3.12.2018

Mitä kuuluu meidän juoksuharrastukselle nyt? Eli joulukuun kolmas luukku.

Muistatte, kun meistä yritettiin tehdä jyrsijöitä? No, penska harrastaa, minä joskus todellakin vahingossa, ja vain herkkujen avulla. Enimmäkseen, kaikista ohjevidoilla olevista ohjeista huolimatta, pyörä on vain kasa kallista muovia, mutta joinakin päivinä penska käy siinä ottamassa muutaman askeleen ja mä nukun siinä, se on tosi hyvä peti.
-Pena

Kyl tää just nukkumapaikaks kelpaa, muuten turha.

En mä nyt juokse, ku kuvaat. Et saanu sitä videotakaan. Hähä.

Juoksupyörä on kiva, mutta menee turkki sekaisin, ja tulee hiki, jos liikaa juoksee. Ja ihminen innostuu ihan liikaa, jos näkee mut juoksemassa, niin parempi rajoittaa vähän. Namin avulla juoksen tietty mielelläni, ja joskus punaisen pisteen kaverina myös. Ihan hauska kapistus, vaikka onkin kasa kallista muovia, ja meidän kodin piti pyrkiä mahdollisimman muovittomaan elämään. Hupsis.
-Punkku

"yksinäinen juoksupyörä olohuoneen nurkassaaa..."

Se on tosiaan kasa kallista muovia, kuten pojat kuvailevat, mutta jokainen siinä otettu askel tuottaa niin isoa iloa niin minussa kuin siinä askeltavassa kissassakin, että ei niin kamalasti harmita vaikka menikin rahaa aikamoinen kasa tuohon. Eihän sitä tiedä jos meille vielä ilmestyy joku pikkuinen kisu joskus, ja hän sitten nämä vanhemmat opettaisi tuossa rellestämään. Voi pentukuume...
-ihminen

Hyvää joulukuun kolmatta toivottaa Pena, Punkku ja ihminen

10 kommenttia:

 1. Vai tuli siitä kallis kasa muovia. Jos se kuitenkin vielä joku päivä tuleekin ahkeraan käyttöön. Sitten kun tulee tarve päästä liikkumaan ja nopsaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarve olisi liikkua runsaasti ja lujaa, mutta ihmisen kiusaks en viitti. Parempi viiä ihmistä ulos satoi tai paistoi.
   Ja lisää kakaroita mä en meille huoli!
   -Pena

   Poista
 2. Tuo on niin kivan ja hyödyllisen näköinen kissojen kuntoa ajatellen. Meillä Pepsi tuohon ei tassullaan koskisi, mutta Maxin toivoisin innostuvan.. Tosin voisi vaatia sitä punaista pistettä tai herkkuja :D Toivottavasti saatte käyttöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotin kyllä isompaa innostusta, Punkulta lähinnä, mutta ei sitte, ku ei kelpaa. Ois ihmiskokoa, ni juoksisin itteni pyörryksiin joka ilta! 🤣

   Poista
 3. Meillä luultavasti katsottaisiin, että minkä ihmeen häkkyrän sä siihen kasasit ja häivyttäisiin takavasemmalle. Olga voisi ehkä kokeilla namin kanssa, ehkä jopa vähän innostua.
  Pentukuume 😹 Siihen on vain yksi ratkaisu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella Olgan tuohon, ensin varovainen nuuhkaisu, sitten testi etutassulla, etutassujen jälkeen takatassut mukaan ja sitten mukavan rauhallista löntystelyä vailla kiirettä mihinkään.

   Poista
 4. Juoskaa, lapset, juoskaa nyt kun on tommonen hieno! HÖ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei juosta, tai jos juostaan, ni ei kerrota kellekään!
   -P&P

   Poista
 5. Kasa kallista muovia on kyllä supertyylikäs edelleenkin. Miten voi juoksupyörä näyttää tuolta? *_* Tekisi mieli hankkia itsekin, mutta tilaavievä ja kallis ja kävisi varmaan niinkuin teilläkin: ei kukaan siinä juoksisi. :/

  Pentukuume?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oltais vähän lähempänä voisin antaa pyörän teille testiin, niin näkisit olisko käyttöä.

   Pentukuume vaivaa pahana, joka puolella on pentuja, mutta meillä ei. :)

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)