7.8.2017

Vi ska flytta till Sverige

Lilla Le järvi sumuisena aamuna.
Kuten jotkut jo vähän arvailivatkin, on se just niin, että me muutetaan, nyt ei mennäkään kaupungin reunalta keskelle tai toisin päin, vaan mennään toiseen maahan. Me muutetaan Ruotsiin. Ihminen on ollu tosi pitkään ilman töihin-juttua, ja se on jo jonkun aikaa harkinnut, että ottaa yhteyttä sen entiseen töihin-juttuun, joka on siellä Ruotsissa. Ei se sitte heti saanut kuitenkaan aikaiseksi sitä yhteysjuttua, kun toivoi, että löytyis lähempää niitä töihin-juttuja. Vähän aikaa sitten sille tuli sellasesta jostain rekrytoimistosta postia, että sinne ruotsalaiseen paikkaan haetaan työntekijöitä. Sitäkin ihminen mietti monta päivää, että pitäskö vai eikö, ja lopulta totes, että antaa mennä vaan, ei sitä loputtomiin voida elää halvimmalla mahdollisella ruualla* ja tinkiä jokaisesta jutusta. 
Stora Le
Ihminen sai töihin-jutun sieltä Ruotsista, ja siellä se aloittaa 5.9., me muutetaan jo vähän aikaisemmin, että ehdittäis tottua uuteen kotiin ennen, kuin ihminen menee töihin-juttuun. Jos joku siis haluaa nähdä meitä vielä ennen, kuin lähdetään, niin nyt alkaa jo olla hoppu!
Edissä asuu paljon sorsia.
Isoja ja pieniä.
Mihin me sitten mennään? No se kaupunki, sen nimi on Ed, ja se on Göteborgin ja Oslon puolivälissä suunnilleen. Ed on Dals-Edin kunnan keskustaajama ja taajamassa asuu noin 5000 ihmistä ja paljon sorsia. Edissä on myös joku ihmeellinen tarha, siellä on jotain tollasia päättömiä hirviöitä! 

Ihminen on aiemmin asunut tuolla, ja tää juttu on kuvitettu ihmisen lemppariasioilla, joita tuolla oli silloin ja on varmaan vieläkin.

Mukavaa viikon jatkoa kaikille toivottavat Pena ja Punkku, jotka toivovat, että kohta jo loppuis tämä jatkuva muuttaminen.

*Toim. huom. Ihminen siis on elänyt halvimmalla mahdollisella ruualla, eivät kissat!!!39 kommenttia:

 1. Teillä on ehkä pari kilsaa pitempi muuttomatka kuin meillä. Pääsettekö tekin välillä viikonloppuisin käymään vanhassa kodissa? - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vähän pidempi, pitää mennä sellaseen isoon laivaan, joka lilluu vedessä! Vanhassa kodissa me ei päästä käymään, mutta ihminen on aatellu kysyä, että jos joskus lomalla voitais käydä tyypin luona koko porukka kylässä ja olla siellä muutama päivä.
   -Pena

   Poista
 2. Huh, miten jännä muutos! Nuo teidän tulevat maisemat näyttää tosi kauniilta, jahdatkaahan sorsia ilolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyl tosi jännää. Me on katottu noita ihmisen kuvia tuolta, ja ainaki sorsat näyttää tosi herkullisilta.
   -P&P

   Poista
 3. Oho, iso muutos! Harmi silleen, kun teillä on ollut Sofi ja Olga naapureina, mutta ei sitä voi ilman Töihin:tä ikuisesti olla. Hyvää muuttoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmistä ainakin harmittaa tosi paljon, kun se ei enää pääse hoitaa Sofia ja Olgaa, eikä hillumaan niiden mamin kanssa kaikkialla, mut toisaalta se on kanssa tosi onnellinen, että pääsee sinne töihin-juttuun taas ja saa lopettaa pihistelemisen. Kyl meillekin tulee tyttöjen tuoksuja ikävä. Ja tyttöjen mamia.
   -P&P

