1.12.2018

Tapahtui eräänä marraskuun iltapäivänä, eli joulukalenterin eka luukku

"Tänä vuonna ei osteta joulukalentereita. Joko tehdään itse, tai sitten annan vaan joka aamu purkista yhet ylimääräset namit." Joulukalenterit ei valmistu, ja päätän mennä aamunameilla, mutta sitten torstaina 29.11.2018 "ei, kyllä poikien on pakko saada kunnon kalenterit" -> tilaus sisään Arkenille, ja peukut pystyyn, että ehtii ajoissa. Eilen, perjantaina 30.11.2018 PostNordin sovellys hälyttää klo. 16.15, paketti on toimitettu kotiovelle! -ihminen

"Eikö meillä ole joulukalentereita???"

Ihminen oli ihan uninen tänään vielä, kun herätin sitä. Tiedän, että nyt on se aika, kun tontut kulkee, ja kalenterista saa nameja. Olin kamalan huolissani, kun en ollu nähny meillä mitään kalentereita missään. Yleensä kalenterit on näkyny edes kerran ennen tätä aikaa, mutta nyt ei. Vähän ennen neljää mä ekan kerran kysyin missä kalenterit, mutta ihminen tunki vaan päätä syvemmälle tyynyyn. Ei se meinannu ees herätä siihen, kun purin sitä nenään, mutta kyllä se lopulta luovutti. Kello oli silloin jotain vähän yli neljä. Sit se vaan haahuili, ei antanu heti ees ruokaa, eikä ilmestyny kalentereita mistään. Olin tosi huolissani.  -Punkku
Missä mun joulukalenteri???
Mä autoin penskaa aamulla, lauloin suloisia heräämislauluja, ja olin tietty huolissani, kun ei meillä ole näkynyt niitä kalentereita! Etsin kaikki nurkat ja kolusin hyllyt, mutta ei löytynyt. Ihminen ois saatava hereille. Kävin kokeilemassa auttaisko vanha kunnon pohjeakupunktio, mutta ei, se vaan makas paikallaan, ja valitti, että pitää olla hiljaa ja lopettaa pureminen ja raapiminen. Vapaapäivänä ei kuulemma kuulu herätä vielä neljältä, varsinkaan, kun arkenakaan ei herätä niin aikaisin.  -Pena

Lopulta ihminen sitte nousi ylös, se antoi meille aamuruuan, ja itelleen aampalaa, eikä meidän kalentereita ollut vieläkään missään! Mentiin siitä sitten lepäilemään, ei osattu yhtään aavistaa mitä ihminen suunnitteli. Meille oli tullut eilen paketti, se oli aika pieni, mutta ihminen ei eilen avannu sitä. Yleensä ne avataan heti, ehkä tästä meidän ois pitäny aavistaa jotain. Ihminen otti sen paketin, avas sen yksin eteisessä ja sit meni keittiöön niitten tavaroiden kanssa. Kohta se otti kameran, ja salama välähti, siinä kohtaa me rynnättiin molemmat keittiöön, ja mitä meidän silmät näkikään! Meillä on sittenki joulukalenterit!


 Mukavaa joulun odotusta kaikille toivottavat Pena ja Punkku sekä ihminen.

14 kommenttia:

 1. Jeeee! Saitte sittenkin kalenterit. Mä jo olin teidän puolesta surullinen, kun kuulin ettei teillä olisi kalenteria. Mullekin on kalenteri ja tänään vihdoin se avattiin!! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihminen on sellanen pehmo! Haa haa. Oliks hyvät namit kalenterissa? Meil ainaki oli tosi hyvät!
   -P&P

   Poista
 2. Mikä semmoinen joulukalenteri on? Jos se on sitä, että saa namia aamulla, vaikka yleensä saa vaan illalla, niin sitten meilläkin on!
  Iloista joulun odotusta teille, komistukset 😻🎅🏻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just sitä, ei sen kalenterin tarvi tulla kalliissa paketissa, kun sen voi ottaa ihan tavallisest namipaketistakin, jos ei oo pehmo.
   -ihminen

   Ihana joulun odotusta teillekin kaunokaiset!
   -P&P

   Poista
 3. Huh huh, tätä draamankaarta. Onneksi oli onnellinen juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneks päätty iloon ja onneen, eikä tarvinnu vaan haaveilla kalentereista!
   -P&P

   Poista
 4. Wau, te saitte molemmat omat. Me jaetaan yksi yhteinen. Mut ei meillä sentäs ihan noin tiukille vetäny tuo kalenterin saaminen mitä teillä. Kalenterit on ny teillä, niin kaikki on hyvin.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis mehän ei jaeta mitään. Paitsi ihminen. Ja kaikki tavarat. Syötäviä ei jaeta!
   -P&P

   Poista
 5. Olipa lähellä että olisitte jääneet ilman kalenteria, kääk! Onneksi teidän ihminen tuli järkiinsä. -M&A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Se viel kehtas sanoo, et me ei muka ymmärrettäis mitään vaiks noit ei ois, mut ollaan kyl tasan eri mieltä!
   -P&P

   Poista
 6. Ihailtavaa yhteistyötä pojilta! :D Ja kalenterit, jee! Täällä kalenteri oli taas vain ihmisen etuuksia ja tuli taas surkuteltua omaa vanhuuttaan kun suklaakalenterin luukkuja ei muistanut avata joka päivä. Lapsena se oli Penan ja Punkun tavoin ensimmäisenä aamuisin mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän meilläkin sitten kävi, että pojat ei enää muutaman päivän jälkeen suostuneet noita nameja syömään. Turhat oli kalenterit siis. :)

   Poista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)