Punkku - FI*SunnyPace Fraxinus

Nimi: Punkku Antero Aamunkoi (Oik. FI*SunnyPace Fraxinus) 
Syntynyt: 29.09.2015 Suomen Turussa  
Äippä: Sina eli IC SunnyPace Consolida
Isukki: Hugo eli Makeda's Hugo
Kasvattajan kotisivut: SunnyPace
 
Punkku on vahinkolapsi. Ei siis kissavanhemmilleen, mutta tälle ihmiselle kyllä. Menin uteliaisuuttani katsomaan pentuja lähellä asuvan kasvattajan luokse ja tämä nuori herra valtasi sydämeni välittömästi. Punkku kiipesi syliini ja jäi siihen pitkäksi aikaa, katseli silmiin ja oli söpö. En enää saanut ajatuksiani irti Punkun söpöistä simmuista ja pienistä tassuista. Pena tarvitsisi kaverin ja tässä olisi juuri sopiva nuori herra.
Reilun viikon taisin vatvoa asiaa mielessäni ja sitten kysyin kasvattajalta jos kelpaisin pojalle ihmiseksi, kasvattaja suostui ja jonkin ajan päästä kävin vielä uudelleen kylässä varmistamassa, että puhumme samasta pojasta. Tämän vierailun jälkeen maksoin varausmaksun ja alkoi piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkä odotus. Piinaavan pitkä. Iloni oli suunnaton, kun Punkku viimein jouluaikaan 2015 kotiutui.
Punkku on Penan paras kaveri, ja hurmaa vieraatkin ihmiset missä ikinä kuljemmekin. Punkun kanssa on tarkoitus jatkaa näyttelyharrastusta, mutta ensin poika pitää saada oppimaan siihen, että maailmassa on muitakin ihmisiä, kuin hänen omansa, joten näyttelyt ovat toistaiseksi taka-alalla, ja keskitytään tärkeämpiin asioihin ensin.

Punkun lempinimiä (ei missään erityisessä järjestyksessä, eikä tässä ole kaikki):
Punkelo
Punkero
Pukama
Pörriäinen
Painajainen
Pörröpää
Pörröhäntä
Punaorava
Punkeloinen

1 kommentti:

Tähän saapi kertoa mitä on mieltä meidän höpinöistä! :)