4.2.2016

Ystäväkirja

Me saatiin tämä haaste Pesukarhukissoilta, kiitos haasteesta!

Haasteen säännöt ovat yksinkertaiset.
 • Kiitä haasteen antajaa
 • Vastaa sinulle annettuihin ystäväkirja kysymyksiin
 • Lisää kuvaksi/kuviksi parhaiten itseäsi kuvastavia kuvia
 • Keksi uudet - tai käytä vanhoja -kysymykset blogiystävällesi
 • Haasta mukaan ihania blogiystäviäsi
1.Mikä on lempiharrastuksesi?
Ihminen: Ööh, kissojen kanssa höpiseminen? Onko se harrastus?
Pena: Kerjääminen, tää on mun uus harrastus, ihminen ei tykkää, mut mulla on hauskaa!
Punkku: Penan hännän jahtaaminen tai sitte johtojen nakertelu.
"En yhtään ymmärrä miten toi kännykkä
pääty tohon. Enkä oo yhtään purru
tota johtoa!"
2.Minkä ostaisit (yksi asia), jos olisit rikas?
Ihminen: Miten määritellään rikkaus? Jos ois tarpeeksi rahaa, ostaisin talon jostain mukavasta paikasta, kaukana naapureista. Pihalle rakentaisin kissoille tarhan, jossa saisivat juosta ihan niin paljon kuin huvittaa ja tarhaan olisi aina ympärivuorokautinen pääsy pienestä ikkunasta talon turhimmasta huoneesta eli saunasta (ei varmaan nykyään saa uutta valmistaloa ilman saunaa, niin siksi siellä talossa on sauna, vaikka sitä en tarvi).
Pena ja Punkku: Ihmisen pois töihin-jutusta! Se ois aina meidän kanssa kotona vaan, paitsi silloin ku ois ostamassa meille ruokaa.

3. Mikä on lempipuuhasi kotona?
Ihminen: Kissojen kanssa höpiseminen ja lötköily.
Pena ja Punkku: RALLIT KESKELLÄ YÖTÄ!

4. Mikä tulee ensimmäisenä mieleesi sinisestä väristä?
Ihminen: Meri, kaunis meri keskellä kesää. 
Pena: Hämähäkkinen, mun toiseks paras lelu.
Punkku: Se kun ihminen laulo yks päivä täällä kauheella äänellä: "sininen on taivas, siniset on silmänsä seeeeeeeeen" ja mä kattelin sitä anovasti ja pyysin lopettamaan, ku sattu korviin tollanen epävireinen ölinä. Radiot pitäs kieltää kun niistä tulee tollasta mikä saa ihmisen tekemään kamalia asioita.

5. Minkä uuden taidon haluaisit oppia?
Ihminen: Oon joskus vähän harjoitellu, mutta en oppinu kovin hyvin, mutta haluaisin oppia ohjelmointia.
Pena: Avaamaan jääkaapin ja ottamaan sieltä ruokaa just silloin ku haluan.
Punkku: Avaamaan ihmisen vaatekaapin, että pääsisin sinne nukkumaan ihan ite. Mut ei onnistu, noissa kahvoissa on joku tollanen nappula, joka ei kissan tassua tottele. Pah.

6. Mitä teet kun näet hämähäkin?
Ihminen: Riippuu siitä missä hämähäkki on, jos se on luonnossa, annan sen olla, jos se on asunnossa sisällä ja on kesäaika, vien sen ulos, jos se on asunnossa sisällä ja ulkona on kylmä, annan sen olla. Hämähäkit on kauniita ja valokuvauksellisia, joten usein myös ahdistelen niitä kameralla. 
Pena: Mä oon ehkä joskus nähny ihan oikeenki hämähäkin, mut enimmäkseen oo nähny vaan tota lelua, sitä mä heittelen, liuutan ja pureskelen kunnes kyllästyn.
Punkku: En koske, se on Penan lelu.
Hämä-hämä-häkki, kiipes uudelleen.
7. Mikä saa sinut hermostumaan?
Ihminen: Vaikka mikä, ja ihan kaikki. Typerät ihmiset enimmäkseen.
Pena: No se kun jääkaappi ei aukea vaikka sitä miten ulvois ja tuijottais!
Punkku: Ku Penalla kestää liian kauan vessassa ja sitä pitää mennä auttamaan, mut ihminen ei anna ku kuulemma häiritsen Penaa jos tungen vessaan sen kanssa.

