24.7.2016

365+1 Days of their lives, parts 28 and 29

Niin siinä voi käydä, että kun ihmistä laiskottaa, ja sitte tulee vielä jotku pokéörkitkin nurkille hillumaan, niin blogi vaan niinku unohtuu. Tänään me päätettiin, että ihan sama mitä ihminen muuten tekee, niin me tarvitaan sen verran aikaa, että päästään laittaa parin viime viikon kuvat näkyville.
Meillä ei oo mitään ihmeellisiä tapahtunu, kaikki on menny tasasesti ja ollaan vastustettu ulkoilua aika hyvin, Punkku on pari kertaa harhautunu.
"Ei saa karata!"
"Kukkuu!"
"Ei tää kyl kauheen herkullinen oo"
Murjotus
Pönöttäjä
Nättinä olemisen helppous
"Etkä julkase tätä!"
"En kato, ku eilenki olit pönttö"
"Kukkuu!"
"Tähän tarvitaan tuore vesi nyt"
Kutiava nassu
Pitääpä pestä tassu
"Pitää kuulemma laihduttaa, mut kun en halua!"


 Hyvää alkavaa viikkoa kaikille toivottavat Pena ja Punkku, jotka ovat nykyään kovin aamu-unisia. Monena aamuna ihminen jo saanut ihan rauhassa nukkua kelloon asti.

33 kommenttia:

 1. Kukkuu-Punkku ja Possu & Pena on parhaat!
  Ne Pokeörkit on kummallisia, kun ne vie noi ihmiset ulos omituisiin aikoihin ja tulee kuulemma tänne sisällekin. Ootteks te nähneet niitä, kun me ei olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me kyl olla niit nähty, mut teidän mami meni ihan hassuks, kun se kävi täällä. Otti meistä jotain valokuvia niiden örkkien kanssa, vaiks mitään ei näkyny. Taitavat olla jotenki sekasin kaikki ihmiset.
   -Pena ja Punkku

   Poista
 2. Kiitos samoin ja myöhäisiä aamuja vielä. Pönötystä voi näköjään tehdä tollain superhauskasti!

  VastaaPoista
 3. Onko tuo possu se pokeörkki? - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 4. Vai pokeörkkejä :) Meidän mamma on niin kalkkis, ettei se ymmärrä niiden päälle mitään. Ja Lumian kanssa oliskin vaikeeta ymmärtää...

  Komea pönötys Penalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan parempki, jos ei ymmärrä. Meidän ihminen on jahdannu niitä pokeörkkejä niin paljon, että nyt sillä on koivet niin kipeenä, että ei meinaa päästä kävelemään.
   -Pena

   Poista
 5. Punkku punainen leijona on murjottaessaankin nätti! Penan kurkistusilme on kans söpö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyl kauheesti yrittäny olla leijona, mut joka kerta kun karjun, kuin leijona, ihmistä naurattaa...
   -Punkku

   Kiitti, voin mä olla söpökin, mut oikeesti oon tosi hurja!
   -Pena

   Poista
 6. Hei kauniit! Ihmiset on kumman kiitollisia aamulla nukkumisesta. Ok se voidaan suoda, jos ei suolenmutkassa nälkä myllerrä. Mut nälkäisinä ei aleta mitään! Aamiainen on päivän tärkein ateria! Samoin lounas, välipalat ja illallinen ja iltapala!

  terves
  Ilona ja Zetor

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan samaa mieltä, oli mikä aika päivästä tahansa, niin nälässä ei olla!
   -Pena ja Punkku

   Poista
 7. Ihanat kukkuu-ilmeet, ja tuo vesihanakuva on musta tosi kiva! :)

  VastaaPoista
 8. Aamu-unisia? AAMU-unisia?? Mitä ihmettä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ollaan huomattu, että aamulla voi ihan hyvin nukkuu vähän kauemmin, ei oo pakko herätä viideltä. Ainakaan joka aamu.
   -Pena ja Punkku

   Poista
 9. "Ai sielläkin örkkejä! Me ollaan aika tuohtuneita kun mami jäi yksi päivä ihan hassusti kotiin kun normaalisti se menisi tuolloin töihin. Oltiin tosi onnellisia kuitenkin tästä, mutta sitten mami katosikin 3 tunniksi jonnekin ja illemmalla vielä puoleksi tunniksi! Sano, että se kehitty sillä reissulla ihan hirveesti ja napattua paljon poksuja. Ei hirveesti meitä lohduta kun ei niitä voi edes syödä." -kisut

  Punkku ja vesilasi -kuvasta tulee pahaenteisesti mieleen teksti "olisipa harmi, jos tämä lasi tippuisi maahan". :DDD Haiku varmasti toteuttaisikin sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meidän ihminen kanssa katoilee jonnekin moneks tunniks yhtäkkiä ja sitte se tulee kotiin ihan hikisenä ja jalat kipeenä. On saanu paljon örkkejä kiinni, mut ei niist oo kyl mitään iloo just ton takia, että niitä ei vaan voi syödä!
   -Pena ja Punkku

   Tuo Punkun vesi'lasi' on hiukan vajaan kilon painoinen lasimalja, ja se on vihdoin löytänyt paikkansa pois pöydältä. Oon koko ajan sen tossa ollessa jännittänyt, että mahtaako pudota, mutta hyvinhän tuo tuossakin pysyi.
   -ihminen

   Poista
 10. Oi vitsi nukkuminen on ihanaa, tuskin naukaistaan mammalle ees moikat kun se lähtee jo seitsemältä pois katsotaan vaan et terve menoa me jäähää nyt nukkumaan <3 Mut meidän emo on kyl unohtanu kans ton meidän blogin.. Pitäs pitää puhuttelu mut eipä meiän elämässä oikeen mitään oo kyllä tapahtunutkaan hö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nukkuminen on kyl kivaa, mut kyl aina välillä pitää muistuttaa ihmistä siitä, kuka määrää tahdin siinäkin hommassa!
   Me on vähän ootettu, että teidän blogiin tulis jotain, mut kyl me jaksetaan vieläkin odottaa.
   -Pena ja Punkku

   Poista
 11. Hyvää viikkoa myös sinne :) Ihana tuo hanastajuontikuva Punkusta! Ja Penan pönötyskuva <3

  VastaaPoista
 12. Tasainen arki on ihan hyvä kissakodissa. Pysykööt eläinlääkäri reissut sun muut kaukana. Voi Pena ku sä oot vaan niin komee. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, mitä tasaisempaa, sen mukavampaa!
   -ihminen

   Kiitos, mä melkein punastun tollasista kehuista!
   -Pena

   Poista
 13. Tykätään taas teidän kuvista, paljon.
  Hurjaa, miten ihmiset jaksaakin juosta noiden örkkien perässä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ihmiset on kyl vähän hassuja noitten örkkien kanssa... Toivottavasti toi hulluus menee kohta ohi.
   -Pena ja Punkku

   Poista
 14. Oottepa iihania Pena Pönöttäjä ja Punkku Puuhkahäntä ❤️ Ja taitavia vedenlatkijoita ja piiloilijoita ja ... SÖPÖJÄ ja KOMIOITA Vähänkös tuo pörkkien maailmanvalloitus häiritsee? Saako niitä kaikkia edes kiinni? Jos ne lisääntyy aina vaan? Kauhistus😼

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei toi ihminen oo niitä kaikkia kyllä vielä kiinni saanu, mut ei se niin tarkkana niitten kanssa oo, jos ei saa, ni sitte ei saa.
   -Pena

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)