6.3.2017

Olen Punkku, linssiliina-addikti

Viikko sitten sunnuntaina, kaappasin ihmiseltä lelun kädestä ja juoksentelin sen kanssa ympäri kämppää. Sitten sain loistoajatuksen; lelussa oleva liina maistuu hyvältä, se pitää syödä! Ihminen tuli katsomaan mitä touhuan, kun olin juuri nielaissut viimeisen pätkän kyseistä liinaa, mutta eihän se tiennyt varmaksi olinko sen syönyt vai en. Alkoi etsintä, ihminen konttasi ympäri kämppää pari tuntia liinaa etsien, mutta ei löytänyt. Pitkään pohdittuaan, ja henkistä tukea ystäviltään haettuaan, ihminen päätti, että seuraa tilannetta, ja sitten jos menen huonoon kuntoon tai alan oksennella tai tulee ummetusta, lähdetään kiireellä lääkäriin. Ei tarvinnut lähteä, sillä torstaina, juuri kun Tassulinnan emäntä tuli meille kylään oksensin iloisen yllätyksen eteiseen; ihana linssiliinani oli vielä hengissä! Yritin siinä heti maiskuttaa liinan sisuksiini uudelleen, mutta ei onnistunut, ihminen oli nopeampi ja laittoi liinan pussiin, jonka solmi tiukasti kiinni. En nähnyt mihin ihminen liinani vei, mutta hyvässä piilossa se oli aina sunnuntain kauniiseen aamupäivään asti.
Oi ihana linssiliinani, rakas kankainen makupalani, elämäni rakkaus, mun hani!
Silleen mä unelmoin tässä.
Sunnuntaina aamupäivällä Pena meni ihmisen perässä kylppäriin ja jäi sinne nukkumaan. Ihminen ajatteli, että nukkukoon siellä, kun Pena niin tykkää kylppärin lattialämmityksestä. Meni hetki, ja sitten mä sen löysin; liinani sisältävä pussi roikkui kylppärin pyyhenaulakossa! Kävin repimässä pussiin reijän ja vein ihanan liinani keittiöön. Ihminen tuli paikalle juuri, kun sain liinan nieleskeltyä. Hetken annoin ihmisen luulla, että söin vain aamuisella ruualla pudonneita lihamurenia maton uumenista, mutta sitten päätin näyttää mitä olin tehnyt, hain kylppäristä auki revityn muovipussin ja juoksin ihmisen eteen maukumaan. Taisi olla virhe, sillä siitä alkoi kidutus. Ensin ihminen soitti johonkin hädissään, ja sai sieltä ohjeita, joiden mukaan sain kurkkuuni ison kasan suolaa. Suolan oli tarkoitus saada mut oksentamaan, mutta ei, tuli vaan jano. Sitten ihminen sai tyypiltä vinkin, olin aiemmin yökännyt voimakkaasti erään ketjun äänen kuullessani. Ihminen kaivoi ketjun esiin ja heilutteli sitä edessäni. Yökkäsin, mutta en oksentanut. Videossa näkyy mun reaktio ketjuun.
Tyyppikin tuli heiluttelemaan ketjua, mutta ei toiminut sen paremmin, hyvän leikityksenkin sain siinä sivussa. Seuraavaksi sain herkullista parafiiniöljyä oikein kunnon tujauksen, ja siitä asti olen kulkenut peräkarvat rasvaisena sotkien paikkoja. Lekurin ohjeen mukaan seurataan taas tilannetta ja odotetaan, että liina tulee itse ulos sisuksistani, itse pitäisin sen siellä ikuisesti, mutta ei kuulemma ole pienelle kissapojalle hyväks. 
Ihminen sanoo, että jos lakkaan syömästä, alan oksentaa ihan hulluna, tai kaakka ei kulje, niin sitten joudun lekuriin. Yritän olla joutumatta. Niin, ja meillä on kaikki kissaa pienemmät kankaat piilotettu kaappeihin. Tänään lähti lakanoista pesuohjelaputkin, kun yritin yhtä vähän maistella. Ihme vouhotusta.
Tassulinnaan ISO kiitos, tää uus peti on ihan mahtava! Tässä on hyvä
unelmoida linssiliinasta!
Mä jouduin melkein sinne myyntipalstalle johonki huutojuttuun, mutta sit ihminen mietti hetken, ja huomas, että ei se vois elää ilman mua. Ainakaan linssiliinan takia.
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille toivottelee Punkku, linssiliina-addikti, joka pelkää ketjua.

Joku varmasti pohtii miksi linssiliina jäi kylppäriin roikkumaan... Ihmisen tarkoitus oli näyttää tyypille, millaiseksi liina menee oltuaan kissan sisällä nelisen päivää, mutta nyt jäi näyttämättä. Seuraavan kerran kun liina tulee näkyviin, se kannetaan heti pihan isoon roskikseen vuorokauden ajasta, ja pukeutumisesta välittämättä. Enää sitä ei syödä. -ihminen

27 kommenttia:

 1. Joo, emäntä kertoi sun oksusta ja erikoisista herkuistasi. Ehkä sun pitäisi vaan unelmoida eikä toteuttaa! Kiva että unelmointipeti toimii sulla, kun meillä ei ole sille paikkaa - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut se liina on niin herkullinen! Ei sitä voi vastustaa! Unelmointipeti on ihan huippu, en ymmärrä miten mulle ei oo aikasemmin annettu tollasta!
   -Punkku