8. Mikä on haaveesi?
Ihminen: Saada jostain sen verran ylimääräistä rahaa, että voin jättäytyä pois nykyisestä työpaikastani. En viihdy, en vaikka miten yrittäisin tehdä mielikuvaharjoituksia, joissa toistelen työn hyviä puolia ja asioita, joista työssäni pidän. 
Pena: Jääkaapin vapaa käyttöoikeus.
Punkku: Päästä hyppäämään oven päälle ihan ite.

9. Asia, mitä et voisi koskaan tehdä?
Ihminen: Olla julma eläimelle. 
Pena ja Punkku: PAASTOTA!
"Antaisit enemmän sitä ruokaa ni ei tarvis yrittää syödä sua!"
10. Kolme materiaalista asiaa, joita ilman et voisi elää. Mukaan ei siis lasketa perheenjäseniä. 
Ihminen: Jos ihan elämän perustarpeita ei luetella niin sitte menikin vaikeaksi. Ois niin helppo sanoa ruoka, juoma ja koti, mutta oisko tässä haettu jotain syvällisempää... En mä keksi muuta, olkoon siis ruoka, juoma ja paikka, jota kutsua kodiksi.
Pena: Mä oon kyllä samoilla linjoilla ku ihminen, kaikkee muuta ilman pärjää, mutta sapuskaa, juotavaa ja kotia ilman en pärjäis. 
Punkku: Joo, samaa mieltä. Vaiks vois olla mielenkiintoista kokeilla villikissailuakin. Mut kyl silti noi kolme.

Me ei nyt jatketa tätä haastetta, vaikka säännöt niin vaativat. Jos joku haluaa haasteen tästä napata, niin siitä vaan, voi vaikka ottaa nuo samat kysymykset, joihin me vastattiin.

Hauskaa päivää kaikille toivottelee ihminen, Pena ja Punkku, jotka kohta käpertyy päiväunille toistensa kainaloon.

P.S. Koska meille on joku onnellinen spämmääjä päättänyt jättää liudan kommentteja, olen joutunut kiristämään kommentointia. Pahoittelen.

20 kommenttia:

 1. Kiva lukea kamujen hämähäkki vastauksia. Meillä ei ole kyllä tuollaista leikkihämähäkkiä. Se mahtaa olla kiva? Meillä on kielletty rallit keskellä yötä.. no me rallitetaan sitten illalla tai aamulla. - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämähäkki on tosi jees! Me ei oo kyl ees kysytty lupaa, että saako keskellä yötä rallitella, me vaan rallitellaan. :)
   -P&P

   Poista
 2. Hui mikä kuva hämähäkistä! :D Sellanen rahamäärä, millä vois hypätä pois työelämästä, olis kyllä mahtava. Sitten vois perustaa harrastuksena vaikka kissahotellin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin söpö hämähäkki, että piti ottaa kuva. :) Jos ois niin paljon rahaa, että vois kokonaan lopettaa hommat, taitaisin keskittyä noihin kahteen petoon, jotka täällä asustaa.
   -ihminen

   Poista
 3. Kivoja vastauksia. Meidän muuten piti teille laittaa tää haaste,on jo ajastettuna odottamassa. Mutta ehditte ekana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. No höh, tuntuu kiertävän niin joka paikassa tää haaste nyt, että en ihmettelis jos tulee useampikin.
   -ihminen

   Poista
 4. Kivat vastaukset teillä. Pojilla tuntuu olevan aina ruoka mielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ku ei saada tarpeeks ruokaa, pitäs olla joka toinen minuutti kuppi täynnä, mutta saadaan vaan kolme kertaa päivässä!
   -P&P

   Poista
 5. Kivat vastaukset! :) Mä en tiennyt, että Pena on noin ihastunut syömiseen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on melko uusi piirre, että Pena on koko ajan ulvomassa jääkaappia. Ei se koskaan mikään maailman pieniruokahaluisin oo ollu, mutta sen jälkeen kun Punkku tuli, on täällä nähty kyllä ihan uus ennätys epätoivoisista kerjäysyrityksistä. Saattaa olla, että ruokakupin tyhjennyksestä on menny alle vartti kun Pena jo taas istuu jääkaappia ulvomassa vaikka hyvin tietää, että ei tasan voi olla nälkä. Välillä on vaikeeta pysyä tiukkana, mutta pakko on kun poitsulla on jo valmiiksi vähän ylimääräistä tuolla vatsan alla.

