23.11.2017

Herkkukanaa ja herkkuankkaa

Herkkuja testiin
Syksyllä, vähän sen jälkeen kun muutettiin Ruotsiin, pojat osallistuivat instassa PrimaCatin arvontaan, jossa palkintona oli PrimaCatin uusia höyrykypsennettyjä herkkuja. Muutama päivä osallistumisen jälkeen pojat saivat kaksi pakettia PrimaCateilta. Pakettien sisältö oli niin herkullinen, että ihmisen sormet muistavat sen vielä pitkään.Paketeista paljastui pari pussukkaa kanan- ja ankanmakuisia Tender Fillets herkkuja, ja pari hauskasti rapisevaa palloa. Jo ennen, kuin ehdin yhtäkään pussukkaa avata, jouduin häätämään kissoja kauemmas, tuoksu tuntui selvästi voimakkaammin kissan, kuin ihmisen nenään.

Harmillista, että näitä herkkuja ei saa täältä meiltä missään. On ehkä ryhdyttävä opiskelemaan höyrykypsennystä. Tokihan vihanneksia tulee höyrykattilassa toisinaan keiteltyä, mutta voiko vastaavalla tavalla käsitellystä lihasta tulla kissoille mahtavaa herkkua? Vaikea uskoa. Pitää kokeilla.
Kiitos PrimaCat näistä herkuista, pojat osoittivat rakkautensa näitä herkkuja kohtaan kuolaamalla lattian märäksi odottaessaan muovipussukoiden aukeamista. Niin ja puremalla ihmistä sormiin, joista file oli jo kadonnut sinne missä kissan nälkä asuu.

Hauskaa iltaa kaikille toivottaa ihminen!

26 kommenttia:

 1. Me saatiin noita ankan makuisia messuilta ja maistettiin tai Ruffe maistoi oli ihan super hyviä. Näitä kyllä löytyy meiltä ihan sittarista ehkä joku suomentuttu voisi niitä lähettää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu kyllä olevan melkeinpä kaikille maistuvaa herkkua! Jos en ite onnistu höyrykattilassa pääsemään vastaavaan tulokseen, niin sitte pitää kyllä laittaa joku lähetyspuuhiin. Täältä meidän kyliltä ei saa mitään muuta, kuin jotain erittäin vähälihaisia ruokia, mut sitte kun menee vähän isommille kylille, saattaa satunnaisesti löytää PrimaCattiakin hyllystä. Onneks kaupasta saa sentään kanan sydämiä!

   Poista
 2. Kyllä näyttää maistuvan pojille, kuvat kertoo kaiken 😀
  On ne ruottalaiset hoopoja, kun niillä ei ole tuollaisia herkkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä erittäin maistuvat herkut. :D
   Nää ruottalaiset on kyllä monessa muussakin asiassa melko hoopoja. :D

   Poista
 3. Minäkin maistoin tuollaista tässä syksyllä; se oli niin hyvääää! Ihan mun juttu (ei Maxin) Pitääpä sanoa emännälle että menee hakemaan mulle niitä lähisittarista, kun Ruffekin on saanut sieltä - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyl tosi hyvää! Sun onni, että lähikaupasta saa.
   -Pena

   Poista
 4. Kiva, että teillekin tuli maistelupostaus näistä :) Me ei olla vielä saatu ankkaa tassuihimme, mutta eiköhän se oo ihan yhtä hyvää kuin tuo kanakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmana on yhtä hyvää, jos ei jopa vähän parempaa!
   -Punkku

   Poista
 5. Piti vielä mainita, että noi Punkun kainalokiharat on ihan mahtavat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sillä aika vallattomat kainalokarvat, ei ainakaan kainaloille tuu kylmä. :D

   Poista
 6. Hyvä että maistuu, tosin harmi ettei siellä merkkiä myydä:(
  Näyttää kanssa semmosilta jotka täälläkin saattais olla melkosta herkkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuolla isommissa kylissä näkynyt PrimaCatin ruokia, mutta näitä herkkuja ei. Pitää toivoa, että nekin joskus tulevat valikoimiin.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Tuntui myös olevan herkkua, ja vieläpä terveellistä!

   Poista
 8. Tämäpä mielenkiintoista! Täytyy tutustua josko täältä jostain löytyisi!

  VastaaPoista
 9. Me kans tykättiin noista TOSI kovin. Ootteko selvittäny voiko Primakatin tuotteita tilata postissa?
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän nuita jossakin verkkokaupassa on näkynyt, mutta mieluumminhan sitä nappais niitä kaupasta samalla, kuin tekee omat ostokset. :)

   Poista
 10. Hellou lads! Hauska nähdä poiken kuvia pitkästä aikaa! Hyvin näyttää kotiutuminen käyneen, eikä ruokahalussa vikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Ana, ihana kuriseva ihminen! Me ollaan kotiuduttu tosi hyvin, ja ruoka maistuu! Kai huomasit meidän vähän pidemmät kuulumiset tossa aikasemmassa jutussa?
   -Pena

   Poista
 11. Meillä ollaan varmaan jotenkin erikoisia, kun kukaan ei tykännyt. Jopa emännän nokkaan haiskahti vähän härskiintyneeltä ....?
  Tai sattuiko meille vaan huono tsägä pakkauksen kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiskohan ollu vähän huono paketti... Meillä ei kyllä ollu ihmisen nenään mitenkään härski tuoksu. Sellanen kuollu eläin.

   Poista
 12. Noi on siis parasta ikinä, niin kuin IKINÄ! IIIIKIIIIINÄ!

  Terkut; Triolan pedot

  VastaaPoista
 13. Oho, onko Primacatillakin näitä?! Täälläpäin on näkynyt vain Encorelta, mutta toisaalta Primacatien tuotteet muutenkin on tulleet aika viiveellä tänne valikoiman laajuuden suhteen. Näyttää tosi hyviltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nää on aika uus juttu, ja hyvä sellainen. Harmillista vaan, että näitä ei saa täältä meiltä mistään. Poikien mielestä selvästi ihan ykkösherkku.

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)