20.9.2018

Ilon ja onnen päivä!

Tänään meidän postiluukusta putosi mainosten lisäksi sisään valkoinen kirjekuori, joka tuoksui taivaalliselta. Oltais voitu haistella sitä vaikka koko päivän, mutta ihminen tuli kotiin ja otti kuoren pois. Kiitti, kun ei oltu riuhdottu kuorta auki. 

Lopulta ihminen avasi kuoren ja mikä ihanuus! Kuoressa oli pieni pussillinen iloa, maailman parasta vihreää, ihan tuoretta kissanminttua!
Kiitos tästä mahtavasta arvontavoitosta Ame ja Tuike!
Illalla ihminen yhtäkkiä huijas meidät pois keittiöstä. Keittiön ovien alta alkoi tulla ihania tuoksuja olkkariin ja eteiseen. Yritin kovasti avata keittiön ovia, mutta ihminen oli muistanut laittaa ne lukkoon. Lopulta ovet aukesivat ja mikä meitä odottikaan! Onni, kupillinen onnea kummallekin! Katsokaa mikä herkkupala, ihan ihka-aito possun sydän! Siitä on yli vuosi, kun tätä herkkua on saatu maistella, onneksi sitä riitti pakkaseenkin moneksi päiväksi. 

Ihminen kerto, että meidän kylälle on kesällä auennut pieni lihakauppa, ja pari viikkoa sitten ihminen viimein rohkaisi mielensä ja kävi kysymässä saisiko kaupan kautta tilattua possun sydäntä. Tilaus onnistui, ja tänään ihminen haki neljä ihanaa sydäntä meille ruuaksi. Lupasi kysellä seuraavaksi myös lampaan sydäntä, sellasesta me ei oltu ennen ees kuultu, mutta kelpais kyllä sekin varmaan. Ja kanan kivipiirakin ois kiva ylläri. Koska ihminen oli meille kiltti, niin pakko kai sille on antaa tilaa mainostaa...


Meillä on menossa kulttuuriviikot, hakivat Stora Le aiheisia kuvia valokuvanäyttelyyn.
Kaivoin arkistoista kuvan vuodelta 2012 ja tuossa se nyt tönöttää, keskellä yläriviä!!!Hauskaa loppuiltaa ja mukavaa lähestyvää viikonloppua toivottaa kaikille Punkku, the red hurricane!

17 kommenttia:

 1. Oi teilläkin on tuota minttua, ollaan hiukka kateellisia. Possunsydän on parasta! -M&M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi minttu on kyllä ihan huippukamaa, ja sydän myös. Molemmat.
   -P&P

   Poista
 2. Kulttuuria, leikkiä, ruokaa ja minttuimppaus. Sitten unet päälle vai? 😸

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan heti voinu nukkua, minttu tekee niin hassun olon, mut yöllä nukutti kyllä hyvin.
   -Pena

   Poista
 3. On teillä ollu kyllä hyvät eväät ❤ ja tää minttu taitaa kyllä olla vähän rähinäminttua. Tuppaa aiheuttamaan pientä kinaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän piti malliks näyttää, et miten meil painitaan!
   -Punkku

   Poista
 4. Rajat ei pidättele huumelähetyksiä... ja hyvä niin! Vai mitä, mirrit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näköjään pidättele... Eikä valiteta, että näin on!
   -P&P

   Poista
 5. Niin mites tuo pääsi rajan yli? Kun meidän mami aina trakistetaan lentokentällä, että ei sillä ole kissanminttua matkassa. Onko teillä joku erikoislupa?
  Mutta näytti tosiaan olevan superihanaa 😺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän mami taitaa olla aika paljon enempi epäilyttävä, kuin valkoinen kirjekuori. :D
   -Pena

   Poista
 6. Mintunhuuruinen pikapaini :DDDDD

  VastaaPoista
 7. Nyt on mintut kohdillaan! Onneks olkoon arvontavoitosta! Possunsydän maistuu pitkän tauon jälkeen varmasti tosi hyvältä. Onnea myös ihmiselle näyttelyyn pääsystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, minttu on just loistavaa! Sydän on herkkua, vois syödä sitä pelkästään!
   -P&P

   Ihminen kiittää.

   Poista
 8. Heh, Pena ei selvästi arvostanut Punkun yritystä napata omaa osuuttaan mintusta :D Ja Punkku vaikutti siltä, että ois mennyt vaikka pussineen päivineen.

  VastaaPoista
 9. Upeaa nähdä, että laatuhuumeita arvostetaan :D

  VastaaPoista
 10. TUORETTA minttua?! Wow! Voin niin kuvitella miten se pelkkä tuoreuskin tuoksuu huumaavasti. :D Kiltit pojat tosiaan kun eivät repineet kuorta auki! Ja kiltti Pena myös kun otti Punkun häirinnät leikkinä eikä suuttunut, toisin kuin meillä Koda olisi saanut tuossa Rakulta melkoiset sähinät. :D

  VastaaPoista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)