6.4.2017

Arvotaan lippuja

Ihminen kävi tiistaina Helskinkissä asti Eläinystäväni-tapahtuman bloggaajatilaisuudessa. Tilaisuus pidettiin Royal Caninin tiloissa ja tuliaisina sieltä ihmisellä oli uusi laukku, lemmikkipassiin kannet, peitto, kynä ja ruokalahjakortti, joka menee eteenpäin niille, joilla ei ole ruokaa ja omaa kotia. Tilaisuudessa ihminen oli selvästi syöny kauheen kasan karkkia ja sipsiä, sillä oli ihan sellainen ilme. Niin ja juonu salaa limpparia. Muutaman suklaapatukanki se tais tuoda kotiin. Tärkein tuliainen oli kasa lippuja Eläinystäväni-tapahtumaan, samalla lipulla pääsee yhteensä viiteen eri messutapahtumaan, eli näihin: www.lapsimessut.fi, www.kadentaitotapahtuma.fi, www.elainystavani.fi, www.outletexpo.fi ja www.modelexpo.fi. Messutapahtuma on avoinna perjantaina 21.4. klo 9–18 (HUOM! Ei Eläinystäväni, joka on avoinna vain la–su), lauantaina 22.4. klo 9–18 ja sunnuntaina 23.4.klo 9–17. 

Messukeskus kertoo näin Eläinystäväni-tapahtumasta:
Lemmikkitapahtuma Eläinystäväni on avoinna la-su 22.-23.4. Messukeskuksessa Helsingissä ja se on tarkoitettu kaikille pieneläimistä ja lemmikeistä kiinnostuneille. Ohjelmassa on mm. Cavalier Club Show, Suomen Griffon -yhdistyksen erikoisnäyttely ja kansainvälinen kissanäyttely, jossa on päivittäin 500 upeaa eläintä. Uutuutena on ohjelmassa dogbic, joka laittaa sekä koiran että omistajan liikkeelle. Lajin kehittäjä Meri Satama koiransa Urhon kanssa sekä dogbic-ohjaajat esittelevät lajia. Dogbic lanseerataan kilpailumuotona Suomessa ensimmäistä kertaa Eläinystäväni-messuilla.


Kiinnostuitko? Me arvotaan täällä blogissa yhteensä viisi lippua, kolme paperista, ja kaksi sähköistä, joilla pääsee yhtenä päivänä kaikkiin yllämainittuihin tapahtumiin, joista Eläinystäväni muista poiketen avoinna vain lauantaina ja sunnuntaina. Arvontaan osallistut jättämällä kommentin tähän viestiin  10.4.2017 klo 12.00 mennessä. Kerro kommentissasi, mikäli aiot mennä messuille jo perjantaina, niin voiton sattuessa kohdallesi tiedämme sitten laittaa sellaisen lipun, jolla pääsee perjantaina sisään myös.

Arvontaonnea ihan jokaiselle toivottavat Pena ja Punkku, jotka nauttivat lintujen laulusta ja kevään tuoksuista täysin tassuin.

12 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa =) Tänä vuonna messuilenkin molempina päivinä, perjantaina keskitys noihin muihin ja lauantain pyhitän sitten eläimille! Odotan jo innnolla koska juna täältä pohjanmaalta starttaa kohti Helsinkiä =)

  VastaaPoista
 2. Olispa ihana päästä messuilemaan perheen kanssa! :) Perjantaina olisi oikeastaan ainoa mahdollisuus mennä, joten toivotaan että arpaonni osuu kohdalle!
  Sähköpostini on milla.tuomainen(at)outlook.com

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa. Viikonloppuna olisi tarkoitus mennä messuilemaan tyttäreni kanssa, jotta pääsisi eläimiinkin tutustumaan. Samalla tietysti katsastaisimme muunkin messutarjonnan :) Nyt vain peukut pystyn et onnais arvonnassa :)

  anu.jaakonsaari@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Osallistutaan mekin, viikonloppu parempi.

  VastaaPoista
 5. Mukaan kivaan arvontaan! Viikonloppuna olisi tarkoitus mennä =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Lauantaina menossa :)
  ida.kojo@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Olisipa ihanaa päästä messuillemaan piiiitkästä aikaa! Tuolla pääsisi tutustumaan niin monelle messualueelle että varmasti koko perheelle löytyisi jotain kiinnotavaa! :) Lauantaina tai sunnuntaina olisi mukava päästä käymään.
  Sivonnii(at)gmail.com

  VastaaPoista
 8. Messuille menossa! Suunnitelmat ei vielä ihan selvillä, ehkä jo perjantaina��
  Jahasveros@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Voi ihminen, minkä meni salaa tekemään. Mutta kiva kun oli teillekin tuliaisia. :)
  Meiltä lähtisi mielellään ihminen ja pieniä ihmisiä messuille viikonloppuna, jotta nähdään eläinystäviä, eli mukaan arvontaan. (piivoitto@gmail.com)

  VastaaPoista
 10. Messuilla meiltä yksi kissa näyttelyssä (saa tulla lauantaina moikkaamaan jos sattuu olemaan menossa silloin! Kissa on tosin myös sunnuntaina paikalla mutta omistaja ei), mutta koska kiva olisi kutsua perhekin heillekin rakasta kissaa katsomaan, niin tuuriani tässä koittelen. ;)
  nethel-estel@outlook.com

  VastaaPoista
 11. Mukana! Tuossa on kaksi messua, jotka kiinnostaa niin pakkohan aitä on onneaan koittaa :)
  Jenzquu@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Oi, tosi kivaa kun bloggaajia noin arvostetaan! :) Oisi niin huippua, yhäkin, päästä joskus messuilemaan, mutta ei tänä(kään) vuonna.

  VastaaPoista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)