14.11.2016

Lemmikkimessuilla ja jatkot Ilonan ja Zetorin luona

Lauantaina vietin kivan päivän Helsingin messukeskuksessa Meidän viikonloppu -tapahtumassa. Pääasiassa kiinnosti lemmikkimessut, mutta toki kaikki osiot piti käydä kiertämässä. Kotiin tuomisina oli valtava kassillinen tavaraa, johon ei mennyt lanttiakaan rahaa. Suurimman sponsoripaketin lahjoitti Primacat, ruokaa tuli niin iso kasa, että ei vieläkään meinaa uskoa todeksi. Lisäksi näytteitä jakoivat Royal Canin, Husse, Tessu, Puuilo ja Purenatural.
Nuo Tessun naudanlihalastut Punkku kävi ihan ite kaivamassa kassistani esille melkeinpä heti, kun olin kassin käsistäni lattialle laskenut. Lastujen maku on herroille ilmeisen mieleinen, sillä sitä kaappia jossa nuo ovat, yritetään säännöllisin väliajoin repiä auki molempien toimesta. Onneks tuli laitettua lapsilukot kaikkiin ihan just vähän aikaa sitte, kun Punkku keksi miten ovet aukeaa. 
Primacatin lahjoittamista ruuista piti osa laittaa heti pois näkyviltä, joten kuvassa ei ihan kaikkea näy, mitä sieltä lahjaksi tuli, mutta kyllä tuosta näkee, että iso kasa sitä ruokaa tuli. Kuvassa edustettuna myös Purenaturalin ruokanäyte. RC:n ruokanäytteet annoin eteenpäin lahjoitettavaksi ja Hussen ja Puuilon lahjat jäivät tällä kertaa kuvaamatta, mutta Husselta saatiin kolmea erilaista kuivanappulaa ja Puuilon kassissa oli ainakin sadeviitta, kissanhiekkalapio ja ruokakippo.
Alla kuvasatoa Meidän Viikonlopusta. Kaikenlaista tuli nähtyä...

Messuilla kierreltiin monta tuntia Tassulinnan emännän kanssa ja messujen jälkeen mentiin sitte leikittämään Ilonaa ja Zetoria. Ilona ei juossut heti sängyn alle piiloon, ja leikki ja söi vieraiden nähden. Zetor oli ihan villipeto, leikki niin, että matot ja tyynyt vaan lenteli. Ihania kissoja molemmat!
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille toivottelee ihminen, joka tuumii, että mieluummin kylmä ja luminen, kuin lämmin ja märkä talvi.

18 kommenttia:

 1. Teille kyllä tuli valtavasti testattavaa, hieno homma! Varsinkin, kun ne näyttää olevan todella poikien mieleen :)
  Oli tosi kiva nähdä taas pitkästä aikaa ja että Ilona ei piiloutunut - WOW !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä yltäkylläiset tarjoomukset messuilla. Katsotaan nyt mitä testataan itse ja mitä laitetaan eteenpäin hyvään tarkoitukseen. Selvää on, että nautalastut jäävät. :D
   Oli kiva nähdä!

   Poista
 2. Vautsi, miten paljon te saitte näytteitä! Meilläkin nuo Tessun lihalastut oli iso hitti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nuo Tessun lastut aiheuttaa aivan älytöntä hyörinää ja pyörinää ja kuolausta. Hirveet kuolalammikot siinä missä poitsut lastun palasia mussuttaa. :D

   Poista
 3. Sinä olet nähnyt ihan samoja ihanuuksia kuin minä :D

  VastaaPoista
 4. Teilläkin selkeästi ollu hyvät messut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli oikein onnistuneet messut.
   Alla vielä Punkun kommentti tähän asiaan: 362222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222   ,,,6

   Poista
 5. KIITOS käynnistä! Me ollaankin kovii - ei armoa tyynyille tai matoille! Huiskis ja haiskis! Olit tosi hyvä leikittäjä ja sit se höyhenjuttu, tiät <3

  terves
  Ilona ja Zetor

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi kiva käydä. Harmi ku ootte siellä niin kaukana, jos oisitte lähempänä, kävisin useemmin. :)

   Poista
 6. Me saatiin vaan ilmais juttuja primacatilta ja royalilta kaksi märkispussia, puuilokin katsoi vain vihaisesti kun kysyin saako niiltä jotain blogipassilla :( Oli kyllä kivat messut vaikka ei sieltä mitään meille kotiin vietäväksi saatukkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli tuo Tassulinnan emäntä aika hyvä kyselemään noita ilmaisjuttuja joka paikasta ja parissa kohtaa onnistuin tunkemaan sivusta mukaan, kun joku muu oli saamassa ilmaislahjuksia. Ihan omin toimin tuskin oisin näin ison saaliin kera kotiin tullut. Puuilolla oli niitä näytekasseja sellaisissa isoissa puulaatikoissa, ja ilmeisesti aika vähän, monet kertoivat, että niitä ei sitten enää ensimmäisen tunnin jälkeen ollut ollenkaan.

   Poista
 7. Oli varmasti kiva päivä, jonka kruunasivat Zetukka ja Iltsu, upeeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä todella kiva päivä ja ihana nähdä Zetor ja Iltsu taas pitkästä aikaa.

   Poista
 8. Kivat messut näyttävät olleen ja jatkopaikka ihan ehdoton :)

  VastaaPoista
 9. Tuo PrimaCatin goodiebag oli tosi antelias! En ole ennen nähnyt, että valmistaja antaisi noin isoa ja monipuolista kassia kotiinvietäväksi. :D Mutta tosi kiva juttu, etenkin kun märkäruokaan on panostettu noin paljon. :)

  Ihanat Ilona ja Zetor ♥ Peukku kun tyttö jäi esille ja aina hauskaa leikittää kisua, joka on täydestä sydämestään leikissä mukana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, PrimaCatin pussukka on kyllä ihan omaa luokkaansa! Ei muut yltäneet ihan samalle tasolle, vaikka kaikki mitä saatiin, ilolla otettiinkin vastaan. :)
   Ilona ja Zetor on kyllä ihanaiset. Zetor on niin pikkuinen poju, että melkein ois voinu taskussa tuoda Turkuun. :D

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)