4.10.2016

365+1 Days of their lives, part 39

Nyt ollaan taas kotona. Eilisen ja tän aamun perusteella ei ois kyllä yhtään haitannu, jos oltais vielä oltu vähän aikaa siellä lomahotellissa. Karmee meteli, kun noi rakennusäijät poraa jotain kiipeilytelineitä tonne ulos! Korvissa vaan pörisee koko ajan. Ei kyl pelota yhtään, vahditaan tarkkaan ikkunassa, että hommat tulee kunnolla tehtyä. Ois kyl päheetä päästä kiipeilee noille telineille, mut ihminen sanoo, että ei onnistu. MÄLSÄÄ!
Penska kävi lauantaina näyttäytymisessä. Se on ihan pikkasen leuhkaa poikaa, ku pärjäs paremmin ku minä ikinä. Pääsi sinne paneeliin asti, onneks ei voittanu koko hommaa, ku sit tosta leuhkimisesta ei ois tullu varmaan ikinä loppua. Näyttäytymisessä oli abysomppujen BBIS ja sitte vielä meidän yhdistyksen järjestämä erikoisnäyttäytyminen. Erikoisnäyttäytymisestä ihminen kerto sen verran, että jos Kermakuppilaisten emäntä ei ois ollu siellä auttamassa, ois penska päässy karkuun, mä en oo ihan varma oonko nyt tyytyväinen vai en, mutta ihminen ainakin on tosi onnellinen, että apukäsiä löyty. Sitte siellä varsinaisessa näyttäytymisessä Punkun kasvattaja, Sari, oli ollu ihmisen sijaisena, kun ei toi meidän ihminen osaa pidellä kissaa niin, ettei kissa pääsis karkuun. Kyl se tääl kotona osaa, kun me ollaan ihan löllyköitä, mut sitte ku laitetaan näyttäytymisessä täys vaihde päälle, loppuuki kiinnipitokyky kesken. Ihminen ei ottanu ku ihan pari kuvaa vaan koko näyttäytymisestä, mutta esimerkiks näistä Tessan kuvista voi yrittää bongailla penskaa (on se siellä, me tiietään, mut löydätteks te?): tessa.lv. Jos jollakulla sattuu olemaan penskasta näyttäytymiskuvia, niin mielellään me niitä nähtäis kanssa.
Täs ois nää menneen viikon kuvat lomahotellista ja vähän muualtakin:
Rentona korissa
Hajaantuneet kiinnostukset
Pojat 28.09.2016
Synttäripotretti
(Ei saanu parempaa, ei sitte millään. Penskalla oli niin kauhia vauhti päällä, että ihan joka kuva oli suttunen. Harmittaa.)
Pusu?
Näyttelyhäkin komistus

Hyvää tätä viikkoa kaikille toivottelee Pena, jonka mielestä on epäreilua, että ihminen ei herää HETI, kun käsky ensimmäisen kerran käy. 

28 kommenttia:

 1. Onhan se nyt melkein kohtuutonta, jos ihminen ei herää, kun luomakunnan kuningas käskee. ;) Onnea näyttelymenestyksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on siis täysin kohtuutonta!
   -Pena

   Kiitos!
   -Punkku

   Poista
 2. Meidänkin emännällä on jotain vaikkua korvissa, kun ei herää ensimmäisellä, eikä välttämättä edes toisella kerralla kun vähän herätellään...
  - Cru ja Chapi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan käsittämätöntä. Mä oon huomannu hyvin tehokkaaks herättimeks sellasen, että menee ihmisen peiton alle, ja sitte ku löytää sellasen kohdan, missä iho näkyy, suorittaa siihen kohtaan vähän kynsihuoltoa. Vaiks nykyään toi on aika hyvin varautunu näihinki jo.
   -Pena

   Poista
 3. Hiano raportti emmekä kuviakaan moiti!

