25.4.2016

Kahren ruusukkeen penska ja 365+1 Days of their lives, part 16

Ihminen kävi penskan kanssa näyttäytymässä viikonloppuna. Penska ei voittanu mitään, mutta tuli molempina päivinä kotiin ruusukkeen kanssa. Lauantaina penska oli päässy siihen johonki tuomarin parhaan valintaan, mutta siellä oli ollu nätimpiä joukossa, niin siitä meni sitte yks kuulemma tosi upea sininen venäläinen sinne jonnekin paneelihommiin.
Penskan systeri Freia pääsi molempina päivinä paneeliin, mutta harmittavasti ei ihan voittoon asti yltänyt, vaikka onkin kuulemma tosi nätti.
Täs on nyt heti ekana tän päivän kuva, penkan ruusukkeet ja setelit. Toinen seteleistä on hyvin selkee, toisesta ihminen sanoo, että se on sellasta tekstiä, että tarttis olla apteekkari, että joka kohdasta ymmärtäis. 
Vasemmalla jotain tällaista: Tyyppi: Good balanced corps. on propotionaly joku sotku... /Pää: Wedge profile conect line forehead - delicate curve /Silmät: Too rounded sotku sotku /Korvat: Set well /Turkki: Baby quality sotku sotku colour. Medium lenght pitkä sotku /Häntä: Well furnished /Kunto: V good /Yleisvaikutelma: Still developement sweet baby. /Arvostelutulos: EX1
Oikealla vähemmän sotkuja: Tyyppi: Ex size - teenage propotions :-) /Pää: Well balanced with soft contours /Silmät: Ex expression /Korvat: Ex size and well set /Turkki: Ex silky and fine. Ex colours and promising ticking /Häntä: (tyhjää täynnä!!!) /Kunto: Ex sotku /Yleisvaikutelma: Ex temperament - active young male :-)
Saa tulkita sotkuja, jos innostaa. -ihminen
Nuku tässä sitte ku koko ajan sorkitaan kameralla.
"No älä oo hölmö, en tietenkään anna sun pudota. En, vaikka oisit kuin ärsyttävä."
"Miten niin ei oo ruoka-aika? Viis minuuttia viimesestä ruokailusta on ihan kauheen pitkä aika!"
Häntä mutkalla.
"Haha, penska pelkäs sen häntää pesun jälkeen! Juoksi karkuun omaa häntäänsä. Haahaa!"
"Pakko häiritä sen sulan kanssa siinä!"
On toi penska vissiin vähän kasvanu. Verratkaa vaikka meidän bannerin kuvaan. Se on silloin otettu ku penska oli täällä ihan ekaa tai tokaa päivää.

Hyvää alkanutta viikkoa toivottaa kaikille Pena, joka nautti koko viikonlopun tyypin mukavasta seurasta. Oli kivaa.

P.S. Kiitos kaikille, jotka kävitte meitä moikkaamassa näyttelyssä! Oli kiva nähdä.
-ihminen
 

32 kommenttia:

 1. Te saitte toisenkin ruusukkeen, hienoa! Ei kyllä osata tulkita sotkuja, mutta lupaavia lauseita molemmissa seteleissä.
  Vai pelkäs Punkku omaa häntää, hih. Onhan se toki aika pelottavan näköinen sotku tossa :) Viimeinen kuva on ihan huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oltais me voitu ottaa sellanen leimakorttikin, mutta kun ei koskaan tiiä miten kauan tästä hommasta jaksaa innostua kissa ja ihminen, niin parempi ottaa ruusukkeita, niillä voi sentään koristaa tylsiä seiniä. :)
   Viimeinen kuva on meidänkin kaikkien suosikki.

   Poista
 2. Tyyppi: ...on proportionally legs tms, siis kropan pituus suhteessa jalkoihin hyvä
  Silmät: too rounded this (?) moment (?). Kuitenkin veikkaan tarkoittavan, että pitää silmiä tällä hetkellä turhan pyöreinä.
  Turkki: ...even ex (tai "on") colour. Soft to touch.

  Ehkä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä huomaa kuka on lukenut enemmän arvosteluseteleitä.
   Toi silmät on varmastikin juuri noin, tuomarihan sanoi mulle, että silmät on liian pyöreenä, että kissaa kannattais vähän kävelyttää ympäriinsä ennen kuin tuo pöydälle, niin rentoutuis vähän. En ihan usko, että tollasessa hälinässä rentoutuu jos joutuu vielä tungoksessa kävelylle.:D
   Ja turkista soft to touchin mä olin jo kerran osannu tulkitakkin! Miten mä en nyt enää osannu... Liian pirteenä vissiin. :)

   Poista
 3. Hienosti oli Punkku näyttelyssä. Oli vasta toinen ja kolmas näyttely. Kokemusta lisää vaan niin hyvin menee. Tuhatjalkainen Punkku tietysti oli, mutta se nyt kuuluu abysom kissojen luonteeseen.
  Tuomarit tykkäsivät :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan Punkku ihan eri laatua kuin Pena, paljon rauhallisempi ja rennompi. Välillä meinas olla vähän liikaa jalkoja, mutta onneks ei päässy karkuun. Lähellä oli.
   Tuomarit tykkäs, harmi kun yleisöä ollut enempää, mutta nekin harvat, jotka kävi katsomassa, tykkäs. Hieno kissa se on, ja sen mä jo tiesin ilman tuomareitakin. :D

   Poista
 4. Kyllä vain Punkun setelit ovat tosi hyvät ja ei se aina ole läheskään kiinni kauneudesta vaan kissan koko olemuksesta, turkista, silmistä ja siitä miten kissa kokonaisuudessa vastaa rodun määritelmää ja loppuviimeksi tuomarin omista mieltymyksistä eli mitä hän arvostelussa erityisesti korostaa.
  Onnittelut Punkulle ja ruusukkeet ovat tosi kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tokihan arvostelu perustuu rotustandardiin, mutta kyllä noi vähän sellasia missikisoja on. :) Meille näyttelyssä ei oo tärkeintä ollenkaan se, voitetaanko vai hävitäänkö vaan se, että päästään esittäytymään erilaisille ihmisille ja mahdollisesti innostamaan joku uusi ihminen hienon harrastuksen, eli kissojen pariin. Mieluiten tietty jos vielä saadaan se uus ihminen innostumaan abysompuista, on reissu ollut täydellisen onnistunut. :D
   Kiitos onnitteluista!

