21.5.2019

Yllätyyyyyyyysssshhh! (osa 2 / 2)

Nyt kun kaikki tietää, että me on muutettu tänne Turkuun takaisin, pitää kaikkien saada tietää myös meidän toinen iso ylläri. Tai oikeestaan se on Penan ylläri. Arvatkaa mitä näis kuvissa on:

Kymmenen pistettä niille, jotka arvas oikein, tässä se tulee, oikea vastaus: kuvassa on Penan pallit! Pena kävi Kaarinan eläinlääkäriasemalla Iris Rastaan leikattavana, ja kaikki meni hyvin. Mun pallit vei* toi sama täti silloin, kun olin vasta tulossa Penan ja ihmisen kanssa asumaan, niin ihmisen oli helppo luottaa siihen, että se osaa myös Penan leikata hyvin. Mun kasvattaja vinkkas ihmiselle, että tuo on hyvä, ja turvallinen paikka, ja ihminen sano, että hyvä ja turvallinen olo sillä oli, kun Penan sinne jätti. Pari päivää leikkauksen jälkeen oli vähän hurjia, Pena melskas ja kiusas mua, mutta sitten yhtäkkiä siitä tuli ihan nössykkä. Nykyään se nukkuu ihmisen kainalossa, ja istuksii ihmisen sylissä leipomassa tyytyväisenä. Se jopa on unohtanu vimmansa päästä pihalle joka kerta, kun ovi aukeaa.

Bye bye pallit, pallit good bye, itke en vaiks lähdittee! Bye bye pallit, pallit good bye, itke en, vaiks lähditteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Terkuin onnellinen pieni Punkku-kissa, joka ei yhtään kaipaa Penan kollittelua.

*Iris ei tarkkaan ottaen vienyt Penan palleja, siirsi ne vain Penasta purkkiin, ja purkki on täällä meillä kotona. Ihminen on ihan hupsu.

14 kommenttia:

 1. Mutta vielä Pena nyt kaiken huomion ihmiseltä, pääsetkö Punkku lainkaan syliin?

  VastaaPoista
 2. Pallit purkissa . . .jokaisen kollin (6 kpl koko historiassa )kohdalla olen tuota ajatellut , mutten ole koskaan kehdannut pyytää . . .muistomerkki . No mutta onneksi Penan pallit ei kuitenkaan roikkuneet mukana turhaan , vaan lopultakin tuli myös perillisiä !

  VastaaPoista
 3. Pallit? Meillä on kaks semmoista pallia, millä ihminen voi istua tai säilyttää tavaraa, mutta ei nuo näytä sellaisilta. Ja piti mennä ellille niiden takia? Ei pienet kissat ymmärrä 🤔 -Sofi ja Olga

  Mä EN sitten halua nähdä niitä teillä keittiön pöydällä...😬 - P

  VastaaPoista
 4. Riehakkaita, mutta eri tavoin riehakkaita kuin ennen, konsulttipäiviä Penalle! ♥ Voin niin nähdä miten mielenkiintoisia keskusteluja tuosta purkista saa aikaan vieraiden kanssa. xD

  VastaaPoista
 5. Naurattaa purkitetut pallit. :''''D Punkulle onnea uudesta, paremmasta, kivemmasta ja rauhallisemmasta Penasta!

  VastaaPoista
 6. Meidän otus näyttää ärtyneeltä.. Mikä on korvamato?
  -Laku

  VastaaPoista
 7. Onnea uudelle konsultin uralle Pena!
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 8. :D

  Iris on meidänkin luottolääkäri! Btw vinkkinä, että samassa paikassa on nykyään myös ell, jolla on oma somppu! :)

  VastaaPoista
 9. Et oikeasti pyytänyt palleja kotiin mukaan :'D
  Penalle rattoisia päiviä kastraattikuorossa :)

  VastaaPoista
 10. No jopas, voi nössykkää <3 Onko Pena tuijottanut purkkia haikeana? :D

  VastaaPoista
 11. Punkulle onnea! Penalle rauhallista ihanaa elämää!

  VastaaPoista
 12. Komeat oli pallit! Ja ihana Pena ♥ ja Punkku ♥ Oli mukava käydä juhlimassa Penaa ja rapsuttelemassa molempia poikia.

  VastaaPoista
 13. Törkeetä väkivaltaa. Noi eivät kuulu purkkiin näytille.

  VastaaPoista

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)