   Poista
 4. Oh, te meette ihan toiseen maahan. Kyllä kai te tällä kielellä vielä kuulumiset kerrotte sillä me ei osata muiden maiden kissaa?! Hiukka jänskää! Toivottavasti matka ja kaikki menee hyvin. Muistakaa auttaa kun ihminen laatikottaa teidän kotia.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tällä kielellä jatketaan, ei meistä kukaan osaa paljon enempää tota vierasta kisaa, kuin mitä tossa otsikossa on!
   Me on autettu ihmistä tosi paljon laatikoiden kanssa, mut ihminen kyl väittää, et ei me oikeesti auteta. Ihmeellistä.
   -Punkku

   Poista
 5. Vi var litet rädda för detta. Hoppas att allt går bra ❤️

  VastaaPoista
 6. Lycka till! Ed ser väldigt vackert ut! ...ja siihen loppui ruåttin kielen taito. :D Kiva, että paikka on ennestään tuttu. Kissoille on varmaan aika sama, missä maassa ollaan, kunhan saa herkkuja ja on mukava nukkumapaikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei meistäkään kukaan osaa paljon enempää ruottia. :D Eiköhän kissat viihdy, kun on omat tutut rojut ja hajut. Tyyppiä niille saattaa tulla ikävä kyllä...

   Poista
 7. Hyvää ja turvallista matkka ja sitten kuulumiset taas tänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Luvataan viimeistään sitte periltä laittaa kuulumisia.
   -P&P

   Poista
 8. Hui! Vaikka Ruotsi on niin lähellä, niin tästä tuli ihan saman fiilikset kuin Kollinkoukkuja muutosta Australiaan.... :'DD Haikeaa, mutta kiva, ettet ihan tuntemattomaan paikkaan ole menossa! Onnea työpaikasta! :) Teistä tulee kunnon kuninkaallisia kun saatte kruunuja niinkin paljon, että niitä jopa vaihdetaan hyödykkeisiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, Australia oiskin mielenkiintoista nähdä... :D
   Kiitos, hyvä työpaikka on ihan loistava juttu. Vihdoinkin. Kruunuja en ookkaan tuolta kantilta ajatellu, meidän prinssi ja mikäs toi toinen mahtoikaan olla, saavatkin revitellä kunnolla kruunujensa kanssa tuolla. :D

   Poista
 9. Oho! No mutta ei muuta kuin onnea matkaan! Tylsää tuo muuttamimen, mutta toivottavasti viihdytte uudessa kodissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän me viihdytä. Pojat varmaan viihtyy missä vaan, kunhan ruoka ilmestyy kuppiin säännöllisesti. :D
   -Pena, Punkku ja ihminen

   Poista
 10. Hyvää matkaa! Luotamme siihen, että Ruotsistakin on yhteys tänne blogistaniaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän tuo yhteys pysy.
   -ihminen

   Kiitti! Kyl me pakotetaan toi ihminen pitämään näitä yhteyksiä yllä, muuten me ei yhtään tiedetä mitä meidän kaikille kamuille kuuluu!
   -P&P

   Poista
 11. Jestas ! Mekin luotetaan, että Ruåtsin internetti ylettyy meille Suomeen asti ja blogistaniassa tavataan!
  Isoja muutoksia, onnea muuttoon!

