolen kohdasta. Kiusallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummallista toi kissojen vaatteidenparannusvimma, mun mielestä ei haittais jos se rajoittuis johonkin pariin vaatekappaleeseen, mutta siitä ei taida olla toivoa. :)
   -ihminen

   Poista
 5. Ooh mikä kuva! Ihanan hassu oot. Ainaski meidän mielestä, vaikkei emäntäs osaiskaan noita vaikeita koi-hommia arvostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mä luulen, et ihminen on salaa ihan tyytyväinen, että mä koristan sen vaatteet ku muuten se ois niin tavallinen...
   -Pena

   Poista
 6. Muistithan Pena reittää tyynyliinatkin?

  VastaaPoista
 7. OOOO, muotisuunittelija! On nää kissat multitalentteja: on sisustajaa ja muotisuunnitteljaa :D

  VastaaPoista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)