  terves
  Ilona ja Zetor

  VastaaPoista
 4. Meidän emäntä lähettää Punkulle erityisterveisiä, että oli oikein reipas punkku-poika <3

  T. Lilja

  VastaaPoista
 5. Vai yritti Punkku karkuun, olikohan kuullut Penalta, että silleen kuuluu näytelmissä tehdä? ;)
  Kyllä se poraaminen menee pian ohi, meillä on ollut hiljaisempaa jo pitkän aikaa. Se on vähän tyhmää sit, kun ne laittaa verhot eteen, että ei nää ulos ollenkaan. Hahmoja vaan muovin takana.
  Ihanat kuvat, taas kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl Pena on mua vähän neuvonu. Ehkä sitte ens kerralla...
   Eilen tääl oli tosi hiljaista koko päivän, mut tänään on taas porat jyrissy kamalalla äänellä. Verhot meil on tuolla takana ollu jo vaiks kuin kauan, mut eilen tuli tähän toiselle puolelle vasta. Näkee tost vähän läpi sentään. Mut eiks oo outoo, että jotku ihmiset kävelee ikkunan takana???
   -Punkku

   Poista
 6. Kiitos vinkeistä, niille voi olla käyttöä ku meen ekaa kertaa näytille.
  - Eddie -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muista, mitä enemmän jalkoja, sen vaikeempi homma ihmiselle pitää susta kiinni ja sitä helpompi lähtee tutkimaan näyttäytymispaikkaa. Penska ei ny onnistunu, mutta mä oon kerran onnistunu näillä opeilla Turussa. Tai oikeestaan kaks kertaa, mut ne oli samana päivänä molemmat.
   -Pena

   Poista
 7. Onnea hienosta menestyksestä! Ja paljon rapsuja molemmille komistuksille. Kermakupin emäntä on hyvä emäntä! Tiedetty on. Ei päästä kissoja karkuun. Ei yleensä ainakaan ;)

  VastaaPoista
 8. Pussaisin ♥

  Ja onnea menestyksestä, se on kova juttu se, ja saa olla leuhka :)

  VastaaPoista
 9. Onnea menestyksestä ja kiva kun olette taas kotona, eikös vain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   Tavallaan tosi kiva olla kotona, mut kyl lomahotellissa oli paremmat leikit.
   -Punkku

   Ihan samat lelut kyl on kotona, lelua heiluttava ihminen taitaa vaan olla väärä...
   -ihminen

   Poista
 10. Pena on ihan kinginä korikuvassa! :D Onnea näyttelymenestyksestä! Harmi kun sattui olemaan tuolloin työpäivä niin ei voinut edes harkita tuloa, olisi ollut tosi kiva päästä tutustumaan somppuihin viimeinkin livenä ja samalla tavata useampaakin blogikaveria! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Pena osaa ton leveilyn. :D
   Kiitos! Kemissähän on näyttely tammikuussa, jos sinne vaikka joku somppu eksyis. :D

   Poista
 11. Aikasten retee Pena ekassa kuvassa.

  On se kyllä kummallista, jos palvelu ei toimi heti ensi käskystä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On aika tollanen äijämäinen asento. :D
   -ihminen

   Ihan täysin kyllä käsittämätöntä!
   -P&P

   Poista
 12. Punkku hei ei oo yhtään kiva yrittää karkuun, kun sit jos meet oikeen hyvään piiloon ei sua löydetä etkä saa enää ruokaa etkä rapsuja. Se ei oo kissan elämää se!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut mä oisin vaan käyny moikkaamassa kaikkia! Tai sitte menny piiloon.
   -Punkku

   Poista
 13. Oi oi teitä superihanuuksia ❤️❤️ Onnittelut Punkku Penskalle synttäreistä ja näyttelymenestyksestä! Onko kakara pysynyt karvoissaan? Hyvä Pena ❤️ kun pidät pääsi kylmänä ja kakrun aisoissa (ainaskin kotona) !

  VastaaPoista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)