  Ps. me tiedettiin, että Pena ja Punkku ei.tod. ole joutunut nuudeleilla elämään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ennenkii ylettyny, niin miks ei nyttenkii...
   -ihminen

   Kyl mulle ois nuudelitki kelvannu! Tai ihan mikä vaan. Kaikki mikä mahtuu kurkusta alas on oikeestaan hyvää ruokaa. Ihminen kyl sanoo, et ei oo.
   -Punkku

   Poista
 12. Oi, jännää! Onnea uuteen maahan ja työpaikkaan ja eiköhän tuolla kissatkin viihdy. Näyttää tosi kauniilta paikalta kuvien perusteella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä mä uskon, että kissat viihtyy kun vaan sapuska ilmestyy kippoon ajallaan. :D
   -ihminen

   Kyl me aiotaan viihtyy, vaiks ihminen sanooki, et me ei saada pyydystää noit sorsia. Meil on onneks vähän lyhempi toi muuttomatka, kuin mitä teillä oli...
   -P&P

   Poista
 13. Ruotsi on mukava maa, onnea muuttoon ja uuteen kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi väittää, että en tykkäis, kun tuonne oon itteeni ja kissoja raahaamassa. :D
   Kiitos, onnea muuttoon tarvitaan, viikko aikaa, ja suurin osa kamoista vielä pakkaamatta... :D
   -ihminen

   Hei kiitti! Me tarvitaan sitä onnee, ku joudutaan matkustaa kopassa! Ei saada olla turvavyövaljaissa siel autossa, ku pitää olla kopassa. Kamalaa!
   -P&P

   Poista
 14. Härregyyd. Mutta Pena, me voidaan varmaan jatkaa rakkauttamme näin virtuaalisesti? Ja Punkku, sä oot niin kaunis poika kans, vaikka et tykännytkään olla mun sylissä. Hirmu hyvä, että töi. Silleen saa rahaa ja rahalla kissanruokaa ja leluja ja vaikka mitä! Te pärjäätte oikein hyvin maailmalla, ja toivotaan että Sofi ja Olga pärjää ilman teitä! Se onkin sit toinen juttu se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun rakkaus sinuun ei koskaan kuole, ei vaikka ihminen raahais mut mihin kauas!
   -Pena

   Sylittely on vähän sellast pölhöö puuhaa, vahingossa vaan voi sitä tehdä.
   -Punkku

   Kyl me pärjätään, ja Sofi ja Olga pärjää, kun niillä on tyyppi lähellä, tytöt tykkää, kun tulee kunnon leikittäjä aina välillä kylään. Tai on niiden mamikin kunnon leikittäjä, mutta tyyppi on eri tavalla kunnon leikittäjä. :D
   -ihminen

   Poista
 15. Muuttaminen on aina vähän tylsää, mutta onneksi uudet paikat on aina kivoja <3 Onnea uusiin tuuliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan siellä uudessa paikassa on meidän oma peti, vessat ja tarpeeks sapuskaa, ni eiköhän me viihdytä. Matka vaan vähän jänskättää, ku joudutaan koppaan!
   -P&P

   Poista
 16. Oj då, vad spännande! Toivottavasti koppamatka menee nopeasti ja laatikot tyhjenee rojuista, ni pääsette leikkimään paffileikkejä :) Lycka till ja onnea matkaan! Onnittelut myös tööpaikasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vähän kestäny tää kommentteihin vastailu, mutta kerrottakoon nyt vielä, ettäm atka tosiaan meni yllättävän hyvin ja töissäkin on hommat lähteneet hyvin liikkeelle. :)

   Poista
 17. Kovasti paljon teille kaikille onnenhalauksia ja rapsutuksia sinne uuteen kotiin. Onneksi on blogi, jossa saadaan kuulumisia. Lycka till ❤❤❤

  VastaaPoista
 18. Jasso he ova nys sit hiuka niinku ulkomaalaissi. Sit kum pojat o oppinus sem paikallise murtte, voisik saarap pikku vinkki, et määki. Olis vaa jäännä kilju akan korva ulkomaan kiälel. Se tykkä nim pahukset ku mää laula sil yläkerras sillon ku ukko o jossa reisullas ja jätti kolliraukan kotti. Mut ei täs kummemppi. Nautiskelkka siit olemisest jua niim pois päi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ens kerralla laulaa silleen määääääååååååååuuuuuurrrrrrrrråååååååuuuuuuu, se on kuulemma tätä ruottia.
   -Pena

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)