   Poista
 6. Hyvät vastaukset ja kyllähän ne Penan ja Punkun vastaukset ovat niin kissamaisia.
  Olisiko Pena jotenkin kade Punkulle ja pelkää jäävänsä jostain vaille, vaikkapa hyvästä ruoasta.
  Meillä meidän Pena on tosi kade ja kyörää heti perääni kun tulen tänne yläkertaan ruokkimaan vanhan Fannyn. Joskus ihan harmittaa tuo Penan kateus tai olisiko se peräti ilkeyttä Fannya kohtaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän kissoilta muuta voi tulla kuin kissamaisia vastauksia. :D
   Mä luulen vähän, että Pena on todellakin kade Punkulle, välillä kun Punkku tunkee syliin, alkaa Pena kävellä ympärillä ja vinkuu surkeasti, heti kun Punkku hyppää pois sylistä, loppuu vaellus ja vinkuna. :D

   Poista
 7. Oma koti ja oma ihminen kotosalla kaiket päivät -se vasta onnea olisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, harmi vaan, että taitaa jäädä haaveeksi.
   -P&P

   Poista
 8. Mahtavat vastaukset ja kuvat! :) Ja kivaa kuulla vaihteeksi tuollaista reagointia hämiksiin. :D Mie olen niitä kohtaan neutraaleissa tunnelmissa (hyvää namipalaa liskoille ja kisuille :D), mutta ärsyttää kun osa ystävistä on hysteerisiä. Kurjaa kun et viihdy työssäsi. Saanko kysyä mikä minkälainen työ kyseessä? Toivottavasti löytyy joku mielekkäämpi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, mun mielestä on lähinnä huvittavaa kun jotku kiljuu täysiä kun jossain vilahtaa joku hämähäkkinen. Nehän on vaan pieniä ja sööttejä. :)
   Mä teen hommia asiakaspalvelussa, asiakkaat soittelee ja tilailee aikoja erilaisiin paikkoihin tai kyselee neuvoa joissakin asioissa. Homma sinänsä on ihan jees, mutta se, että tuosta saatavalla palkalla ei oikein meinaa pystyä elämään ja se, että työehdot muuttuu kokoajan huonommaksi, tekee hommasta kertakaikkisen epämiellyttävää. Ois vaan pitäny uskoa silloin joskus kun sanottiin, että jos ei opi kertolaskuja ja opiskele, joutuu huonoihin hommiin aikuisena (tietty jos tietäis mitä sitä oikein haluais tehdä, ei kai mikään estäis vieläkin opiskelemasta). :D

   Poista
 9. Kivat vastaukset! Ei oo kyllä kivaa olla työpaikassa jos ei siellä ollenkaan tykkää olla :( Toivottavasti löytyisi joku mukavampi homma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei voi kuin toivoa ja jatkaa hakemusten lähettelyä. Pakkohan se on hakemuksen jossain vaiheessa osuu jonkun oikeen ihmisen käsiin, että pääsee pois nykyisestä ja johonkin uuteen. :)

   Poista
 10. Hämähäkit on niin mukavia! Tomu varmaan innostuisi hämähäkkilelusta, veikkaan että sellainen raajakas lelu olisi mukava. Työepähyvinvointi on tosi inhottavaa, tsemppiä siihen! Meilläkin tuo toinen puolisko painii saman ongelman kanssa ja ikävältä se kyllä tuntuu itsestäkin. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, lisää niitä, jotka eivät heti tyrmää hämppyjä kauheina otuksina. :D
   Voin kuvitella, että on raskasta jos toinen osapuoli ei viihdy työssään. Sitä tuo helposti sitä pahaa oloaan kotiin ja purkaa väärällä tavalla kanssaihmisiin, ärisee ja murisee vaikka hyvin tietää, että toinen ei voi asialle mitään.

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)