29.7.2017

Olin apuna

Joitakin päiviä sitten oli Sofin ja Olgan aika käydä rokotuksilla ja manikyyrissä, menin kantoavuksi mukaan, vaikka Miukumaan mami olisi tästä hommasta selvinnyt varsin hyvin yksinäänkin. Olin utelias näkemään tytöt vieraassa ympäristössä. :D Tytöt menivät kuljetuslaukkuihinsa helpommin, kuin kuvittelin ja automatka oli omituisen hiljainen. 

Ensin oli Sofin vuoro tulla pöydälle, neito antoi lääkärin tehdä tehtävänsä. Rokotuskin upposi niin, että Sofi ei varmasti edes huomannut piikkiä takamuksessaan. Kynsien leikkaus meni niin hienosti, että hetken epäilin kissan vaihtuneen jossakin vaiheessa, mutta kyllähän se oikea kissa kuitenkin oli. Lääkärillä selvästikin varmempi ote, kuin mulla ja Miukumaan mamilla yhteensä.
Sisko, älä sitte tuu ulos sieltä, jos noi houkuttelee! Niillä on juoni!
Olga ei olisi halunnut tulla kopasta tutkittavaks ollenkaan, mutta kun tutkimus alkoi, sai lääkäri tehdä työnsä rauhassa. Olga hiukan kapinoi kynsien leikkuuta, mutta kyllä ne leikatuksi tulivat, melkoiset tikarit Olga olikin jo ehtinyt kasvattaa. Tikarin jämistä ei valitettavasti tullut kuvaa. :)
En haluu, kun Sofi sanoo, että juonitte jotain!
Molemmat tytöt todettiin terveiksi ja hyväkuntoisiksi, molemmilla on hieman hammaskiveä, Olgalla muistaakseni vähemmän. Kumpikin on juuri sopivan painoinen ja turkit hyvässä kunnossa.

Oli oikein mielenkiintoista nähdä miten erilaisesti kissat käyttäytyvät kodin ulkopuolella. Kiitos, että sain tulla mukaan!

Meidän elämä on muuttumassa melko hurjasti tulevan kuukauden sisään, siitä enemmän lähipäivinä! Viettäkäähän ihania kesäpäiviä. Terkuin ihminen.

23 kommenttia:

 1. Onko tyttöjen eläinlääkäri erilainen kuin poikien? Ai teilläkin muutoksia :o Ei kai teidänkin nojatuolia myydä! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pojilla on ollu melkein aina mieslääkäri, ja tää oli nainen, että silleen ne ainakin oli erilaiset. :D
   -ihminen

   Ei meidän nojatuoli kai joudu myytäväks, mutta monta muuta tavaraa kuulemma joutuu. Ehkä.
   -Pena

   Poista
 2. Hyvä että meni reissu hyvin! Meillä ei kyllä toimisi tuollainen kantokoppa. Kissaa ei saisi sieltä ulos millään tavalla, ei ainakaan Friedeä, koska se suuttuisi perusteellisesti. Pitää olla sellaiset kopat, joista saa katon auki :-D

  Toivottavasti teillä on hyviä muutoksia tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Olgaa joutui myös vähän onkimaan ulos kopasta, mutta eipä mitenkään ihan hirveä homma näyttänyt olevan.
   Meidän muutos tulee olemaan monella tavalla hyvä, mutta kyllä siihen muutama haittapuolikin sisältyy. :D

   Poista
 3. Leidit ovat hyväkäytöksisiä :)

  Muutoksia jäämme odottelemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä leidit tosi hyväkäytöksisiä! Kotona eivät kyllä kynsienleikkuu aikaan käyttäydy ihan niin hyvin, kuin lääkärissä. :D
   Muutoksista lähipäivinä enemmän. :D

   Poista
 4. Reippastihan tytöt! Meilläkin leikattiin kynnet pari päivää sitten, paitsi peukkukynsiin tarviin kyl aina sen toisen ihmisen.