   Poista
  2. Hei, en voi olla vastaamatta. Minua tämä sinun vastauksesi kovasti viehätti. Olen niin monesti pitkän näyttelyurani aikana nähnyt ja kuullut tapauksia, joissa vain menestys merkitsee.
   Ihanaa, että ajatelet juuri noin. Tehdä omaa rotua tunnetuksi ja siinä nimenomaan kissa on keskiössä, kissana. Kissahan on aina kaunis ja sinällään jokainen kissa on ainutlaatuinen ja se miten kissa menestyy näyttelyissä on vain yksi osa tätä kissaharrastusta.
   Ja tuo menestys näyttelyissä koostuu todella niin monesta seikasta ja sellaisia missikisojahan ne monesti tuppaavat olemaan.
   Mukavia kissanpäiviä sinne teille ja ehkä joskus näyttelyissä tavataan.
   Maija on pitänyt vuoden taukoa mutta nyt toukokuussa menemme Tampereelle.

   Poista
  3. Meillä oli myös Tampere suunnitelmissa, mutta taloustilanne esti sen suunnitelman toteutuksen. Ehkä me jossain onnistutaan olemaan yhtäaikaa. :)

   Poista
 5. Hyvät on setelit ja kiva oli nähdä :) Näin Punkun livenä yesyesyesyes!!!! Ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva nähdä. Olit niin muuttunu viime kerrasta, että en ois ehkä ilman P:n apuja tunnistanu enää. :)
   Mäkin kävin siellä teidän häkeillä pyörimässä ja ihanuutta näkyi sielläkin. :D

   Poista
  2. Ai minä? Muuttunu? Vanhentunut vaan ihan pikkusen ;) Muuten sama tyyppi :)

   Poista
  3. Olit sinä jotenki muuttunu. Hiukset erilaiset ja eri väriset tai jotain. :)

   Poista
 6. Ihana tuo viimeinen kuva :D :D Odotan niin Punkun näkemistä livenä, mutta tietysti Penankin ;) - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pianhan sä pääset poitsut näkemään. Toivottavasti ovat ihan omia itsejään sitten ku tuut, että mulla on joku todistaja Punkun tuhovoimasta. Näyttelyssä aika moni epäili, että oon pikkasen keksiny tarinoita. :D

   Poista
 7. No mut tottakai penska on nätti. Tietäähän sen ilman kotoa lähtemistä!
  Haha, miten joku voi pelätä omaa häntää?! :-D!

  terv
  Ilona ja Zetor

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tietäähän sen toki. :D
   -ihminen

   Oli se vähän pelottavaa ku yhtäkkii häntä painoi vaiks kuin paljon ja oli ihan luiru. Luulin, että joku roikkuu hännässä kiinni, niin piti vähän juoksennella pakoon.
   -Punkku

   Poista
 8. toi viimenen kuva :D Siis miten arvon ruhtinas on edes päässyt tuollaiseen asentoon.
  Oli niin superkiva nähdä Punkkua ja siskoaan näyttelyssä.
  Siellä ollessa vähän mietitytti, että kaippa se vaarikin olis tuolla voinut pärjätä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku tyyppi saattoi ehkä hiukan auttaa asennon saavuttamisessa. :)
   Ois se vaari varmaan pärjänny kyllä. Komee otus kuitenkin.

   Poista
 9. kiva että oli hyvät näyttäytymiset <3

  VastaaPoista
 10. No jo on Punkku kasvanut, viimonen kuva on kyllä superb :) Onnittelut hyvin menneestä näytelmästä, hienot on ruusukkeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punkku kasvaa kuin rikkaruoho... Toivottavasti jossain kohtaa lakkaa kasvamasta. :D
   Kiitos!

   Poista
 11. Viiminen kuva on ihan mahtava!! :) ♥ Ja onnea ruusukkeista, nätit on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   (jotain häikkää bloggerissa, kun ei meinannu millään päästä vastaamaan kommenttiin, nyt sentään toimi!)

   Poista
 12. Tää rakastui vikaan kuvaan, se on vaan niin <3

  Mä aion joskus vaania teidät jostain näyttelystä, ihan varmasti. Pitää tietty vaan sellaiseen lähteäkin, siinä tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täälläkin on vähän rakastuttu tuohon kuvaan. :)
   Meidät näkee seuraavaksi varmaan Kempeleessä jos nyt päätän, että sinne lähdetään, sitte seuraavaa ei oo vielä mietitty. :)

   Poista
  2. Kempeleellä? Hyvänen aika, sinne on pitkä matka! Onnea ja mukavia näytelmiä Kempeleelle, ja muutennii ♥

   Poista
  3. Juu, Kempele on suunnitelmissa, vieläkään ei oo varmaa päätöstä. Hirmuisesti houkuttais käydä vähän kauempana katsomassa miten hommat siellä hoidetaan. :D

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)