26.5.2016

Blogger Recognition Award

Koska olen äärimmäisen huono vastaamaan mihinkään haasteisiin, jos ne jäävät roikkumaan paria päivää pidemmäksi ajaksi, päätin vastata tähän Pikkupetojen Piivin lähettämään palkintohaasteeseen heti.


Ohjeet palkinnonsaajalle:
1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen
2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnonsaajiksiOlen kertonutkin blogin alkulähteistä jo aiemmin blogissa, tässä lainaus siitä tekstistä:
"Ennen kuin hankin kissan, etsin pitkään tietoa erilaisista roduista ja yleensäkin kissan omistamisesta lukemalla blogeja ja eri rotuyhdistysten sekä kissaliiton nettisivuja. Siinä vaiheessa kun päätös kissan hankinnasta varmistui, varmistui myös päätös siitä, että jossain on pakko päästä jakamaan julkisesti elämää kissan kanssa sillä ystäväpiirini on kovin pieni eivätkä kaikki välttämättä jaksa päivästä toiseen kuunnella mitä ihanaa kissa taas on tehnyt. Facebookissa en ole ja G+:lla en aktiivisesti jaa mitään omalla nimelläni enkä iät kaiket olemassa olevalla nettihenkilöydellänikään halunnut G+:lla alkaa kissajuttuja kertoa, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jäi blogi. Blogger siksi, että täällä oli hurjan paljon kissablogeja, joita olin käynyt lukemassa etsiessäni tietoa kissoista ja roduista, halusin mukaan porukkaan."
Jos jossain on tyhjä tila, on se pian täynnä kissoja.
Aloitteleville bloggaajille en kauheesti osaa antaa neuvoja, mutta ehkä jotain. Ennen kuin aloitat, etsi ja tunnustele. Tutki erilaisia blogialustoja, ja valitse niistä se, joka parhaiten vastaa tarpeitasi. Kun olet aloittanut, jatka blogin tekemistä omalla tavallasi, vaikka ympäriltä tulisi kovaakin kritiikkiä kirjoitustyylistä tai kuvanlaadusta. On ihmisiä, jotka eivät lue blogeja, koska niissä on liikaa kirjoitusvirheitä, tai kuvanlaatu ei ole studioluokkaa, mutta sitten on myös meitä, joille sisältö on virheettömyyttä tärkeämpää. Blogi, jonka sisältö on tylsää, mutta kieli ja kuvat huippulaatua, jää helpommin lukematta kuin sellainen, jossa sisältö on kirjoittajansa näköinen, aito. Lisäksi sinä aloitteleva bloggaaja, osallistu! Tämä blogimaailma on täynnä ihanaa yhteisöllisyyttä, täältä voi löytää ystävyyksiä, jotka toteutuvat myös tosielämässä. 


Hauskaa iltaa kaikille sanoo ihminen, joka viime yönä heräsi hirvittävään tuskaan, joka johtui siitä, että eräs pieni punainen yritti repiä ihmisen hiuksia irti päänahasta, mutta hampaat upposivatkin hiusten sijasta päänahkaan. Ai.

16 kommenttia:

 1. Minä voin antaa puolestasi vinkin: Jos suunnittelee alkavansa bloggaamaan, niin kannattaa kommentoida tehdä tunnarit blogiin ja käyttää niitä muiden blogien kommentoinnissa jo ennen kuin omaa olisi muuten aloittanutkaan. Niin sinä teit ja mielestäni se oli fiksusti tehty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ees enää muistanut, että mulla oli tunnarit ennen blogia! :) Kiitos muistutuksesta ja hyvästä vinkistä!
   -ihminen

   Poista
 2. Otamme haasteen vastaan ja yritämme vastata kohtuullisessa ajassa :)
  Hyi pieni punainen, ei niitä hiuksia saa repiä, niitä kuuluu nuolla. t. Olga -täti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, innolla odotamme.
   -ihminen

   Mut ku ei toi herää, jos niit hiuksii vaan pesee!
   -Punkku

   Poista
 3. Tosi hyvät neuvot! Naukulan Mamman vinkki on myös todella hyvä ja tarpeellinen! Ja se yhteisöllisyys; oltaisiinko mekään muuten koskaan kohdattu! - Emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo, mä en ois ees muistanu, että kommentoin jo ennen bloggaamista, jos ei Mamma Naukula ois maininnu.
   Enpä usko, että olisi ikinä kohdattu ilman blogeja. Tosi mahtavaa kyllä, että on kohdattu!
   -ihminen

   Poista
 4. Bloggaaminen on niin kivaa ja hyvät ohjeet!

  VastaaPoista
 5. Oli ihan supernopea vastaaminen, vau! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitokset ja hyviä vinkkejä! Ja auts, pienen punaisen pitäisi olla vähän varovaisempi, vaikka ois kuinka yö ja pimeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni punainen vois kyllä olla tosiaan vähän varovaisempi puuhissaan. :D

   Poista
 7. Kauheata, kun täällä ollaan kaiken kanssa niin kamalasti myöhässä. Kiitos haasteesta, otetan vastaan ja koitetan vastata siihen pikimmiten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan omaan tahtiin vaan, ei nää mitään pakollisia ole. :D

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)