1.3.2016

Mä oon jo ihan fine ja kiitti Kivikukkaron kauppiaalle

Mä nyt aattelin mainita, että mä olen jo ihan fine. Vähän mulla on ääni vielä käheenä, mutta ruoka maistuu ja aamukonsertti oli oikein lupaava. Kaikille puskupusut ja hyrinät, kiitos kun lähetitte niin paljon rakkautta! Kurrrrrrr.
"Enkä näytä kaljua kohtaa tassussa. Enkä kato kameraan. Mee pois."
Tehän tiiätte, että me syödään yleensä aina raakaa, mutta joskus sitte ku ihminen on unohtanu käydä kaupassa ajoissa tai unohtanu sulattaa ruuat aamuks, on saatu Primacattia. Primacatin kanssa on ollu hankalaa kun sitä ei oo näistä Turun keskustan ruokakaupoista saanu mistään (yhdestä pienestä eläinkaupasta ilmeisesti kyllä, mutta se on vähän syrjässä eika aina hyvään aikaan auki) ja ihminen on sitte joutunu vararavintoa aina hamstraamaan käymällä isommassa kaupassa tuolla monen kilometrin päässä, mutta nyt tuo homma siis helpottuu ja saa lyhyelläkin varoitusajalla vararavintoa jos on asioiden tärkeysjärjestys päässyt menemään sekaisin. Mä ja Punkku erityisesti kiitetään K-Supermarket Kivikukkaron ihmisiä, kun ne on kuulleet ehkä just meidän ihmisen ininän tuon Primacatin perään. Vähän aikaa sitten ihminen vastasi nimittäin johonkin kyselyyn ja siinä mainitsi, että tuollainen tuote tarvittais kaupan valikoimaan ja tänään sitä siellä oli. Ihminen oli oikein tyytyväinen kun sai vararavinnot täydennettyä ilman pitkää reissua syrjemmälle. Me ei tiedetä onko se just meidän ihmisen ininä vai jonkun muun vai monen ihmisen yhteinen ininä, mikä on Primacatit tuonut tuonne Kivikukkaron hyllyille, mutta pääasia on, että sitä siellä on ja siitä kiitos kaupan ihmisille.
"Me syötäis tätä tänään. Jooko?"
Ihanaa päivää kaikille aurinkoisesta Turusta toivottaa Pena, joka joutuu vielä tyytymään keitettyyn kanaan Primacatin sijasta.

24 kommenttia:

 1. Voi kun oli kiva kuulla, että oot jo kunnossa! :) Oltiin jo huolissaan susta. Primacatit on kyllä hyviä! -Mimmi&Alfred

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enää ei tarvi olla huolissaan. Primacatit on kyl ihan superherkkua, en ymmärrä miten me ei saada niitä joka päivä!
   -Pena

   Poista
 2. Onneksi oot kunnossa jo ♥ Se oli varmaan joku pilaantunut ruokapala, joka sekoitti sun masun.
  Hyvä kauppias, olisko kissa- tai yleensä eläinihminen, kun heti huomioi kissamaiset toiveet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä ainakaan muuta oo syöny ku ruokaa, niin kai toi ihminen on mulle jotain pahentunutta antanu sitte. Pitää nuuskii seuraavat annokset vähän tarkemmin.
   On kyl aika hyvä kauppias, keskustan kolmeen muuhun kauppaan on menny sama toive, mutta niissä ei vaan laatusapuskaa näy.
   -Pena

   Poista
 3. Hyvä Pena että sä oot taas kunnossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, noi kaks on päässy tääl ihan villiintymään ku en oo kahteen päivään saanu pidettyä kuria yllä. Nyt joutuu taas kouluttaa monta päivää, että muistavat kuka tääl on pomo.
   -Pena

   Poista
 4. Mä en ehitnytkään toivottaa tervehtymistä mutta suuresti iloitsen, että kondis alkaa olemaan Penalla kohdillaan ! PrimaCattia muuten täälläkin ollaan aina valmiina syömään, todella reippaasti !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kaikki ehdi aina joka paikkaan, silleen maailma kulkee. Primacat on nam.
   -Pena

   Poista
 5. Hyvä, että tauti alkaa olla voitettu. Syötäispä meilläkin jotain ruokaa mielellään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, onneks oli nopee tauti vaan. Me syödään kyl Punkun kanssa ihan melkein mitä vaan mielellään, ja ihan kaikkee ei ees saada syödä. Punkku tykkäis kauheesti muovista, mut ei saa. Julmaa.
   -Pena

   Poista
 6. No nyt oli positiivista juttua, kun Penakin jo tervehtyy siellä, ja hyvää mässyäkin löytyy lähikaupasta! Jes!

  VastaaPoista
 7. Hyvä kun paranit. En kyllä suostu ikinä syömään kananlihaa, mutta taitaa maistua sinulle. Toivottavasti saat pian nassuusi muutakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kyl hyvä, että meni tauti menojaan jo. Mä kyllä tykkään tosta kanasta, ei ees yhtään kiinnostanu varastaa Punkulta sydäntä ja kieltä kun se niitä vieressä söi just. Ehkä mä rupeenki ronkeliks enkä suostu enää syömään muuta ku tota kanaa.
   -Pena

   Poista
 8. Ihana kuulla että siellä ollaan jo ihan fine ♥

  VastaaPoista
 9. Hyvä että paraneminen sujui nopsaa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä valtava helpotus, että ruoka alkoi heti seuraavana aamuna maistua eikä oireita enää ilmennyt. Ehti jo pelätä vähän vaikka mitä kun lekuri luetteli kaikenlaisia mahdollisia syitä.

   Poista
 10. Ihanaa että Pena on jo terve! Ja helpottaa kyllä huomattavasti, kun omaan lähikauppaan tulee ruokaa ainakin jos ei ole autoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tosin ruokahalun määrä ois voinu jäädä maanantain tasolle, oli jotenkin tosi ihanaa voida käydä keittiössä ilman, että heti on joku ulvomassa jääkaappia. :)
   Toi oli kyllä tosi mukava ylläri, että tota sapuskaa saa nyt lähempääkin vaikka meillä ei sitä menekään kuin joskus hyvin harvoin pussillinen, mutta nyt sitä ei tarvi erikseen lähetee hakemaan toiselta puolelta kaupunkia.

   Poista
 11. Ihan superia, että paraneminen oli noin nopeaa!! ♥ Ja mahtavaa, että siellä on kuunneltu asiakkaita! :) Oisi tosi kivaa, jos täälläkin olisi laajemmin Primacatia tarjolla, mutta onneksi sentään Mustiin ja Mirriin on tullut Planet Pet (=Primacat) takaisin valikoimiin. Ei muuten, mutta ne tonnikalamärät on hyviä Noralle ainakin silloin tällöin annettavaksi (aktiivisesti ei viitsi hinnan vuoksi). :D Ennen kuin Planet Pet tuli takas niin sitä Primacatin tonnikalaa ei saanut täältä lähistöltä mistään. Laajin valikoima on Tokmannilla, mutta just tuo tonnikala uupuu sieltäkin..... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneks oli nopeeta.
   Oli kyllä todellinen helpotus löytää Primacattia tosta läheltä, niin ei tarvi aina ihan vaan sitä varten lähtee tonne isoille marketeille hyörimään. Primacatin tonnikala on Penankin mielestä tosi hyvää, yleensä mikään muu kala ei kelpaa. :)

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)