   Poista
 2. Voi Punkku sua! Miten joku tyhmä linssiliina voi olla noin hyvä ja varsinkin kun se oli jo kerran oksennettu...yäk!
  Nyt pungerrat sen ulos jommasta kummasta päästä ja vähän äkkiä! Mun pitää vissiin tulla opettamaan sulle vähän tapoja... T. Sofi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vaan niin herkullinen liina!
   Ihminen on kertonu, että sä oot aika hurja, kun haluut jotain kouluttaa. En mä tiedä uskaltaisinko olla sun koulutettavana...
   -Punkku

   Poista
 3. Oho. Että sellaiset herkut. Et kuivatusta kanasta tykkäisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kuivattu kanakin herkullista, mut kyllä toi mun liina on ihan omaa luokkaansa. Kauheeta jos ihminen saaki sen vietyä ulos, sitte kun päätän sen päästää itestäni pihalle...
   -Punkku

   Poista
 4. Voi herttileijaa sentään,aiheutit jännitystä ja melkein kauhua kun noin innolla söit linssiliinan jo olisi aika se taaas yökätä ylös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihminen on ihan paniikissa tai jossain sellasessa, ja kyttää mun jokaista vessakäyntiä, mitään ei saa rauhassa tehdä.
   -Punkku

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Tollasta toi ihminenki hokee vähän väliä...
   -Punkku

   Poista
 6. Punkku EI. Toi on ihan tyhmää! Ei saa tuollaisia saa syödä! Aaargh! Hirveitä järkytyksiä sun ihmiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut ku se liina on niin herkullinen!
   On toi ihminen kyl vähän sätkynä, ärisee ja murisee mennessään koko ajan.
   -Punkku

   Poista
 7. Punkku hei nyt jätät liinat syömättä ei tommonen käy päinsä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se nyt kumma, ku kaikki on samaa mieltä ihmisen kanssa! Ei oo tainnu teilläkään olla noin herkullista liinas ikinä. Se on vaan pakko syödä, kun se on niin herkkua!
   -Punkku

   Poista
 8. Punkku-kultaseni. Kissat on lihansyöjiä, liinat ei oo lihaa. Syö lihaa. Ihminenkin pysyy tyytyväisempänä silleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut se liina on niin herkullinen, et vois ihan yhtä hyvin olla lihaa! Ihminen ei kyl vaikuta kauheen tyytyväiseltä mun puuhiin...
   -Punkku

   Poista
 9. Punkku hei, ei saa pelotella ihmisiä tuolla lailla! Joko liina on ulkona? Täällä ollaan huolissaan susta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liina on edelleen sisällä, ja ihminen murehtii, mutta mulla on vaan lämpimiä liina-ajatuksia!
   -Punkku

   Punkku on ihan oma itsensä, kiipeilee verhoissa, ryntäilee ympäri huushollia, kuin ohjus ja mikä tärkeintä, syö ja juo ja käy vessassa normaalisti. Vielä siis vaikuttaa hyvältä.
   -ihminen

   Poista
 10. Voi Punkkupunkkupunkku! Meilläkin Roope syö ties mitä ja useamman kerran olen viime hetkellä napannut jonkun puolikkaan lelun / muovipussinpalan / teippipalan sen suusta. Ei yhtään kiva :/ Onneksi ei ole tullut oireita mistään, kun ihan varmasti jokin palanen on päätynyt mahaankin asti.

  Toivotaan, että liina poistuu ongelmitta. Nyt kuule Punkku vaan koitat kakistaa sen ulos. Eihän se mahassa tuota mitään iloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihan just hetki sitten kävin kaakalla, ja liina halus väkisin ulos. Nyt se on tuolla pihalla isossa roskiksessa. Mälsää. Mut ihminen rauhottu kyllä aika hyvin. Lupas antaa ylimääräsen herkun illemmalla.
   -Punkku

   Meillä alkaa koti olla aika riisuttu kaikesta pikkuesineestä, mitään ei uskalla pitää esillä, kun Punkku haluaa maistaa kaikkea. Mutta liinan osalta onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin. Toivottavasti tällaista hermokoetusta ei tuu enää ikinä.
   -ihminen

   Poista
 11. Olipas hurja tarina... onneksi meidän kissat ei ole tuollaista vielä keksineet, olisi hieman liikaa jännitystä. Onneksi loppu hyvin kaikki hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaa olla välillä vähän liikaa jännitystä, mutta onneks tästä selvittiin parilla säikähdyksellä.
   -ihminen

   Poista
 12. Siis mitä?! Mitä sä oot menny oikein syömään?! Tuohan on paljon pahempaa mitä mun hiusrenkulasyönnit.
  - Pate -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun herkullisen linssiliinan, joka nyt on suloinen muisto vaan...
   -Punkku

   Poista
 13. Punkku-pirpana, ei noin! Kuitu on ihan hyvä juttu mahalle, mutta ei noin suurina paloina sentään.

  VastaaPoista
 14. Punkku ei se liina voi NOIN hyvää olla! Voi höppänä, mutta onneksi tarina päättyi hyvin ilman eläinlääkärireissuja. Säikäytti varmasti. :(

  VastaaPoista
 15. Se on kuules Punkku semmone juttu, et ihabn kaikki passa mennäs syämnä, vaik ne mukavalt tuntuiski. Mailams tehrä vähän kamala monta semmost juttu, mikä oikken tarkotettan kissal syätäväks. Vaikj ei sem pualest, ole määki hiuka joskus jottam pöyrän kulma pureskellu ja noil tule kamala kiiru selittämä, et semmost ei sais tehrä. Mää pruukka joskus aamupäiväl pureskellat tätäki, mil näit jutui kirjotetta, eikä Ukko tykkä ollenka. Lähtis sit ulos, eikä istuis siin paikallas ja haukottelis. Mut älä syä niit rätei, ku ne lasketa ain niinb tarkka.

  VastaaPoista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)