  Muutoksia. Onks Pena pyytänyt mennä kihloihin meikäläisen kaa? Mä sanon heti kyllä tähän lajienvälisen rakkauven kohtaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytöt olivat kyllä todella reippaita! Meillä pojat antaa leikata kynnet melko helposti, toisinaan on vähäistä kiemurtelua, mutta aina ovat tulleet leikatuksi.
   Pena kyllä varmaan valitsis kihlat sun kanssa ennemmin, kuin sen mitä on tulossa. :D

   Poista
 5. Onpa hienoa, että lähdit ja pääsit mukaan! Ja tiedoksesi vaan, että Ana on vähän polleana tuosta rakkaudesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se mentävä katsomaan miten neidot käyttäytyy lekulla, kun tilaisuus kerrankin tuli!
   Jotenkin olen ollut huomaavinani, että Ana ihan pikkuisen tykkää Penan rakkaudesta. :D

   Poista
 6. Niinpä, kuningatar oli aika nöyrää tyttöä lääkäritädin käsittelyssä :) Häntä kiertyy takajalkojen välistä tosi tiukkaan masun alle.
  Nuo kopat toimivat meillä loistavasti. Tytöt eivät pelkää niitä ollenkaan, kun muovikoppia kammoksuttiin kamalasti. Noihin jopa mentiin makoilemaan, kun ne olivat olohuoneessa koottuna päivää ennen reissua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä! En ois uskonut. :D
   Kopat on kyllä sellaiset, että niissä on varmaan mukavampi olla, kuin kovassa muovikopassa, ja noiden kantaminen on paljon helpompaa, kun ei tarvi kättä pitää hölmösti kaukana kropasta.

   Poista
 7. Vähänkö oli kivaa kun olit mukana henkisenä tukena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uteliaisuus avaa toisinaan ihan hauskoja mahdollisuuksia. :)

   Poista
 8. Iso arvostus ! Uskoisin, että apukädet on aina tervetulleita :)

  Mutta nyt jätit sellaisen hangerin tähän, että paraa ilmoitella uutinen pikaiseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän apukädet on monessa tilanteessa hyödylliset. :)
   Hih, lähipäivinä kerrotaan... :D

   Poista
 9. Nyt jäi vähän jännittämään, että mistäköhän muutoksista teillä on kyse.. :O Kiva kuulla neitosten lääkärireissusta ja mallikkaastihan Olga ja Sofi olivatkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, kun kaikki haluaa kuulla meidän muutoksista. :D Ei ainakaan jää seuraava kirjoitus lukematta keneltäkään. :D
   Tytöt olivat tosi kiltisti ja autossa niin hiljaisia, että vieläkin ihmetyttää. :D

   Poista
 10. Koska me saadaan lukea muutoksista? Eihän pojat muutu..
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pojat muutu. Asiat poikien ympärillä sitten muuttuukin jonkin verran.
   -ihminen

   Poista
 11. Aina kivaa, jos/kun lekurireissu menee hyvin! :) On tosiaan mielenkiintoista nähdä miten eri kisut reagoi matkoihin ja tutkimuksiin. Me käytiin äidin kisun kanssa toisella paikkakunnalla lääkärissä ja matka-ahdistuksesta kärsivä Tuisku oli ensimmäistä kertaa kopassa, kun ennen se on ollut joko sylissä valjaissa tai sitten sellaisessa aika avoimessa käsilaukkumaisessa kopassa (valjaissa), johon ei saa kissaa kokonaan suljettua. Tuisku on kerran murtautunut paniikissa kopasta ulos, joten koppa on ollut nou-nou, mutta viime näyttelyssä piti sitä turvapaikkana kun päästettiin se kaverin Elmon koppaan, joten innostuttiin testaamaan nyt matkallekin. Tuisku oli paljon rauhallisempi kopassa, ei huutanut ja läähättänyt yhtä paljon ja jopa nukahtikin hetkeksi pari kertaa. :) Tästä lähin poitsu tulee matkustamaan aina kopassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännää miten toisille koppa matkalla on paras mahdollinen turvapaikka, ja joillekin se pahin mahdollinen. Tyttöjä ei selvästikään kopassa matkustaminen haitannut yhtään, mutta poitsujen kanssa tarina olikin ihan toinen. :)

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)